Habertürk 24.12.2012

24 Aralık 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte, 24 Aralık 2012 günlük burç yorumunuz.

KOÇ burcu 24 Aralık 2012 yorumu

24 Aralık 2012 günlük burç yorumları

Haftaya göz önünde ve işbilir bir şekilde başlayacaksınız. İş ortamlarınızda beklenmedik bir etkiyle karşılaştığınızda, mantıklı, soğukkanlı ve değişime açık bir şekilde davranmaya özen gösterin.

BOĞA burcu 24 Aralık 2012 yorumu

Bu haftaya şartlar lehinizde olarak başlayabilirsiniz. Kendinizi yabancı ve sizi az tanıyan insanlara karşı gösterme isteğiniz yoğun olacak. Ortaklaşa para konuları üzerinizde baskı yaratabilir.

İKİZLER burcu 24 Aralık 2012 yorumu

Haftaya, biraz isteksiz ve geri planda durarak başlayabilirsiniz. Banka ödemeleri, para ve hesap kitap işleri vaktinizi alabilir. Yeni harcamalar için kendinize fon yaratmayı düşünebilirsiniz.

YENGEÇ
burcu 24 Aralık 2012 yorumu

Bugün, ortaklaşa işleriniz ve karşı tarafa dayalı alanlarınız ön planda olacak. Arkadaşlarınızla bir arada olmak istiyorsunuz ama iş yoğunlukları istediğiniz gibi bir gün geçirmenizi zorlaştırabilir.

ASLAN burcu 24 Aralık 2012 yorumu

Haftaya iş alanlarınızdaki yoğunluklarla başlayacaksınız. Bu alandaki mücadele ve uğraşılarınız bu hafta yoğun olacak. Eğlenceli ortamlar ilginizi çekerken, iş, eğlence arasında bocalayabilirsiniz.

BAŞAK burcu 24 Aralık 2012 yorumu

Haftaya dış ortamlar, seyahat, eğitim alanlarınızdaki konu ve olaylarla başlayabilrisiniz. Kendinizi birçok konuda eğlenceli ve iyi hissedebilirsiniz. Aile hayatınızdaki konuşmalar kafanıza takılmamalı.

TERAZİ burcu 24 Aralık 2012 yorumu

Bu hafta ortalaşa para konularınız, ödemeler ve bütçe dengeleriniz devrede olacak. Yakın çevrenizle yapacağınız konuşmalar içsel stresinizi artırabilir. Bu konulara çok takılmayın.

AKREP burcu 24 Aralık 2012 yorumu

Haftaya özel hayatınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Güçlü ve yoğun duygularınız iletişime ve ulaşıma dayalı konularda istediklerinizi gerçekleştirmenize neden olabilir. Maddi beklentileriniz yüksek.

YAY burcu 24 Aralık 2012 yorumu

Bugün günlük rutin işleriniz ve koşturmalarınız devrede olarak haftaya giriş yapacaksınız. Parasal konularınıza fazlasıyla odaklısınız ve yeni yılı istediğiniz kazançlarla kapatmaya hazır olmalısınız.

OĞLAK burcu 24 Aralık 2012 yorumu

Haftaya oldukça eğlenceli ve yaratıcı bir şekilde merhaba diyebilirsiniz. Kendinizi birçok açıdan güçlü hissedecek, çocuklarınız varsa onların konularına daha fazla önem vereceksiniz.

KOVA burcu 24 Aralık 2012 yorumu

Aile ve ev hayatınızla ilgili konularla meşgulsünüz. Birçok etkiye aynı anda maruz kalabilir ve duygularınızı etrafınızdakilere belli etmeyebilirsiniz. Bilinçaltınız bu aralar size doğru yolu gösterecek.

BALIK burcu 24 Aralık 2012 yorumu

Haftaya iletişiminiz aktif olarak başlıyorsunuz. Kendi ortamlarınızda, sosyal çevrenizde kendinize olan güveniniz sağlam olacak. İş alanlarınızda konuşmalarınız ve görüşmeleriniz artmaya başlıyor.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER