@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.06.2014

24 Haziran 2014 günlük burç yorumları

Sabah işler istediğiniz gibi gitmese de, öğleden sonra istediğiniz hıza ulaşabilirsiniz. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 24 Haziran 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

24 Haziran 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Günün ilk kısmında parasal konular gündemde olacak. Harcama yapmanız gerekiyorsa öğleden sonrayı beklemeniz daha karlı olabilir. Hızlanan gündem size pek çok alternatif sunabilir. Başka insanların görüşlerinden yararlanabilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişim halinde olabilirsiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Sabah keyifle uyanabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek için çaba harcamanız gerekmeyecek. Kişisel isteklerinize kolayca ulaşabilirsiniz. Öğlene doğru parasal konular gündeminize girebilir. Kaynaklarınızı gözden geçirmek, bütçe yapmak, hesapları kontrol etmek için daha detaylı çalışmanız olası.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Güne pek de keyifli başlamayabilirsiniz. Terslikler keyfinizi kaçırabilir. Ama öğlene doğru rahatlayabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte sıkıntı yaşamayacaksınız. Kişisel isteklerinizi rahatlıkla ortaya koyarak, başkalarının dikkatini çekebilirsiniz. Ne zamandır yapmak istediğiniz kişisel işlere öncelik vermelisiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Arkadaş çevrenizdeki hareketlilik günün ilk yarısında umut verici gelişmelere yol açacak. Ancak öğlene doğru karamsarlaşabilirsiniz. Ortaya çıkan olaylar şevkinizi kırabilir. Olayları zorlamak yerine şimdi geri çekilmelisiniz. Enerjinizi manevi alana kaydırmanızda fayda olacak.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Günün ilk kısmında işiniz, kariyerinizle ilgili pek çok konu gündeme gelebilir. Kendinizi göstermek için fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Ancak öğlene doğru daha çok sosyalleşmeye özen göstermelisiniz. Arkadaşlarınız sayesinde pek çok işin altından kalkabilirsiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Kendinizi geliştirmeye açık bir güne başlıyorsunuz. Yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Öğleye doğru önem verdiğiniz başka insanlarla beraber olabilirsiniz. Hedeflerinize odaklanmalı, isteklerinizi netleştirmeli, saygınlığınızı ortaya koymalısınız. Böylelikle ne zamandır beklediğiniz fırsatlara erişebilirsiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Maddi konulara önem vermeniz gereken bir gündesiniz. Özellikle borç, alacak ilişkileri önem taşıyacak. Öğleden sonra üzerinizdeki baskı hafifleyecek. Yurtdışı, yabancılar ve yeni kişilerle kontak kurabilirsiniz. Maddi ve manevi anlamda kendinizi geliştirebilecek olaylar ortaya çıkabilir.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
İkili ilişkilere önem vermeniz gerekecek. Eşiniz, ortağınız ya da parterinizle günün ilk yarısında yakınlaşabilirsiniz. Öğlene doğru dikkatiniz daha çok maddi konulara kayacak. Ortak harcamalara ve kazançlara dikkat etmelisiniz. Borç, alacak gibi konular da gündeminizde yer alabilir.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Güne yapmanız gereken sorumluluklarla başlıyorsunuz. Çok çalışmanız gerekebilir ve bu durumun sağlığınızı kötü etkilememesi için dikkatli olmalısınız. Öğlene doğru üzerinizdeki baskı hafifleyecek. Birebir ilişkiler, partneriniz ön planda olacak. Tek başınıza hareket etmek yerine iletişime açık olmalısınız. Birlikte çalışmak için güzel bir gündesiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Güne zinde ve keyifli başlıyorsunuz. Yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Ancak öğlene doğru detaylara dikkat etmeniz gerekecek. Pek çok işi bir arada yapmanız, konsantre olmanız sorunları aşmanıza yardım edebilir. Hizmet içeren konular gündeme gelecek. Size yardım eden kişilerden destek almanız daha yerinde olacak.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Ailevi konularla ilgili sorumluluklarınızı geride bıraktıktan sonra rahatlayabilirsiniz. Özellikle öğleden sonra daha yaratıcı, keyifli olabilirsiniz. Kendinize vakit ayırıp, size zevk veren konulara yönelebilebilirsiniz. Sanatsal çalışmalar için uygun zamandasınız. Çocuklarınızla ilgili gelişmeler de sizi mutlu edebilir.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Hızlı bir güne başlıyoruz. Kısa seyahatler, yolculuklar ya da konuşmalar yapabilirsiniz. Ancak öğleden sonra daha yavaşlayıp; evinize, ailenize zaman ayırabilirsiniz. Böylece ne zamandır yapmak istediğiniz sorumlulukları yerine getirirken keyif de alabilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

24 haziran 2014 burc haritasi


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER