Habertürk 26.12.2012

26 Aralık 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte, 25 Aralık 2012 günlük burç yorumunuz.

KOÇ burcu 26 Aralık 2012 yorumu

26 Aralık 2012 günlük burç yorumları

Sosyal alanlarınızda mücadeleleriniz artabilir. Grupsal işlerde isteğiniz yüksek olacak, çevrenizin lideri haline gelebilirsiniz. Bugün, işinizde bazı sorunlar oluşabilir.

BOĞA burcu 26 Aralık 2012 yorumu

2 ay boyunca hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde ve kariyerinizde artış görülebilir. Kendinizi yeteri kadar disipline eder, yapmanız gerekenlere odaklanırsanız, şans sizden yana olacak.

İKİZLER burcu 26 Aralık 2012 yorumu

Seyahatler, eğitim alanlarınızı tamamlama, hukuksal işlerinize enerjinizi yönlendirme gibi etkiler altına giriyorsunuz. Sosyal ortamlarda parasal konularda bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ burcu 26 Aralık 2012 yorumu

Banka, ödeme, kredi, faiz, vergi, prim, sigorta ve ortaklaşa giderleriniz alanında enerjinizi harcayacaksınız. Bugün, sevdiğiniz insanla kalabalık ortamlarda anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

ASLAN burcu 26 Aralık 2012 yorumu

İlişkiniz varsa enerjinizi ilişkinize akıtacaksınız. Gün içinde, iş alanlarınızda bazı zorlanmalar oluşabilir. Fikirsel olarak beraber çalıştığınız insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

BAŞAK burcu 26 Aralık 2012 yorumu

2 ay boyunca çalışma koşullarınız ve bu alanda mücadeleleriniz artacak, sağlığınızla ilgili alanlarda enerjinizi harcayacaksınız. İlişkinizde dikkatli olun. Bugün biraz sinirli olabilirsiniz.

TERAZİ burcu 26 Aralık 2012 yorumu

Mars 2 ay boyunca sizin aşk, eğlence ve çocuk evinizde hareket etmeye başlayacak. Ayrıca bugün, ev ve aile hayatınızda sevdiğiniz insanla bazı anlaşmazlıklarınız olabilir.

AKREP burcu 26 Aralık 2012 yorumu

Aile ilişkilerinizde, ev hayatınızda enerji harcayacaksınız. Bugün iş hayatınızda iletişimde olacağınız insanlarla bazı sürtüşmeler ve anlaşmazlıklar yaşamanız mümkün. Sinirlerinize hâkim olun.

YAY burcu 26 Aralık 2012 yorumu

İletişime dayalı işlerinizde, yakın çevre, akraba, kardeşlerinize dayalı konularda mücadeleleriniz artmaya başlıyor. Bugün, aşk ve eğlence hayatınız için yapacağınız harcamalar sizi zorlayabilir.

OĞLAK burcu 26 Aralık 2012 yorumu

2 ay boyunca paraya dayalı işlerinizde, kazanımlarınızda, maddi alanlarda mücadeleleriniz artacak. Bugünse, aile hayatınızda bazı zorlanmalar ve sürtüşmeler oluşabilir.

KOVA burcu 26 Aralık 2012 yorumu

Birkaç aydır üzerinizde hissettiğiniz yorgunluk ve enerji kaybı, yerini daha sağlam ve konsantrasyonu yüksek bir enerjiye bırakacak. Kaza ve sakarlıklara karşı dikkatli olun.

BALIK burcu 26 Aralık 2012 yorumu

2 ay boyunca hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde zorlanmalar görülebilir. Enerjiniz düşük olacağından, ateşli hastalıklara, alerjilere karşı dikkatli olmalısınız.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER