Habertürk 25.12.2012

25 Aralık 2012 günlük burç yorumları

Bugün astrolojik açıdan sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte 25 Aralık 2012 günlük burç yorumunuz.

KOÇ burcu 25 Aralık 2012 yorumu

25 Aralık 2012 günlük burç yorumları

Bugün iletişiminiz hızlanabilir. Yakın çevrenizle yapacağınız planlarda kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Hayalcilikten uzak durmak şartıyla, isteklerinizi planlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

BOĞA burcu 25 Aralık 2012 yorumu

Parasal konularda eliniz açık olacak. Kendinizi iyi hissedeceğiniz için fazla para harcamaya meyilli olabilirsiniz. İş alanlarınızda kendinizi ortaya koymak için uğraşabilirsiniz. Enerjiniz doğru akacak.

İKİZLER burcu 25 Aralık 2012 yorumu

Bugün, kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kendi isteklerinize ve beklentilerinize göre hareket edebilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber eğlenceli organizasyonlar bugün gündeme gelebilir.

YENGEÇ burcu 25 Aralık 2012 yorumu

Kendinizi biraz durgun hissetmeniz mümkün ama siz yalnız olmaktan ya da kalmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Bazı konuları gözden geçirmek için uygun bir gün olabilir. İçinize yönelin.

ASLAN burcu 25 Aralık 2012 yorumu

Sosyal ortamlarınız ve arkadaşlarınızla olan planlarınız devrede olabilir. Önemli bi organizasyonunuz varsa olumlu etkiler altındasınız. Arkadaş ilişkilerinizi iş alanlarınızda kullanmasını bileceksiniz.

BAŞAK burcu 25 Aralık 2012 yorumu

Bugün, iş alanlarınızda kendinizi istediğiniz gibi gösterebilirsiniz. Keyfiniz yerinde olacak ve bazı işlerinizin tıkır tıkır işlediğine şahit olabilirsiniz. Özel hayatınızda fazla hayalci davranmayın.

TERAZİ burcu 25 Aralık 2012 yorumu

Yabancı ortamlarda ve insanların yanında kendinizi mutlu ve şanslı hissedeceksiniz. Sevdiğiniz insanla beraber hareket edeceksiniz. İş alanlarınızdaki karışıklıkları bu aralar fazla kafanıza takmayın.

AKREP burcu 25 Aralık 2012 yorumu

Bugün, ortaklaşa para alanlarınız devrede olmaya başlıyor. Banka ödemeleri, borç konuları, vergi alanlarınızla uğraşabilirsiniz. İş alanlarınız için gereken desteği bulmakta zorlanmayacaksınız.

YAY burcu 25 Aralık 2012 yorumu

Özel hayatınızda kendinizi mutlu ve şanslı hissedecek, ilişkinize iyimser bir şekilde yaklaşacaksınız. Eğlenmeye ve değişikliğe ihtiyacınız yüksek olabilir. Ortaklaşa işlerinizde esnek bir gün.

OĞLAK burcu 25 Aralık 2012 yorumu

Bugün, iş alanlarınızda keyfiniz yerinde olacak. Çalışmaktan ve karşılığını almaktan mutluluk duyabilirsiniz. Aile hayatınızda her gün yeni bir şeyin yaşanması esnekliğinizi artıracak.

KOVA burcu 25 Aralık 2012 yorumu

Aşk hayatınızda kendinizi şanslı ve mutlu hissedebilirsiniz. Eğlenceye olan düşkünlüğünüz artabilir. Yakın çevrenizle farklı planlar yapabilirsiniz. Birçok işle ilgilenmek hızınızı kesmeyecek.

BALIK burcu 25 Aralık 2012 yorumu

Bugün, eviniz ve ailevi konularınız önem kazanmaya başlayacak. Evinizde dinlenmek, ruhunuzu dinlemek hoşunuza gidecek. Bugün aileniz için beklenmedik bazı harcamalarda bulunabilirsiniz.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER