Habertürk 24.05.2013

24 Mayıs 2013 günlük burç yorumları

Duygusal yoğunluğunuz devam ederken, öğleden sonraya kadar duygusal olarak zorlayacak rekabetlerle karşılaşabiliriz. Bakalım burcunuz bugün başka neler söylüyor?

KOÇ: Pazarlama, reklam ve iletişime dayalı işlerinizde şanslı etkiler altındasınız. Yakın çevrenizle yapacağınız konuşmalar çözüme yönelik olacak. Maddi konularda tepkisel olmayın.

24 Mayıs 2013 günlük burç yorumları

BOĞA: Maddi konularda görüşmeleriniz ve çözüme yönelik adımlarınız devreye girebilir. Özel hayatınızda çabuk tepki vermeye müsait olacaksınız. Bu aralar kendinize odaklısınız.

İKİZLER: Kişisel hayatınızda kendi plan ve programlarınızı oluşturacağınız ve gözden geçireceğiniz bir gün içindesiniz. Sevgi dolu ama mantıklı yaklaşımlarınız takdir görebilir.

YENGEÇ: İnsanlara yardım etmek, onlar için çözümler üretmek ön planda olacak. Yalnız olmak, düşünmek size iyi gelebilir. Olayları gözlemleme yeteneğinizi devreye sokmalısınız.

ASLAN: Sosyal ortamlarınızda, arkadaş ilişkilerinizde keyifli bir gün sizi bekliyor. Birden fazla işle uğraşabilirsiniz. Dışarıya veremeyeceğiniz tepkileri sevdiklerinize yansıtmayın.

BAŞAK: İş hayatınızda önemli konuşmalar ve görüşmeler devrede olacak. Dış dünyaya yaklaşımınız mantıklı ve bir o kadar sevgi dolu olabilir. Çabuk tepki vermeye açıksınız.

TERAZİ: Dış ortamlara dayalı işlerinizde şansınızın yüksek olduğu bir gün olacak. Seyahat, eğitim, yabancı ortaklı işler ve medya alanlarınızda görüşmeler devreye girebilir.

AKREP: Özel hayatınızda ve kendi seçimlerinizde çabuk öfkelenmelere açık olabilirsiniz. Ortaklaşa para konularında şansınız yüksek olacak. Görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz.

YAY: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın yaşamındaki güzel gelişmeler sizi de mutlu edebilir. Evlilik veya ilişki konusunda önemli kararlar veya teklifler gündeminizde olabilir.

OĞLAK: İş alanlarınızda şanslı etkileriniz var. Konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracaksınız. Yeme-içme alışkanlıklarınızı kontrol edin. Kolay tepki vermeye açıksınız.

KOVA: Aşk hayatınızda oldukça keyifli etkileriniz var. Çocuğunuzla ilgili konularda güzel etkileşimler altındasınız. İşiniz ve aileniz arasındaki dengeyi iyi oturtmanız gerekiyor.

BALIK: Ailevi konularda önemli konuşmalar gündeme gelebilir. Sevdiklerinize anlayışla yaklaşacaksınız. Fikirsel olarak çabuk tepki vermeye müsait bir zaman dilimi içindesiniz.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER