@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.08.2013

27 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Bugün hayallere dalmak yerine, ayaklarınızı yere sağlam basmanız gerek. Aradığınız aşkı böyle yakalayabilirsiniz. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

27 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Paranın ve maddi kaynakların öne çıktığı bir gündesiniz. Bütçenizi, cebinizi, gelir giderlerinizi değerlendirmeniz gerek. Öğrenmek istediğiniz şeylere veya kitap, defter, telefon gibi iletişim araçlarına para harcayabilirsiniz. Ancak sürpriz sonuçlarla karşılaşmamanız için pahalı şeyler almamaya dikkat edin.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Kendinizi ifade etmekte çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz. Ancak içinizdeki motivasyonun azaldığını hissedebilirsiniz. Bu hislerinize güvenerek kendinizle ilgili konularda yeni başlangıçları ertelememenizi tavsiye ederim. Bitirmek veya derleyip toparlamak istediğiniz kişisel konulardan yana şanslı olacaksınız.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Hızla geçen günlerden sonra kendinizi biraz yorgun hissedebilirsiniz. Dinlenmeye, yalnız kalmaya ihtiyaç duymanız bu nedenle normal. El ayak altından çekilmek, kendinizi dinlemek için uygun bir günde bulunuyorsunuz. Sevdiklerinize karşı bazı fedakarlıklar yaparak yardımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Güne iyimser ve umutlu başlayacaksınız. Arkadaşlarınızla organizasyonlar yapmak için uygun fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak enerjinizi dikkatli kullanmanız gerek. Ayrıca dikkat edin merakınız başınıza dert olmasın. Derleyici ve toparlayıcı çalışmalar yaparak gelecek günlerinizi planlayabilirsiniz.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
İşinizdeki hareketlilik bugün de devam ediyor. Bazı konuların sonuçlandığını görmeye başlayabilirsiniz. Yeni adımlar atmak yerine mevcut hedeflerinizi gözden geçirmeniz daha uygun olur. Bazı fırsatlarla karşılaşmanız mümkün. Ani gelişen olaylarla da mücadele etmeniz gerekebilir.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Güne eğitim ve öğrenim temaları içeren konularla başlayacaksınız. Yurtdışına yönelik işlerinizde bilgi akışının hızlandığını görmeniz olası. Yayıncılık, medya ya da akademik alandaki işlerinizde bazı çözümler elde edebilirsiniz. Hukuksal konulardaki olaylarda dağılmalar, sonlanmalarla karşılaşmanız mümkün.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Eşinizin bütçesiyle veya kredi kartınızın ekstresiyle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Borç ve alacak ilişkinizi dengelemeniz kaçınılmaz olabilir. Prim alacaklarınızı tahsil etmek için de çalışabilirsiniz. Ortaklaşa gelirlerinizi düzenlemek için uygun bir gündesiniz. Kaynaklarınızı değerlendirmeniz iyi olur.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Güne ikili ilişkileriniz damgasını vuracak. Eşiniz, partneriniz veya ortağınızla ilgili konularda iletişim ve hareketlilik yaşanabilir. Daha esnek olmanızı ve empati kurabilmek için iletişim kanallarınızı açık tutmanızı öneririm. Sorunlarınıza çözüm bulabilmek için anlatmaktan çok dinlemeyi denemelisiniz.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Günlük rutinlerinizin artışıyla ve ofis işlerinizdeki hareketlilikle sinirleriniz biraz gerilebilir. Daha akılcı çözümler bularak sorunlarınızı halledebilirsiniz. Yardımcılarınızla iletişim içinde olmanız, aradığınız çözümleri beraberinde getirecek. Sağlığınız ve diyetinizle ilgili konularda sonuçlar elde etmek için sabırlı olmanız gerek.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Çocuklarınızla ilgili konular gündemde yer almaya devam edebilir. Aceleci olmamalı, sabırlı davranmalısınız. Bugün genel olarak hayatın hızından zevk almakla birlikte, kendini motivasyonunuzun azaldığını görebilirsiniz. Olayları akışına bırakmak ve girişimde bulunmamak en doğrusu olacak.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Ailenizdeki, evinizdeki hareketlilik bugün de devam edecek. Bir yandan işinizle ilgili fırsatlar da karşınıza çıkarak denge kurmanızı zorlayabilir. Aldığınız kararlarının sonuçlarını görmek için mantığınızı kullanmanız ve beklemeniz gerek. Böylece işinizle ilgili konularda yeni adımlar atmak için enerji toplamış olacaksınız.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
Yakın çevrenizdeki hareketlilik devam edecek. Kardeşleriniz veya komşularınızla ilişkileriniz artabilir. Merak duyduğunuz, öğrenmek istediğiniz şeyler hakkında bilgi edinebilirsiniz. Okumak, yazmak, öğrenmek için iyi bir gündesiniz. Ancak yeni şeyler için sabırsızlanmamalısınız. Önce elinizdeki konuları sonuçlandırmak en iyisi olacak.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER