@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.08.2013

23 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Bugün harcamalara dikkat etmeniz ve planlı davranmanız ilerde işe yarayacak. Sevdiklerinizle ilişkilerinizi ihmal etmemeniz gerektiğini de unutmayın. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

23 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Güne yüksek bir enerjiyle başlayacaksınız. Cesaretiniz ve girişimciliğiniz sayesinde büyük ilerleme sağlayabilirsiniz. Gün içinde güveniniz artarken, kendinizi biraz fazla düşünebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde bu yüzden bazı olayların gündeme gelmesi mümkün. Karşınızdakileri düşünmeyi ihmal etmemenizi tavsiye ederim.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Gün içinde belirsiz şartlar yüzünden çok huzurlu olmayabilirsiniz. Geçmişe ait gizli kalmış konular ortaya çıkarak endişe yaratabilir. Sabırlı olmaya özen göstermeli, geri planda kalmalısınız. Olayları kontrol etmeye çalışmak yerine kendinizi kontrol etmenizi, öfkenizi başka türlü yenmeye çalışmanızı öneririm.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Bugün dostlarınızla ortaklaşa işlerde verimli olabilirsiniz. Arkadaşlıklarınız size canlandırıcı ve çocuksu enerjiler verecektir. Sosyal alanda kendinizi göstereceğiniz bir gün olacak. Hedeflerinizi gözden geçirmenizi, ajandanızı artan cesaretinizi kullanarak planlamanızı öneririm. Sosyal çevrenizden alacağınız desteği ihmal etmemelisiniz.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Özellikle işle ilgili alanlarda daha hızlı karar vermeniz ve uygulayıcı davranmanız gerekecek. Liderliğinizi, otoritenizi göstermeniz gerekebilir. Tüm şartları kullanarak kariyerinize, iş hayatınıza odaklanabilirsiniz. Önem verdiğiniz insanların etrafında yer almaktan zevk duyacaksınız.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Güne oldukça iyimser ve ateşli bir mizaçla başlayacaksınız. Yeni konuların ilginizi çekmesi, yeni kişilerle de tanışmanız mümkün. Yurtdışı ve uzak seyahatlerle ilgilenebilirsiniz. Medya, basın, yayın, hukuk gibi konularda ilerleme kaydetmek için cesaretinizi toplamanızı tavsiye ederim. Kişisel kararlılığınız sizi geliştirecek.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Maddi konularda yavaş hareket etmeye özen göstermenizi tavsiye ederim. Borç ve alacak konularını gözden geçirirken ek harcamalar için de bütçe ayırmalısınız. Unuttuğunuz ya da hızlı davrandığınız için bazı giderlerinizi atlamanız mümkün. Eşinizin, partnerinizin harcamalarını bile düşünmeli, hassas davranmalısınız.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Ortaklaşa konularda kararlar almanız gerekebilir. Tek başınıza hareket etme isteğinizi kontrol etmelisiniz. Bazı karşıt görüşlerle karşılaşabilirsiniz. Hırçın davranmamanızı, tepki vermemenizi öneririm. İkili ilişkiler gündemdeyken, eşinize daha özel ilgi göstermelisiniz. Onun ihtiyaçlarını dinlemeniz yararlı olacaktır.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Gündelik işlerin yoğunluğu sizi pratik olmaya ve sorunları tek başınıza çözmeye zorlayabilir. Detayları ihmal etmeden faydalı olmaya özen göstermelisiniz. Çok çalışmanız gerekebilir, ancak sağlığınızı ihmal etmemenizi tavsiye ederim. Birilerinden destek, servis ve hizmet almanız gerekebilir.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Gün içinde sanatsal ve yaratıcı faaliyetlerde bulunmak, spor yapmak için gereken girişimi göstereceksiniz. Kendinizi ortaya koymaktan ve risk almaktan çekinmeden hareket edebileceksiniz. Çocuklarla ilgili girişimlerde bulunmanız mümkün. Hayatın keyfini çıkarmak istediğiniz bugün de risk almamaya özen göstermenizi öneririm.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Evinize, ailenize, güvenliğinize ilişkin konulara daha çok önem vermeniz gerekebilir. Evdeki sorumluluklarınızın sizi huzursuz etmesi mümkün. Özellikle aile büyüklerinizi ihmal etmemeli, onların gönüllerini almayı bilmelisiniz. Böylece iş ve ev arasındaki dengeyi sağlayarak tansiyonu düşürebilirsiniz.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Güne çalan telefonlar ve gelen maillerle başlayabilirsiniz. Gün içerisinde bolca iletişim ve hareketlilikle karşılaşacaksınız. Kısa ziyaretler yapabilir, komşularınız veya kardeşlerinizle görüşebilirsiniz. Bu kadar hızın içinde ifadelerinize, sözlerinize dikkat etmenizi, pot kırmamaya özen göstermenizi tavsiye ederim.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
Güne parasal konularla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Ani harcamalar yapmaktan, müsriflikten kaçınmalısınız. Maddi, manevi güvenlik ihtiyacınız artacak, bu da sizi sabırsızlandıracak. İyi bir bütçe yapmanızı ve tüm kaynaklarınızı gözden geçirmenizi öneririm. Yeni kazanç yolları için cesaretli olmalı ama harcamalardan uzak durmalısınız.


Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER