Habertürk 25.07.2013

25 Temmuz 2013 günlük burç yorumu

Bugün duygu değişimlerinin yaşanabileceği ama aynı zamanda güzel geçecek bir gün olacak. Günlük burç yorumunuz Pudra.com'da!

Koç: Bugün beklenmedik duygu değişimlerine hazır olmalısınız. Sanki hayatınızın yönetimi elinizde değilmiş gibi hissedebilir, etrafınızda kadersel bir çok olaya şahit olabilirsiniz.

25 Temmuz 2013 günlük burç yorumu

Boğa: Bugün sosyal çevrenizde ve arkadaş ortamlarınızda grup çalışmalarında bulunabilir, hiç anlaşacağınızı düşünmediğiniz insanlardan oldukça keyif alabilirsiniz. Güzel bir gün sizi bekliyor.

İkizler: Bugün iş ortamlarınızda rahat ve düşünceli yaklaşımlarınızla kendi şansınızı kendiniz yaratabilirsiniz. Bulunacağınız ortamlarda değişik koşulların işinize yarayacağını bilmelisiniz.

Yengeç: İş hayatınızda seyahatla ilgili konularda ilginç şanslar ve oluşumlar yakalamanız mümkün. Bu aralar kafanızı rahatlatma ihtiyacınız çok yüksek. En kısa zamanda tatil yapmalısınız.

Aslan: Bugün eşinizin veya partnerinizin maddi durumuyla ilgili konular öne çıkabilir. Ortaklaşa iş konularında kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Kafanızda hala çözemediğiniz konular var.

Başak: Bugün özel yaşantınızda duygusallığınız ve romantikliğiniz fazla olabilir. Ortaklaşa hareket etmeniz gereken konularda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınız sizi destekleyecek.

Terazi: Bugün iş ortamınızda ve çevrenizde, duygu değişikliğiniz fazla olabilir. Kafanız bazı konularda karışık ve kararsız. Sosyal çevrenizde zirveye oynayacağınız güzel etkileşimler söz konusu

Akrep: Aşk hayatınızda fedakârlıklarınız ve geri adımlarınız söz konusu olabilir. Meraklı ve hareketli yapınızı, hoşlandığınız hobilerinize ve işlerinize aktarabilirsiniz. Güzel haberler alacaksınız.

Yay: Bugün ailevi konular gündeminizde. İşlerinizi evinizden yürütseniz bile, yerinizde duramayacak ve heyecanınızı, duygularınızı körükleyecek işler peşinde koşacaksınız.

Oğlak: Bugün biraz dağınık ama yakın çevreniz devrede olarak gününüzü geçirebilirsiniz. İletişiminizde ve yakın çevre olaylarınızda ortak bir şekilde davranmaya, ortaklaşa hareket etmeye özen gösterin.

Kova: Bugün parasal konularınız aktif olacak. Gün içinde, parasal konularda duygusal tepkiler verebilirsiniz. İş hayatınızda kendinizi mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz.

Balık: Bugün kendi kişisel isteklerinize odaklanabilirsiniz. Duygularınızda kararsızlık görülebilir. Bir anda karar verebilir, sonrasında bu kararın hayatınızdaki insana uymadığını fark edebilirsiniz.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER