22.05.2013

22 Mayıs 2013 günlük burç yorumları

Bugün duygularınız çok daha yoğun hale gelebilir ve hırslarınız, arzularınız yükselebilir. Bakalım burcunuz bugün başka neler söylüyor?

KOÇ: Bugün, özel ilişkilerinizde ve ortaklaşa işlerinizde iletişiminiz son derece iyi olacak. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan diyaloglarınızda onlarla beraber hareket etmeniz gerekebilir.

22 Mayıs 2013 günlük burç yorumları

BOĞA: Günlük işleriniz ve koşuşturmacalarınız devrede olacak. Parasal şanslarınızı iş alanlarınıza aktarma fırsatını bulacaksınız. Para kazanma beceriniz gelişirken olaylara iyimser yaklaşmalısınız.

İKİZLER: Eğlenceli konu ve olaylara odaklanacaksınız. Aşk hayatınız, varsa çocuğunuzla ilgili konular ya da sanata dayalı işleriniz devreye girebilir. Her ne yaparsanız yapın kendinizi iyi hissedeceksiniz.

ASLAN: Gün içinde iletişiminiz çok yüksek olacak. Arkadaşlarınızla yapacağınız planlar sizi sosyal çevrelerde mutlu edebilir. İş anlamında görüşmeler yapabilirsiniz. Bu görüşmeler sizin için önemli olacak.

BAŞAK: Maddi konular kafanızı kurcalayabilir. İş alanlarınızda yapacağınız görüşmeler maddi olarak sizi rahatlatacak ve kendinizi iyi hissedeceksiniz. Pratik hareket etmek size kazandırabilir.

TERAZİ: Vaktinizin çoğunu kendinize ayıracaksınız. Sizi eğitecek ve gelişiminizi hızlandıracak konulara, eğitim alanlarına yönelmeniz söz konusu olabilir. Seyahatler sizi heyecanlandırabilir.

AKREP: Olaylara yaklaşırken geçmişi baz alarak harekete geçmeyi tercih edeceksiniz. Canınız önemli işlerle uğraşmak yerine size gizemli gelecek konu ve olaylara yönelmek isteyebilir.

YAY: Sosyal çevrenizde ortaklarınız veya sevdiğiniz kişiyle keyifli aktiviteler devreye girebilir. İnsanlarla uyumlu olmayı başaracaksınız. Karşı tarafa önem verdiğiniz bu dönemde iş alanlarınızı boşlamayın.

OĞLAK: Kariyer konularınız hızlanırken, kalabalık ortamlarda bulunma isteğiniz yüksek olacak. İş hayatınızda şanslı etkiler var. Yapmanız gereken işleri bir an önce tamamlamanız gerekiyor.

KOVA:
Seyahat, eğitim, ticaret veya hukuk konuları hayatınızda daha fazla yer edebilir. Uzaklarda bulunan akrabalarınızdan güzel haberler devreye girebilir. Sanatsal işleriniz giderek hızlanıyor.

BALIK: Bugün, para ödemeleriniz ve bütçe konularınız devrede olacak. Aile hayatınız için yapacağınız harcamalar sizi çok mutlu edebilir. Ailevi ortamlarda kendinizi rahat ve huzurlu hissedeceksiniz.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER