Habertürk 26.11.2011

26 Kasım 2011 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumlarınız..

KOÇ burcu 26 Kasım 2011 yorumu

26 Kasım 2011 günlük burç yorumları

Bugün ve sonrasında, iş alanlarınızda hırslı yapınızı ortaya koyabilirsiniz. Sosyal ortamlarda, toplum içerisinde ve patronlarınızla olan ilişkilerinizde sabırsız ve ipleri koparıcı etkilere karşı hazırlıklı olmanız gerekiyor.

BOĞA burcu 26 Kasım 2011 yorumu

Bugün itibarıyla seyahatler, medya, yabancılarla ilişkiler ve eğitim konuları devrede olabilir. Önümüzdeki birkaç gün boyunca ilişkilerinizde gergin ve tansiyonlu durumlar ortaya çıkabilir. Beklenmedik olaylara hazırlıklı olun.

İKİZLER burcu 26 Kasım 2011 yorumu

Bugünden itibaren gizemli olayları sevecek, hayatı farklı gözlerle sorgulamaya başlayacaksınız. Aşkta, kendinizi istediğiniz gibi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Arkadaş ilişkilerinizde tansiyonlu durumlar ortaya çıkabilir.

YENGEÇ burcu 26 Kasım 2011 yorumu

Özel hayatınızda, kalabalık yerlerde tartışmamaya veya sinirli olmamaya özen gösterin. İlişkinizde tansiyonlu durumlar ortaya çıkabilir. İkili ilişkileriniz önem kazanmaya başlayacak. Güvensizliklerinizi etrafa yansıtmayın.

ASLAN burcu 26 Kasım 2011 yorumu

İş alanlarınızda bazı sorunlar, anlaşmazlıklar ve gerilimler yaşayabilirsiniz. Tanımadığınız veya sizi tanımayan insanlara karşı anlayışla yaklaşın. İş ortamlarınızdaki ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Güvensizliklerinizi kontrol edin.

BAŞAK burcu 26 Kasım 2011 yorumu

Aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili konularda tutkularınız devreye girebilir. Sabırsız tutumlar içerisinde olabilirsiniz. Aşk alanlardaki ilişkileriniz daha fazla devrede olmaya başlayacak. Karşılık beklemeden sevmeyi öğrenin.

TERAZİ burcu 26 Kasım 2011 yorumu

Evinizde ve aile hayatınızda, sevdiğiniz insanla sürtüşmeler ve sorunlar yaşayabilirsiniz. İlişkinizde tansiyonlu durumlar ortaya çıkabilir. Evinizi ve aile hayatınızı her zamankinden daha fazla önemseyeceğiniz bir hafta olacak.

AKREP burcu 26 Kasım 2011 yorumu

Bugün, iş yaptığınız insanlarla olan iletişiminizde anlayışsız ve sabırsız etkiler altında olabilirsiniz. Yakın çevrenizin sağlığıyla ilgili konular ortaya çıkabilir. İletişiminiz artmaya başlayacak. Yakın çevrenize anlayışla yaklaşın.

YAY burcu 26 Kasım 2011 yorumu

Bugün itibarıyla, parasal konular ve maddi alanlardaki ilişkileriniz devreye girmeye başlıyor. Parasal konularda birtakım zorlanmalarınız olabilir. Daha sakin durmalısınız. Özel hayatınız için yapacağınız harcamalar artabilir.

OĞLAK burcu 26 Kasım 2011 yorumu

Ailenize karşı, sabırsız ve anlayışsız etkiler altında olabilirsiniz. İlişkilerinizde tansiyon yükselebilir. Rahatlamaya ve kendinize daha fazla özen göstermeye çalışacağınız bir dönem içerisindesiniz. Kendinize bakmanın vakti geldi.

KOVA burcu 26 Kasım 2011 yorumu

Bugün, yalnızlığı sevdiğiniz için iletişim halinde olacağınız insanları anlamakta zorlanabilir, kolay öfkelenmeye açık olabilirsiniz. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca ilişkilerinizde ve sosyalliğinizde geri çekilmeler görülebilir.

BALIK burcu 26 Kasım 2011 yorumu

Sosyal ortamlarda, para konuları sinirlerinizi zıplatabilir. Arkadaş ortamlarınızda gereksiz tepkiler verebilirsiniz. İlişkilerinizi bozmamak adına sakin davranmaya çalışın. Bazı arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi gözden geçirin.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER