Habertürk 24.11.2011

24 Kasım 2011 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumlarınız..

KOÇ burcu 24 Kasım 2011 yorumu

24 Kasım 2011 günlük burç yorumları

Bugün tanık olacağınız olaylarda kadersel etkileri üzerinizde daha fazla hissedebilirsiniz. Merkür yabancı ortaklı işler, eğitim, seyahat, medya, hukuk ve ticaret alanlarınızda gerileyeceğinden bu iş alanlarınızdaki iletişiminize dikkat etmeniz gerekecek.

BOĞA burcu 24 Kasım 2011 yorumu

Bugün ikili ilişkilerinizde veya diğer insanlarla kuracağınız kontaklarda bazı şeyler elinizde olmayabilir. Hayatınızdaki güzel gelişmeleri başkalarının hayatıyla birleştirmeye kalkışmayın, bu aşırı bir iyimserlik olabilir. Bugün Merkür duruyor, parasal işlerinizde dikkatli olun.

İKİZLER burcu 24 Kasım 2011 yorumu

Bugün çalışacağınız ortamlarda veya sağlık alanlarında bir şeyler yapmak için harekete geçmek isteseniz de şartlar pek elinizde olmayabilir. Özel hayatınızda kaldıramayacağınız yükler üstlenmeye çalışmayın. Ağzınızdan yanlış sözcükler çıkabilir, olayları hafife almayı deneyin.

YENGEÇ burcu 24 Kasım 2011 yorumu

Sosyal çevrenizdeki güzel gelişmelerin artmasıyla bu aralar iş alanlarınızda aşırı iyimser davranabilirsiniz. Olayları tartmadan harekete geçmeyin. Beraber iş yaptığınız insanlarla olan iletişiminize bugünden sonra dikkat etmenizde fayda var.

ASLAN burcu 24 Kasım 2011 yorumu

Bugün aile ortamlarında üzerinizde tedirginlik olabilir. Şartları hep kontrol eden ve buna göre hareket eden siz, bu gücü kendinizde bulamayabilirsiniz. Merkür aşk, eğlence ve çocuk alanlarında bazı sorunları hayatınıza taşıyabilir. İş konusunda aşırı iyimserlikten kaçının.

BAŞAK burcu 24 Kasım 2011 yorumu

Bugün yakın çevrenizden alacağınız haberler, hayatı sorgulamanıza ve bakış açınızı esnek tutmanıza neden olabilir. Dış ortamlardan göreceğiniz destek, sizi kişisel veya aile kararlarınızda aşırı iyimserlikle davranmaya itebilir. Aile hayatınızda yanlış anlaşılmalara dikkat.

TERAZİ burcu 24 Kasım 2011 yorumu

Bugün yakın çevrenizi işin içine alacak parasal konularda aşırı iyimserlikle ve iyi niyetle davranmanız mümkün. Kafanıza takılan para konularında, en azından bugün elinizden fazla bir şey gelmeyebilir. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde bazı aksamalar gündeme gelebilir.

AKREP burcu 24 Kasım 2011 yorumu

Bugün kişisel hayatınızda rahat etkilere sahipsiniz, yalnız önemli kararlar alacaksanız bugün doğru bir zaman olmayabilir. Para konularında sevdiğiniz insana yardım etme isteğiniz yüksek olabilir. Parasal konularda veya ticaret hayatınızda bazı aksamalar görülebilir.

YAY burcu 24 Kasım 2011 yorumu

Bugün şöyle bir geçmişi veya yaşadıklarınızı değerlendirdiğinizde, bazı şeylerin elinizde olmadığını görebilirsiniz. Olaylara karşı kadersel yaklaşımınız ön planda olacak. Yapmanız gereken işleriniz ve kişisel tercihleriniz arasında ikilem yaşamanız mümkün.

OĞLAK burcu 24 Kasım 2011 yorumu

Bugün kendinizi birçok konuda başarılı ve şanslı hissedebilir, zaman zaman da tam tersi tutumlar içerisine girebilirsiniz. Değişik bir dönem içinde olduğunuzu biliyorsunuz. Geçmişten gelen konu ve olaylar etrafınızda cereyan edebilir. Arkadaşlarınızdan destek göreceksiniz.

KOVA burcu 24 Kasım 2011 yorumu

Bugün arkadaş ortamlarınızda ve ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar ve birtakım aksilikler gündeme gelebilir. Sosyal olmak veya vaktinizi ailenize ve evinize ayırmak konusunda kararsız kalabilirsiniz. Enerjinizi yüksek hissederseniz, bunu değerlendirmeye çalışın.

BALIK burcu 24 Kasım 2011 yorumu

Bugün kariyer hayatınızda birtakım sorunlar, aksamalar veya iletişim yetersizlikleri görülebilir. Yapacaklarınızı iyi organize etmeye ihtiyacınız var. İş alanlarınız ve yakın çevre ilişkileriniz üzerinizde baskı oluşturabilir. Değişik yer ve ortamlar sizi rahatlatabilir.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER