@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.09.2013

24 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Bugün iletişim dolu bir gün olacak. Kuracağınız bağlantıyla aradığınız desteği hızlıca bulabileceksiniz. Uzaktan gelen haberler olabilir. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

24 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Türkiye saatine göre Pazartesi 10:12 ile Salı 10:34 saatleri arasında ‘Ay Boşlukta’ kalacağından girişimleriniz boşa çıkabilir.

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Bugün herkesle bağlantı kurmaya çalışmalı, çevrenizdeki iletişimi artırmalısınız. Ancak artan yoğunluksebebiyle gerilmemeye özen göstermelisiniz. Bilgi bombardımanı altında kalıp ani tepkiler vermemenizi öneririm. Bilgi toplamaya çalışırken yalan yanlış şeyleri ciddiye almayın.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Harcamalarınızı kontrol etmeye çalışmalı, gerekli olmadıkça masraftan kaçınmalısınız. Satın almanız gereken şeyleri iyi analiz etmenizi tavsiye ederim. Kazandıklarınızı daha uygun değerlendirmek için daha farklı bir bakış açısı bulmalısınız. Maaşınızı, bütçenizi, elinizdekileri iyi değerlendirin.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Gün içinde şans sizinle ve kendinizi göstereceğiniz fırsatlar olacak. Özellikle iletişim yeteneklerinizi sergileyerek dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz. Önem verdiğiniz kişilerle bağlantı kurabilir, onlara yakınlaşabilirsiniz. Ancak ilişkiler konusunda bu kadar rahat olmayabilirsiniz. Empati kurmaya çalışmanızı öneririm.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Bugün geçmiş konular ortaya çıkabilir, kendinizi yalnız ve huzursuz hissedebilirsiniz. Oysa enerjinizi boşa harcamamalı, unutmak istediklerinizi irdelememelisiniz. İçinizi arındırmanın daha farklı yollarını bulmalısınız. Olayları şikayet edecek birisini ararsanız, içinize dönmelisiniz. Dışarıdaki dedikodulara kulak asmamanızı tavsiye ederim.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Bugün gelecek için güzel organizasyonlar yapabilirsiniz. Hatta arkadaşlarınızı da devreye sokarak hep beraber çalışmanız mümkün. Önem verdiğiniz kişilerden destek almak sizi daha da mutlu edecek. Etrafınızdaki kişilerin öğütlerini dinlediğinizde çok daha rahat yol alabileceksiniz.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
İşinizle ilgili önemli gelişmeler olabileceği bir gün olacak. Önemli kişilerle bir araya gelebilir, projelerinizi ve işlerinizi anlatabilirsiniz. Hayatınızın amaçlarını ortaya koymaktan anlatmaktan çekinmeyin. Size verilen görevleri en iyi şekilde sunmaya özen göstermenizi öneririm.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Yurt dışı ve yabancı bağlantılı işlerinizi geliştirebilir, kendinizi göstermek için fırsatları değerlendirebilirsiniz. Hukuksal konularda atmanız gereken adımlar varsa ilerleyebilirsiniz. Kendinizi maddi ve manevi alanda kazançlı hale sokacak iletişim fırsatlarını yakalamaya çalışın.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Bugün derin ve gizemli konuların kapısını aralayabilirsiniz. Merak ettiğiniz konuların peşine düşmek, sorularınızın cevabını bulmak için iletişime geçebilirsiniz. Ancak ilginizi çeken konular mahrem olabileceği için başınızı belaya sokmamaya çalışmanızı öneririm. Eğer maddi konular gündemdeyse daha dikkatli olmalısınız.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Eşinize, evliliğinize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Tek başınıza düşünüp hareket ederseniz eleştiri oklarına maruz kalırsınız. Ortaklaşa adım atmak ve partnerinizle birlikte karar vermek için uygun bir zamandasınız. Böylece umduğunuzdan daha büyük destek alabilirsiniz.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Gündelik hayatın yükü sizin gibi çalışkan birinin üstüne kalmış olabilir. Size yardım eden kişilerin bile başka işleri çıkabilir. Detaylara boğulacağınız gün içinde pratik davranırsanız yardım alarak bu durumu atlatabilirsiniz. Ancak yoğun tempoyla kendinizi yormamanızı ve sağlığınıza özel önem vermenizi öneririm.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Bugün şanslı bir gündesiniz. Hayatın zevklerini tadabilir, kendinizi ortaya koymakta rahat davranabilirsiniz. Aşk hayatınızı, sanatsal özelliklerinizi, sportif faaliyetlerinizi geliştirebilirsiniz. Cesaretiniz artarken attığınız adımlara dikkat etmenizi tavsiye ederim. Riskli girişimlerden kaçınmanızda yarar var.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
Gün içinde işte yoğun olsanız bile evinizle ilgili konuları ihmal etmemenizi öneririm. Yapmanız gereken işleri iyi organize ederseniz, aile büyüklerinizden eleştiri değil tebrik alabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmenin rahatlığı da hayatınıza yansıyacak. Böylece hedeflerinize ve eşinize konsantre olabilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER