Habertürk 23.11.2011

23 Kasım 2011 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumlarınız..

KOÇ burcu 23 Kasım 2011 yorumu

23 Kasım 2011 günlük burç yorumları

Bugün yapıcı taraflarınızla hayatınıza şöyle derin ve içten bir göz gezdirebilirsiniz. Başka insanlarla yaşadıklarınızı konuşmak ve dertlerinizi paylaşmak size zor gelebilir. Yaşadığınız değişimlerin sizin için iyi olacağını düşünüyorsunuz.

BOĞA burcu 23 Kasım 2011 yorumu

Bugün özel hayatınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Sevgiliniz varsa, sevdiğiniz kişiyle ilgileneceksiniz. Enerjinizi mümkün olduğu kadar kontrol ederseniz daha rahat bir gün geçirebilirsiniz. Ortaklaşa para konularında sorunlar oluşabilir.

İKİZLER burcu 23 Kasım 2011 yorumu

Bugün kafanız gerekli gereksiz birçok ayrıntıyla dolu olabilir. Özel hayatınızdaki birtakım gerginlikler, kafanızın huzursuz çalışmasına neden olacak. Onun dışında halletmeniz gerekenlere odaklanmanız, önünüzdeki günler işinize yarayabilir.

YENGEÇ burcu 23 Kasım 2011 yorumu

Aşk hayatınızda, varsa çocuğunuzla olan duygusal paylaşımlarınızda derin duygular içinde olacaksınız. İşteki sorunları özel yaşantınıza yansıtmamaya özen gösterebilir, sorunlarınızı yeni yöntemlerle çözüme kavuşturmayı isteyebilirsiniz.

ASLAN burcu 23 Kasım 2011 yorumu

Bugün, aile hayatınızda yoğun duygularla hareket edebilir, evinizde çalışmanız gerekiyorsa akşama kadar konsantrasyonunuzu etkili bir şekilde sağlayabilirsiniz. Tutkularınız sizi yanlış yönlendirmeye müsait olacak, o yüzden ani tepkilerden kaçının.

BAŞAK burcu 23 Kasım 2011 yorumu

Bugün, özel hayatınızda tutkulu hareket edebilirsiniz. Bazen çok kolay ve sert bir şekilde sevdiklerinizi eleştirebiliyorsunuz. Ancak özel hayatınızdaki sıkıntınızı ve özgürlük duygunuzu karşı tarafla paylaşmadan işin içinden çıkamayacaksınız.

TERAZİ burcu 23 Kasım 2011 yorumu

Bugün maddi konularda eliniz biraz sıkı olabilir, boşuna para harcamak istemeyebilirsiniz. Alacağınız güzel haberler para konusunda keyfinizi yerine getirecek. Sağlığınız için iş konusundaki sabırsızlığınızı üzerinizden atmanızda fayda var.

AKREP burcu 23 Kasım 2011 yorumu

Hayatınıza dönük ama sevdiğiniz insanla paylaşımcı etkiler altında olacaksınız. Konu aşk ve eğlence olunca gözlerinizin içi parlıyor. Sahip olduklarınız konusunda kendinizi küçümsemeyin çünkü çaktırmasanız da eziyeti kendinize yapıyorsunuz.

YAY burcu 23 Kasım 2011 yorumu

Bugün düşüncelerinizi ve duygularınızı ev ve aile ortamınız haricindeki yerlerde göstermekte zorlanabilirsiniz. Aktif olduğunuz bugünlerde, kendi işleriniz dışında başka alanlara kanalize olmak sizi sıkıntıya sokuyor. Biraz rahatlayın ve gevşeyin.

OĞLAK burcu 23 Kasım 2011 yorumu

Bugün arkadaşlarınıza karşı yoğun isteklerle hareket edeceksiniz. Onlarla paylaşım içinde olmak sizi mutlu edecek. Akşam saatlerinde dinlenmek ve geri planda olmak isteyebilirsiniz. Araştırma yapmak, gezmek ve farklı yerler görmek için harika bir gün.

KOVA burcu 23 Kasım 2011 yorumu

İşle ilgili konularda kendinizi zirvede hissedebilirsiniz. Beklediğiniz somut birtakım adımlar, düşüncelerinizi doğrulayacak. Bu aralar gözler sizin üzerinizde. Hataya düşmediğiniz takdirde size kimsenin kötülüğü dokunamaz. Dost diyaloglarına dikkat.

BALIK burcu 23 Kasım 2011 yorumu

Farklı tavırlarınızı tanıdığınız, tanımadığınız herkese göstereceksiniz. İşte üzerinizde oluşan baskı ve enerji zaman zaman isyan duygularınızı tetikleyebilir. Olumlu insanlarla sorunlarınızı paylaşarak bu gerginliği ortadan kaldırmanız mümkün.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER