Habertürk 25.01.2012

25 Ocak 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumunuz..

KOÇ burcu 25 Ocak 2012 yorumu

25 Ocak 2012 günlük burç yorumları
Bugün, sosyal ortamlarınızda oldukça keyifli zamanlar geçireceksiniz. Size coşku veren, istediklerinizi yapabileceğiniz bir gün olacak. Yine de hayata yaklaşımınız biraz geri planda olabilir. İsteksizliğinizi yenmeli ve sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz.

BOĞA burcu 25 Ocak 2012 yorumu
Yapacağınız işlere dayalı olarak kendinizi geliştireceğiniz ve gerçekten mutlu hissedeceğiniz bir gün yaşayacaksınız. Zaman sizin için hızlı akacak. Özellikle bağlı olduğunuz çevrelerden ve arkadaşlarınızdan alacağınız davetler veya organizasyonlar fazla olabilir.

İKİZLER burcu 25 Ocak 2012 yorumu
Bugün, seyahate ve eğitime dayalı konularda işleriniz istediğiniz gibi ilerleyecek. Sevdiğiniz insanla veya arkadaşlarınızla güzel paylaşımlar içine girmeniz mümkün. İş alanlarınız yoğun olabilir. Fedakâr yapınızla, iş alanlarınızda kendinizi gösterebilirsiniz.

YENGEÇ burcu 25 Ocak 2012 yorumu
Bugün, iş programlarınız yoğun olabilir. Bir şekilde hayatın tadını çıkarmayı düşünmeniz daha fazla işinize yarayacak. Yabancı ortaklı işleriniz, seyahat, eğitim ve medya alanlarınız daha ön plana çıkmaya başlayabilir.

ASLAN burcu 25 Ocak 2012 yorumu
İş hayatınızda şanslı bir dönemdesiniz. İşinize yarayacak güzel sürprizler yaşayabilirsiniz. Önümüzdeki birkaç gün, ortaklaşa para konuları devreye girmeye başlayacak. Banka ödemeleri, bütçe planlamaları ve vergi konuları hayatınızda ön plana çıkabilir.

BAŞAK burcu 25 Ocak 2012 yorumu
Bugün, özel hayatınız önem kazanmaya başlayacak. Kendi işlerinizin yanı sıra, sevdiğiniz veya hayatınızı paylaştığınız insanın işleri de gündeminizde olabilir. Ortaklı işiniz varsa; ortaklarınızla oluşturulacak planlar, gününüze damgasını vurabilir.

TERAZİ burcu 25 Ocak 2012 yorumu
Aşk hayatınızda oldukça romantik ve keyifli etkileşimler altında olduğunuzu bilmelisiniz. Birkaç gün boyunca işiniz başınızdan aşkın olabilir. Gerek özel hayatınızda gerekse iş alanlarınızda düzenlemeler yapabilirsiniz. İşlerinizi tamamlamaya çalışacaksınız.

AKREP burcu 25 Ocak 2012 yorumu
Aşk hayatınız devrede olacak. Yaratıcılığa dayalı işlerinizin üzerine eğilebilir, hayatı eğlenceli taraflarıyla algılayabilir, borsa ve spekülasyonlu işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Alacağınız kararlar uzun soluklu olacak.

YAY burcu 25 Ocak 2012 yorumu
Önümüzdeki bkaç gün, eviniz ve aileniz öne çıkacak. Özellikle öğleden sonra vaktinizin çoğunu evinizde geçirmek isteyebilir veya ilginizi ailenize yöneltebilirsiniz. Yaratıcılığa dayalı işlerinizde, şans bugün sizden yana olacak. Bunu değerlendirin.

OĞLAK burcu 25 Ocak 2012 yorumu
Şansı hayatınızda hissedeceğiniz günlerden biri olacak. Geçmiş dönemde gündeme gelmiş veya tamamlanmamış bir iş yeniden hayatınıza yerleşebilir. Yakın çevrenizle yapacağınız organizasyonlardan ve aktivitelerden fazlasıyla keyif alabilirsiniz.

KOVA burcu 25 Ocak 2012 yorumu
Öğleden sonra, parasal konular ağırlıklı olarak hayatınızın merkezinde yer alacak. Kazanımlarınızın artacağı bu dönemde, parasal konularda disipline ihtiyacınız olabilir. Yine de şanslı birkaç gün içindesiniz. Ev alım-satımı için uygun bir dönem.

BALIK burcu 25 Ocak 2012 yorumu
Önümüzdeki birkaç gün kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Sadece kişisel isteklerinize yoğunlaşabilirsiniz. Hiçbir şey yapmanıza gerek kalmadan, istediğiniz karşılıkları göreceğiniz bir gün sizi bekliyor.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER