Habertürk 23.10.2012

23 Ekim 2012 günlük burç yorumları

Bugün astrolojik açıdan sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte 23 Ekim 2012 günlük burç yorumunuz..

KOÇ burcu 23 Ekim 2012 yorumu

23 Ekim 2012 günlük burç yorumları

Önümüzdeki bir ay boyunca ortaklaşa para konuları, banka işlemleri, kredi, faiz, borç, nafaka ve miras alanlarında kendinizi göstereceksiniz. Sizi dönüştürecek ve değiştirecek bir dizi olayla karşılaşabilirsiniz.

BOĞA burcu 23 Ekim 2012 yorumu

Kimliğinizi özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde ve ortaklı işlerinizde göstermeye başlıyorsunuz. Şartlar çoğunlukla karşı tarafın elinde olabilir. Sevdiğiniz insanın hayatına göre program yapmak zorunda kalabilirsiniz.

İKİZLER burcu 23 Ekim 2012 yorumu

İş ve hizmet alanlarınızda kimliğinizi göstermeye başlıyorsunuz. Sağlığınızla ilgili konular bir ay boyunca gündeminizde olacak. Sorumluluklarınız artıyor. Daha fazla çalışacak ve başkaları için daha çok uğraşacaksınız.

YENGEÇ
burcu 23 Ekim 2012 yorumu

Bir ay boyunca kimliğinizi aşk hayatınızda, özel yaşantınızda veya çocuklarınızla ilgili oluşumlarda göstereceksiniz. Hayatı keyifli yönleriyle algılayabilir, sportif faaliyetlerde etkili bir şekilde kendinizi gösterebilirsiniz.

ASLAN
burcu 23 Ekim 2012 yorumu

Kimliğinizi, evinizle ve ailenizle ilgili olaylarda göstereceksiniz. Bu dönem aileniz sizin için her şeyden önemli olabilir. Evinizle ilgili konular, ev alım-satım ya da kiralama gibi işlemler hayatınızda önemli bir yer tutacak.

BAŞAK burcu 23 Ekim 2012 yorumu

Güneş’in Akrep burcuna girmesi, kimliğinizi yakın çevre, akrabalar ve komşular alanlarında göstermenize neden olacak. Satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, ulaşım, ticaret alanlarında çalışanlar kendilerini gösterebilecek.

TERAZİ
burcu 23 Ekim 2012 yorumu

Kimliğinizi, maddi konularda ve sahip olduğunuz değerler alanında ortaya koymaya başlayacaksınız. Para konuları sizin için önemli olacak. Bu ay, kendinizi gösterip ispat ederek maddi kazancınızı yükselteceksiniz.

AKREP
burcu 23 Ekim 2012 yorumu

Bir süredir düşük hissettiğiniz enerjiniz yükselecek. Fiziksel olarak kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir döneme giriş yapıyorsunuz. Kendinize olan güveniniz giderek artıyor.

YAY
burcu 23 Ekim 2012 yorumu

Kişisel girişimleriniz adına adım atmamaya özen göstermelisiniz. Kendinizi geri plana çekmeniz ve olayları gözlemlemeniz işinize yarayacak. Bir ay boyunca enerjiniz düşük çalışacağından sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

OĞLAK
burcu 23 Ekim 2012 yorumu

Önümüzdeki bir ay boyunca kimliğinizi sosyal çevrenizde, organizasyonlarda, grupsal işlerde ve arkadaşlıklarınız alanında göstermeye başlıyorsunuz. Önemli sorumluluklar üstleneceğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz.

KOVA burcu 23 Ekim 2012 yorumu

Kariyer ve iş alanlarınızda, önümüzdeki bir ay boyunca, üzerinize gerekenden daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Kendinizi iş alanınızda göstermek isteyebilirsiniz. Yaptığınız her şeyin göz önünde olmasını isteyeceksiniz.

BALIK burcu 23 Ekim 2012 yorumu

Bir ay boyunca kimliğinizi; yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, ticaret, eğitim ve hukuk alanlarında ortaya koyabilirsiniz. Bu işlerden herhangi biriyle uğraşıyorsanız, şartların lehinizde olacağı güzel bir ay sizi bekliyor.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER