Habertürk 25.09.2012

25 Eylül günlük burç yorumları

Bugün bizi neler bekliyor? Aşk, iş, eğitim ve para konularında astroloji neler söylüyor? 25 Eylül 2012 günlük burç yorumları Pudra.com'da

KOÇ burcu 25 Eylül 2012 yorumu

25 Eylül günlük burç yorumları

Bugün, sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan hayatınıza dair destekler alacaksınız. İşbirliğine yatkın davranışlarınız sayesinde, sevdiğiniz insanla veya ortaklarınızla iyi anlaşacaksınız.

BOĞA burcu 25 Eylül 2012 yorumu

Kariyer ortamlarınızda şartlarınızı kolay oluşturacaksınız. İş alanlarınızda sergilediğiniz çabaların karşılığını alacağınız bir gün olabilir. Kendinizi çok da sıkmadan çalışabileceksiniz.

İKİZLER
burcu 25 Eylül 2012 yorumu

Seyahate çıkma ve değişik yerlerde bulunma arzunuz yüksek olacak. Hayatınıza heyecan katacak projelerde ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde kendinizi rahatlıkla ortaya koyacaksınız.

YENGEÇ
burcu 25 Eylül 2012 yorumu

Bugün, ailenize maddi açından yardım etmek size kendinizi çok iyi hissettirebilir. Davranışlarınızdaki değişimleri parasal alanlara aktarmayı başarırsanız çok rahat edersiniz.

ASLAN
burcu 25 Eylül 2012 yorumu

Evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işler alanlarınız aktif olacak. Sevdiğiniz insanla yapacağınız kısa vadeli planlar hoşunuza gidebilir. Çevrenizden faydalanmayı bileceksiniz.

BAŞAK burcu 25 Eylül 2012 yorumu

Önümüzdeki birkaç gün boyunca iş ve hizmet alanlarınız devrede olacak. Para kazanmaya odaklısınız. İşlerinizin karşılığını almak sizin için önemli olacak. Verimli bir gün sizi bekliyor.

TERAZİ
burcu 25 Eylül 2012 yorumu

Aşk hayatınızda ve ortamlarda keyfinize diyecek olmayacak. Eşinizden veya sevdiğiniz insandan alacağınız destekle kendinizi birçok açıdan son derece şanslı hissedeceksiniz.

AKREP
burcu 25 Eylül 2012 yorumu

Evde dinlenmek ve kendinizi adeta sığınağınızda gibi hissetmek isteyeceksiniz. Birçok işinizi evinizden halletmeye çalışacaksınız. Zorlandığınız alanları gözden geçirmelisiniz.

YAY burcu 25 Eylül 2012 yorumu

Arkadaş ortamlarınızda oldukça keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızı ve ailenizi bir araya getirmek zor olmayacak. Geleceğe yönelik işlerinize iyimser bir bakış açışıyla yaklaşın.

OĞLAK burcu 25 Eylül 2012 yorumu

İş hayatınızdaki oluşumları paraya dökmek ve karşılığını almak için harika bir gün olabilir. Mantığınızı ve duygularınızı iyi kullanmayı bilerek birçok işi kolaylıkla halledeceksiniz.

KOVA
burcu 25 Eylül 2012 yorumu

Kendi isteklerinizi yerine getireceğiniz harika bir gün olabilir. Karşınıza çıkacak fırsatları en iyi şekilde değerlendireceksiniz. Başınızı alıp uzaklara gitme isteğiniz bu aralar çok yüksek.

BALIK
burcu 25 Eylül 2012 yorumu

Canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyecek. Geri planda olacağınız işlerinizin peşine düşebilirsiniz. Psikolojik olarak kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Rüyalarınızı dikkate alın.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER