@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.09.2013

23 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Bugün kararlı davranacak, huzurunuzu bozacak şeylerden uzak duracaksınız. Ancak inatçılıktan da sakınmalısınız. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

23 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Türkiye saatine göre Pazartesi 10:12 ile Salı 10:34 saatleri arasında ‘Ay Boşlukta’ kalacağından girişimleriniz boşa çıkabilir.

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Gün içinde parasal konular, harcamalar öne çıkacak. Cebinizdeki parayı harcamadan önce iyi düşünmelisiniz. Daha sonra gerekecek yerler için paranızı dikkatli harcamanızı tavsiye ederim. Kaynaklarınızı sıkıca kontrol etmeli, duygusal alışverişlerden sakınmalısınız. Sonradan pişman olacağınız şeyler satın almamaya özen gösterin.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Gün içinde yeteneklerinizi rahatlıkla ortaya koyacak, bakışları üstünüzde toplayabileceksiniz. Kişisel isteklerinize önem vermeli ve yapmak istedikleriniz konusunda daha bireysel hareket etmelisiniz. Ancak partnerinizi ihmal etmemenizi ve empati kurmaya çalışmanızı öneririm.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Bugün biraz daha sabırlı olmalı, yapmanız gerekenler için hızlı karar vermemelisiniz. Şartlar sizin hiç de istediğiniz gibi gelişmeyebilir. İş yerinizde karşılaşabileceğiniz terslikler için yedek plan yapmanız iyi olur. Buna rağmen ters giden olaylarda beklemede kalmalısınız.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Günü iyi organize ederseniz arkadaşlarınızla beraber olabilir, sosyal çevrenizi genişletme fırsatı bulabilirsiniz. Başkalarından aldığınız öğütleri dinlemenizi ve dostlarınızın sesine kulak vermenizi öneririm. Böylece gelecek günlerini daha iyi organize edeceksiniz. Kolektif enerjiden daha verimli yararlanmanız mümkün.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Bugün, sizin için diğer günlere oranla çok daha önemli bir gün olacak. Yaşadıklarınızı herkes görecek, sizi izleyecek. Özellikle yöneticiniz gibi önemli kişilerin dikkatini çekebilirsiniz. Yapmanız gerekenleri net bir şekilde göstermenizi, profesyonelliğinizi sergilemenizi öneririm.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Kendinizi geliştirebileceğiniz şartlar ortaya çıkabilir. İyimserliğinizi korumanızı ve fırsatları iyi değerlendirmenizi öneririm. Özellikle turizm, yabancılar, akademik konular ya da hukukla ilgili sorunları çözmek için adım atmalısınız. Tanışacağınız yeni kişiler aradığınız fırsatları size sunabilir.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Derin ve gizemli konuları araştırmak isteyebilirsiniz. Partnerinizin neler yaptığıyla ilgilenebilirsiniz. İçinizde merak uyandıran soruların peşinden gitmeniz de mümkün. Ancak gereksiz risk almaktan kaçınmanızı tavsiye ederim. Hem maddi hem manevi zarara uğramamak için kendinizi korumalısınız.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Başkalarının, özellikle eşinizin dikkatini çekeceğiniz bir gündesiniz. Birlikteliğinizi gözden geçirmek, beraber karar vermek için fırsatlar çıkabilir. Tek başınıza olmadığınızı hatırlatıp, eşinizin kararlarına da saygı duymanızı öneririm. Birlikte yapacağınız işlerle daha çok güçlenebilir, verimli olabilirsiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Detaylara dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Küçük ayrıntıları kaçırmamalı, ancak bunu yaparken kendinizi yormamalısınız. Hizmet gerektiren işlerde gereken özeni gösterdiğiniz takdirde pek çok şey başaracaksınız. Tadilat, tamirat isteyen ya da tamamlanması gereken şeyleri elden geçirebilirsiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Hayatın keyifli taraflarıyla ilgilenmeniz mümkün. Kendinize biraz zaman ayırıp hobilerinize yönelebilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla beraber geçireceğiniz zaman size iyi gelecek. Sanatsal çalışmalar yapabilir, yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Yakınlarınız tarafından sevildiğinizi hissedeceksiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Bugün hem eşinizi hem evinizi dengelemek durumunda kalabilirsiniz. Yapmanız gereken sorumlulukları ihmal etmemenizi, evinize ilişkin konuları atlamamanızı tavsiye ederim. Evinize ve güvenliğinize ayrıca önem vermelisiniz. Evde yapacağınız değişiklikler size iyi gelebilir.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
Yakın çevrenizdeki hareketlilik sebebiyle sinirleriniz gerilebilir. İlişkilerinizi geliştirmenin, iletişim gücünüzü göstermenin daha verimli yollarını bulmanızı öneririm. Alışveriş yapacaksanız detayları gözden kaçırmamalısınız. Ticari açıdan fırsatlara yakın olabilirsiniz. Şartları iyi değerlendirdiğinizde karlı çıkan siz olacaksınız.


Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER