Habertürk 25.01.2013

25 Ocak 2013 günlük burç yorumları

Burcunuza göre aşk, iş, eğitim konularında bugün neler yaşanacak? Astrolojik açıdan bizi neler bekliyor? 25 Ocak 2013 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

KOÇ burcu 25 Ocak 2013 yorumu

25 Ocak 2013 günlük burç yorumları

KOÇ (21 Mart-20 Nisan) Ortaklaşa paraya dayalı işlerinizde veya alacağınız bir para konusunda moralinizi çabuk bozabilirsiniz. Siz kendi planlarınıza ve yapacaklarınıza odaklanın. Esnek olmaya gayret gösterin.

BOĞA burcu 25 Ocak 2013 yorumu

Bugün, ortaklaşa yürütülen işlerinizde bazı sorunlar oluşabilir. İç sesiniz ve öngörüleriniz, size iş alanlarınızda doğru yolu gösterebilir. Kendinize inanmaktan ve güvenmekten vazgeçmemelisiniz.

İKİZLER burcu 25 Ocak 2013 yorumu

İş hayatınızdaki sorumluluklarınız hayata dair geniş bakış açınızı bir parça da olsa sınırlayabilir. Bazı sorunlara hazırlıklı olun. Arkadaşlarınız ve farklı sosyal çevreniz size bu konuda yardımcı olabilir.

YENGEÇ burcu 25 Ocak 2013 yorumu

Aşk hayatınızda bazı yanlış anlaşılmalar olabilir. İlişkinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Çocuklarınız için üstlendiğiniz sorumluluklar parasal konularda hayata olumsuz bakmanıza neden olabilir.

ASLAN burcu 25 Ocak 2013 yorumu

Özel hayatınızdaki bazı sorumluluklarınız size ağır gelebilir. Sevdiğiniz insanla olan konuşmalarınızda kırıcı davranışlar sergileyebilirsiniz. Uzak diyarlardan güzel haberler alacaksınız.

BAŞAK burcu 25 Ocak 2013 yorumu

İş alanlarınızdaki olumsuz bakış açısı, yakın çevre ilişkilerinizi de olumsuz etkileyebilir. Ortaklaşa para alanlarınızdaki güzel gelişmelere odaklanarak, olumsuzlukları rahatlıkla atlatabilirsiniz.

TERAZİ burcu 25 Ocak 2013 yorumu

Aşk, çocuk veya eğlenceye dayalı harcamalarınızda bazı sorunlar oluşabilir. Bu olumsuzluklardan özel hayatınızdaki oluşumlarla uzaklaşabilirsiniz. Sevdiğiniz insana desteğiniz tam olacak.

AKREP burcu 25 Ocak 2013 yorumu

Hayati olarak aldığınız ve üstlendiğiniz sorumlulukların, ev ve aile hayatınızda bazı sorunlara neden olması muhtemel. İş hayatınıza kendinizi daha çok vererek bu sorunları aşmanız mümkün.

YAY burcu 25 Ocak 2013 yorumu

Yaşayacağınız bazı beklenmedik olaylar karşısında negatif düşünce yapınız ön plana çıkabilir. Hayata bu kadar dar açıdan bakmamaya çalışın. Size keyif verecek oluşumlara odaklanın.

OĞLAK burcu 25 Ocak 2013 yorumu

Sosyal alanlarınızdan alacağınız haberler bazı zorlanmaları beraberinde getirebilir. Özellikle birden fazla işle uğraşıyorsanız bakış açınızı dalatmamaya özen göstermelisiniz.

KOVA burcu 25 Ocak 2013 yorumu

Bugün, toplum içi sorumluluklarınız iş alanlarınızdaki birtakım konuları negatif algılamanıza neden olabilir. Daha çok gündeme gelmiş ve konuşulmuş konulara odaklanmaya çalışın.

BALIK burcu 25 Ocak 2013 yorumu

alacağınız haberler, hemen moralinizi aşağıya çekebilir. Bazı işlerinizde sorunlar yaşamaya meyilli olabilirsiniz. Maddi konulardaki güzel gelişmelere odaklanarak rahatlayabilirsiniz.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER