Habertürk 23.01.2013

23 Ocak 2013 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte, 23 Ocak 2013 günlük burç yorumunuz.

KOÇ burcu 23 Ocak 2013 yorumu

23 Ocak 2013 günlük burç yorumları

İletişime dayalı konularda, satış, reklam, pazarlama alanlarınızdaki işlerinizde sosyal çevre ilişkilerinizi etkili bir şekilde kullanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlar sizi harekete geçirecek.

BOĞA burcu 23 Ocak 2013 yorumu

İş hayatınızda önemli parasal bağlantılar devreye girebilir. Girişeceğiniz işlerde, ayrıntıları atlamamaya özen gösterin ve aşırı iyimserlikle ‘Onu da nasıl olsa yaparız’ gibi tutumlardan uzak durun.

İKİZLER burcu 23 Ocak 2013 yorumu

Seyahat, eğitim, yabancı ortaklı işler, seminerler, kurslar, ticaret ve hukuk alanlarınızda güzel kapılar açılacak. Ayrıntıları gözden kaçırmadan yolunuzda ilerlemeye devam etmelisiniz.

YENGEÇ burcu 23 Ocak 2013 yorumu

Bugün, gizli bir yardım sayesinde, parasal konularda şanslı bir gün olabilir. Dahil olduğunuz gruplar varsa onlar için manevi olarak çalışmaktan ve maddi karşılık görmekten mutlu olacaksınız.

ASLAN burcu 23 Ocak 2013 yorumu

Sevdiğiniz insanla, sosyal ortamlarda olumlu etkiler altında olacaksınız. İnsanlar size gıptayla bakabilir. Ortaklı işlerinizde, grupsal çalışmalar veya organizasyonlar gündeme gelebilir.

BAŞAK burcu 23 Ocak 2013 yorumu

İş alanlarınızda görüştüğünüz insanlarla bazı gelecek sözleri devreye girebilir. Bu noktada aşırı iyimserlikle hareket etmemeye özen göstermelisiniz. Çok açılmamaya dikkat etmeniz gerekiyor.

TERAZİ burcu 23 Ocak 2013 yorumu

Aşk hayatınızda ortaya çıkacak bir seyahat fırsatı sizi mutlu edebilir. Sevdiklerinizle daha çok paylaşım halinde olmak isteyeceksiniz. Kendinizi geliştireceğiniz kurslara katılabilirsiniz.

AKREP
burcu 23 Ocak 2013 yorumu

Ortaklaşa para alanlarınızdaki güzel gelişmeler, ev ve aile hayatınızdaki bolluğu ve bereketi artırabilir. Kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Parasal konularda cesaretiniz artmaya başlıyor.

YAY burcu 23 Ocak 2013 yorumu

Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde iyi bir iletişim ortaya koyabilirsiniz. Ayrıntıları atlamadan harekete geçmeye gayret göstermelisiniz. Aşırı iyimserlikle tutamayacağınız sözler vermeyin.

OĞLAK burcu 23 Ocak 2013 yorumu

İş alanlarınızdaki önemli fırsatlar paraya dönüşmekte ve size kazanç sağlamakta gecikmeyecek. Kendinizi yapacağınız işleriniz konusunda şanslı hissedeceksiniz. Detaylara odaklanın.

KOVA burcu 23 Ocak 2013 yorumu

Bugün, yakın çevrenizle beraber hareket ederek önemli görüşmeleriniz ve konuşmalarınız için harekete geçebilirsiniz. İletişime, yaratıcılığa ve sanata dayalı konularda şanslı olacaksınız.

BALIK
burcu 23 Ocak 2013 yorumu

Ev ve aile hayatınızda verdiğiniz sözleri rahatlıkla yerine getirebilirsiniz. Gayrimenkul ve ev alım-satımı konularında şansınız son derece yüksek olacak. Aileniz sizi her konuda destekleyecek.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER