Habertürk 26.10.2011

26 Ekim 2011 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumlarınız..

KOÇ burcu 26 Ekim 2011 yorumu

26 Ekim 2011 günlük burç yorumları

Bugün, özel hayatınız ve ortaklı işleriniz devrede olacak. Yeni ay sizin ortaklaşa giderler alanınızda olacağından; vergi, stopaj, prim, banka ödemeleri, borç, nafaka ve miras konularında birtakım yeni gelişmelerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

BOĞA burcu 26 Ekim 2011 yorumu

Gün içinde her anlamda iyi koordine olmayı becereceksiniz. Gece saatlerinde oluşan yeni ayı dikkate alın ve özel hayatınızla ilgili kararlarınızı bu oluşumdan sonra hayata geçirin. Ortaklık gerektiren işlerinizle ilgili yeni oluşumlar yaşayabilirsiniz.

İKİZLER burcu 26 Ekim 2011 yorumu

Yeni ay, iş ve hizmet hayatınızla ilgili bazı kararlarınızı bugünden sonraki 15 gün içinde ayağınıza getirebilir. İş başvurularınızı bugünden sonra yapabilirsiniz. Alışkanlıklarınız ve sağlığınızla ilgili kararlarınızı da bu dönemde vermenizde yarar var.

YENGEÇ burcu 26 Ekim 2011 yorumu

Yeni ay; aşkta, varsa çocuklarınızın hayatında, eğlence ve yaratıcılık isteyen işlerinizde, size yeni kapılar açabilir. Önümüzdeki 15 gün boyunca bu alanlarda yeni kararlar alabilirsiniz. Çocuk isteyenler için güzel ve elverişli bir dönem olabilir.

ASLAN burcu 26 Ekim 2011 yorumu

Yeni ay, sizin ev ve aile hayatınızı etkileyecek. Emlakçılık ve gayrimenkulle ilgili işleriniz de, bu oluşumdan etkilenebilir. Bu alanlarda önümüzdeki 15 gün boyunca harekete geçebilirsiniz. Alım, satım ve kiralama gibi işleriniz için de kolları sıvayabilirsiniz.

BAŞAK burcu 26 Ekim 2011 yorumu

Yeni atılımlarınızı ve adımlarınızı, özellikle yakın çevre ilişkilerinizde ve ticarete ya da iletişime yönelik işlerinizde ortaya koyabilirsiniz. Düşündüklerinizi uygulamak ve harekete geçmek için harika bir 15 gün sizleri bekliyor. Bu fırsatı değerlendirmelisiniz.

TERAZİ burcu 26 Ekim 2011 yorumu

Yeni atılımlarınızı ve adımlarınızı, özellikle parasal konularda ve maddiyata yönelik işlerinizde ortaya koyabilirsiniz. Bu alanda sorunlarınız varsa hiç üzülmeyin. Bu tarihten sonra karşınıza çıkacak fırsatlarla, çözümler kendiliğinden ayağınıza gelebilir.

AKREP burcu 26 Ekim 2011 yorumu

Yeni ay sayesinde, özellikle kişisel girişimlerinize ve hayatınıza dair yeni kararları ortaya koyacak ortamları ve fırsatları yakalayabilirsiniz. Yerinizde saydığınız geçen ayın ardından harekete geçmeli ve isteklerinizi elde etmek için çabalamalısınız.

YAY burcu 26 Ekim 2011 yorumu

Yeni ay sizin kadersel alanınızda olacağından, beklenmedik olaylarla dolu bir 15 güne hazırlıklı olmalısınız. Diğer burçların aksine bu 15 gün içerisinde yeni kararlar almamalısınız. Beklemede kalmalı ve önümüzdeki dönem için hazırlık yapmalısınız.

OĞLAK burcu 26 Ekim 2011 yorumu

Bu yeni ayda; sosyal çevrenizde, arkadaşlarınızla olan işlerinizde, grupsal konularda ve geleceğinize yönelik atılımlarınızda yeni kararları ortaya koyabileceğiniz uygun ortamları bulabilirsiniz. Önemli kararlarınızı bu geceden sonraki 15 günde uygulayın.

KOVA burcu 26 Ekim 2011 yorumu

Bu gece oluşan yeni ay kariyer alanlarınızda, iş ortamlarınızda, toplumsal konularda ve geleceğinize yönelik atılımlarınızda, yeni başlangıç ve kararları hayatınıza taşıyabilir. Bu tarihten sonra iş alanlarınızda hızlanmalar ve güzel teklifler sizi bekliyor olacak.

BALIK burcu 26 Ekim 2011 yorumu

Bu gece etkili olan yeni ay, kariyer alanlarınızda, hukuksal, eğitimsel, seyahate yönelik, yabancı ortaklı işlere dönük konularda sizi etkileyecek. 2 hafta boyunca bu alanda rahatlıkla harekete geçmenize neden olacak. Geleceğinize şekil vereceksiniz.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER