Habertürk 27.12.2012

27 Aralık 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte, 27 Aralık 2012 günlük burç yorumunuz.

KOÇ burcu 27 Aralık 2012 yorumu

27 Aralık 2012 günlük burç yorumları

İş alanlarınızda gücünüzü ortaya koyabilir, gerginliklerinizi daha rahat kontrol altına alabilirsiniz. Bugün tutarsız düşünce sisteminizle, bazı kararlarınızı aceleye getirmemeye çalışın.

BOĞA burcu 27 Aralık 2012 yorumu

Özel hayatınızdaki sorumluluklarınıza dışarıdan etkili bir şekilde bakabileceksiniz. Bilgi isteyen her tür ortaklaşa çalışmalarınız için bugünün enerjisinden yararlanın. Parasal konularda ani kararlara dikkat.

İKİZLER burcu 27 Aralık 2012 yorumu

İş ve hizmet alanlarınızdaki sorumluluklarınızı ve ağır işlerinizi kolay ve etkili bir şekilde halledebilirsiniz. Özel hayatınızda bazı duygu iniş çıkışlarınız tutarsız kararlar almanıza neden olabilir.

YENGEÇ burcu 27 Aralık 2012 yorumu

Aşk hayatınızda alacağınız sorumlulukların gücünü özel hayatınızda hissedebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle koordine olmak kolay olacak. İş hayatınızda duygularınızı etkileyecek kararlardan kaçının.

ASLAN burcu 27 Aralık 2012 yorumu

Bugün, kendi davranışlarınızdaki değişimler ve sorumluluklar iş alanlarınızda kalıcı işlere imza atmanıza neden olabilir. Her şeyi gözden geçiriyorsunuz ve bu da uzun vadede işinize yarayacak.

BAŞAK burcu 27 Aralık 2012 yorumu

Sevdiğiniz insanla güçlü ve kalıcı bir iletişim ön plana çıkmaya başlayacak. Göz önünde olacağınız bugün, aile hayatınızdaki konuşmalarınız duygularınızı destekler nitelikte olmayabilir.

TERAZİ burcu 27 Aralık 2012 yorumu

Bugün, ev ve aile hayatınızda parasal konularınız için uğraşılarınız devreye girebilir. Fikirlerinizde tutarsızlıklar oluşabilir. Dış ortamlarda iş yaratıcılığınızı rahat kullanacaksınız.

AKREP burcu 27 Aralık 2012 yorumu

Bugün, ortaklaşa para alanlarınız devrede olmaya başlıyor. Banka ödemeleri, borç konuları, vergi alanlarınızla uğraşabilirsiniz. İş alanlarınız için gereken desteği bulmakta zorlanmayacaksınız.

YAY burcu 27 Aralık 2012 yorumu

Bugün, parasal konularda ağır işleriniz için uğraşabilirsiniz. Maddi konularınızı yeniden gözden geçirebilir veya yapılandırabilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla aynı fikirleri paylaşmayacaksınız.

OĞLAK burcu 27 Aralık 2012 yorumu

Arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz sizi birçok açıdan destekleyecek. Grupsal işlerinizde başarı sizden yana. Kulağınıza gelecek bazı konuşmalar, iş alanlarınızda duygusal kararlara neden olabilir.

KOVA burcu 27 Aralık 2012 yorumu

Etkili fikirlerinizi kariyer hayatınız için kullanabilirsiniz. Uzun soluklu ağır ilerleyen işleriniz için şanslı bir gün. Olaylara derinden bakacaksınız. Aşk hayatınızda söylediklerinize dikkat.

BALIK burcu 27 Aralık 2012 yorumu

Bugün, sosyal çevrenizde yapacağınız işlerde, konsantrasyonunuzu güçlü bir şekilde çalıştıracaksınız. Gelecek planlarınızı yeniden yapılandırabilirsiniz. Duygusal tutarsızlıklarınız olabilir.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER