Habertürk 26.09.2012

26 Eylül günlük burç yorumları

Bugün bizi neler bekliyor? Hayatımızda ne gibi gelişmeler yaşanacak? 26 Eylül günlük burç yorumlarını Pudra.com'da okuyun.

KOÇ burcu 26 Eylül 2012 yorumu

26 Eylül günlük burç yorumları

İletişime dayalı işlerinizde önemli görüşmeler devrede olabilir. Sevdiğiniz insanla, akraba veya tanıdıklarınızla girişeceğiniz her tür işten fayda sağlayabilirsiniz.

BOĞA burcu 26 Eylül 2012 yorumu

Maddiyata dayalı işleriniz için bugünden faydalanmalı, konuşma ve görüşmelerinizi bugüne denk getirmelisiniz. İş hayatınızda bu dönem başarı sizin olabilir.

İKİZLER burcu 26 Eylül 2012 yorumu

Hayata yaklaşımınız oldukça heyecanlı olabilir. Sanata veya yaratıcılığa dayalı işleriniz varsa hayat size tam anlamıyla desteğini veriyor olacak. Kendinizi çok şanslı göreceksiniz.

YENGEÇ burcu 26 Eylül 2012 yorumu

Ailevi görüşmelerinizde beklenmedik şanslı etkiler görebilirsiniz. Yine ev alım, satım, kiralama gibi işleriniz varsa şansınız yaver gidecek. Fırsatları iyi kullanın.

ASLAN
burcu 26 Eylül 2012 yorumu

İletişime dayalı işlerinizde temas halinde olacağınız konularda harika bir gün yaşayabilirsiniz. Planlarınızı harekete geçirmek için yeni tanıştığınız kişi devreye girecek.

BAŞAK burcu 26 Eylül 2012 yorumu

Jüpiter, maddi işlerinizde istediğiniz bir fiyatı veya pazarlığı devreye sokabilir. Ya da size teklif edilen bir iş veya projede tam da düşündüğünüz fiyatı almanız mümkün.

TERAZİ
burcu 26 Eylül 2012 yorumu

İstediğiniz ve düşündüğünüz alanlarda şanslı etkileriniz olacak. Sizi daha az tanıyan insanlardan alacağınız teklif veya şanslarla ayaklarınız yerden kesilebilir.

AKREP
burcu 26 Eylül 2012 yorumu

Planlarınızı paylaştığınız insanlardan maddi manevi destekler alabilirsiniz. Ruhsal konularda kendinizi geliştireceğiniz bugün, yardımlaşma sizin için önemli olacak.

YAY
burcu 26 Eylül 2012 yorumu

Sosyal çevrenizde konuşulan işleriniz devreye girebilir. Ortaklaşa yapılacak her tür işten fayda sağlayacağınız bir gün olacak. Bağlantılarınızı iyi değerlendirmelisiniz.

OĞLAK
burcu 26 Eylül 2012 yorumu

İş alanlarınızdaki görüşmelerinizin karşılığını alabileceğiniz, oldukça şanslı hissedeceğiniz bir gün olacak. Abartıdan uzak durmayı siz yine de ihmal etmeyin.

KOVA
burcu 26 Eylül 2012 yorumu

Eğitim, seyahat, hukuk, ticaret yabancı ortaklı işler, sanat ve yazım alanlarınızda dört yıldızlı bir gün olacak. İş anlaşmalarınızı bugüne denk getirmeye çalışın.

BALIK
burcu 26 Eylül 2012 yorumu

Ev ve aile hayatınızla ilgili parasal konularda çok şanslı etkilere sahipsiniz. Uzun zamandır uğraştığınız bir miras davanız varsa güzel haberler alabilirsiniz.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER