@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.08.2013

24 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Bugün olayları akışına bırakmak en iyisi olacak. Kendinize vakit ayırmalı, aynı zamanda harcamalarınıza da dikkat etmelisiniz. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

24 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Bugün olayları zorlamanıza gerek olmayacak. Doğal olarak ön planda olacağınız için şartları kendinizden yana kullanabilirsiniz. Bunu fırsat bilerek, kişisel konulara ağırlık vermenizi tavsiye ederim. Başta sağlık olmak üzere, kendinizle ilgilenmeniz iyi olacak. Başlamak istediğiniz yeni şeyleri gündeme almalısınız.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Gün içinde karamsarlıktan sıyrılmalısınız. Şartlar sizin istediğiniz gibi ilerlemese de iyimserliğinizi korumanız iyi olacak. Olayların arkasındaki gerçekleri görmek için daha sağduyulu olmanızı öneririm. Geçmiş konular gündeme gelirken sinirlerinizi bozmamalı, olayları akışına bırakmalısınız.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Bugün dostlarınızdan aldığınız öğütler altın niteliğinde olabilir. O yüzden arkadaşlıklarınıza önem vermenizi ve sosyalleşmenizi tavsiye ederim. Hep birlikte hareket ettiğinizde umutlarınızın artığını göreceksiniz. Yalnız başınaysanız, gelecek günler için plan yapabilir, ajandanızı gözden geçirebilirsiniz.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Gün içinde önemli kişilerle birlikte olabilirsiniz. Özellikle işle ilgili konularda hızlı gelişmeler yaşamanız mümkün. Kendinizi göstermek, saygınlığınızı artırmak için bu fırsatı iyi değerlendirmenizi öneririm. Hedeflerinizi ortaya koymaktan çekinmemelisiniz. Bakışları üstünüze toplamakta zorlanmayacaksınız.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Üstünde durmanız gereken hukuksal konular varsa, şans sizden yana olacak. Ayrıca konusunda uzman kişilere danışmanız gereken işler de varsa bunlara zaman ayırabilirsiniz. Bugün hayatınızı maddi ve manevi anlamda genişletmeye çalışmanızı tavsiye ederim. Yeni tanıştığınız kişiler de size yardımcı olacak.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Gün içinde en çok ağırlık vermeniz gereken konu maddi alanlarda olacak. Özellikle borç ve alacak ilişkisine dikkat etmenizi öneririm. Eşiniz veya ortağınız kaynaklı yeni ödemelerin gündeme gelmesi mümkün. Ortaklaşa harcama yapmanız gerekiyorsa kontrollü olmanızda fayda var. Hesabı kimin ödeyeceğini bilmeden adım atmamalısınız.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Bugün eşinizden yana iyi gelişmeler olabilir. Onun alacağını güzel bir haber sizi de mutlu edecektir. Eğer evli değilseniz, etrafınızdaki kişilere alıcı gözüyle bakmanız için oldukça uygun bir gün. İkili ilişkiler geliştireceğiniz bugünü tek başınıza geçirmemenizi tavsiye ederim. Başkalarına danışır ya da yardım isterseniz, istediğinizi almak için şansınız olacak.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Bugün yaptığınız işlerin çokluğuna değil, yararlı olup olmadığına bakmalısınız. Daha verimli ve pratik olmak için hünerlerinizi ortaya koymanızı öneririm. Ancak gün içinde yorulmamaya da dikkat etmenizi tavsiye ederim. Gündelik ihtiyaçlarınızı karşılayan kişilerle, çalışanlarınızla iyi ilişkiler geliştirmelisiniz. Böylece daha rahat ilerlemeniz mümkün.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Yaratıcılığınız sayesinde hayattan keyif alacağınız bir gündesiniz. Dolayısıyla hobilerinize yönelmeniz mümkün. Kendinize vakit ayırma şansınız olursa güzel bir filme gitmek veya bir konser dinlemek iyi gelecek. Cesaretiniz artacağı için aşka yelken açabilirsiniz. Ancak abartılı davranmamanızı ve risk almamanızı tavsiye ederim.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
İşle ilgili yoğunluğunuz devam edebilir. Ancak evinize de zaman ayırmanızı öneririm. Aile içinde yapmanız gerekenleri toparlamanızda fayda var. Özellikle güvenliğinize önem vermeli, sizi ve ailenizi düşündüren konuların üstüne gitmelisiniz. Ev için gerekenleri bitirdiğinizde duygusal açıdan rahatlayıp, işinize daha rahat odaklanacaksınız.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Bugün fikirlerinizi ortaya koymanız gerekebilir çünkü yakın çevrenizde sizi dinlemek isteyen kişiler olacak. Onlarla sohbet etmekten siz de zevk alacak, yeni şeyler öğreneceksiniz. Kardeşleriniz, komşularınız ya da akranlarınızla bağlantı kurmanızı, onlarla ilgilenmeyi ihmal etmemenizi öneririm.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
Günün en önemli konusu maddiyat olacak. Cebinizdekileri tutumlu harcamanın yolunu bulmalısınız. Yapacağınız alışverişlerin ne kadar elzem olduğunu düşünmenizi tavsiye ediyorum. Gereksiz harcamalardan kaçmalı, paranızı daha iyi değerlendirmelisiniz. Gelirlerinizi gözden geçirerek bütçenizi düzenlemeniz faydalı olacak.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER