@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.06.2014

27 Haziran 2014 günlük burç yorumları

Bugün Yeniay doğuyor, yenilikler için niyet etmeli, ama yeni adımlar atmak için biraz daha beklemelisiniz. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 27 Haziran 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen Burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

27 Haziran 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Yuvanız, aileniz bugün gündeminizde olacak. Güvenlik hakkındaki konularla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Aileniz içindeki kişilerin bakımlarıyla ilgilenebilirsiniz. Yaptığınız çalışmaların işinizde, kariyerinizde yansımalarını görmeniz mümkün.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Kısa yolculuklar, haberleşme gün boyu artarak devam edecek. Çeşitli konuşmalarla, belki de dedikodularla ilgilenmeniz gerekebilir. Öğrenme, bilgi alma, mesaj iletme konuları gündemde olacak. Komşularınız, kardeşleriniz ya da esnafınızla ilgili konulara odaklanabilirsiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Parasal konular üzerinde durmaya devam edebilirsiniz. Bütçenizi ayarlamak, cebinizdekilerin hesabını yapmak, kaynaklarınızı kontrol etmek için olumlu etkiler almaktasınız. Harcamalar yapmaktan uzak dursanız iyi olur. En azından büyük harcamalar yapmamalısınız.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Kendinizi göstermeye, gündemde olmaya devam edebilirsiniz. Ön planda olmaktan zevk duyabilirsiniz. Doğuştan gelen yeteneklerinizi ya da kendi doğal yapınızı mutlu bir biçimde ifade edebilirsiniz. İmajınız, dış görünüşünüzle ilgili yapmak istediğiniz değişikleri yapabilirsiniz.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Kendinizi göstermek için biraz daha sabretmelisiniz. Bugünü gizli kalmış konulara eğilmek, perde arkasındaki gerçekleri görmek için kullanabilirsiniz. Sizin dışınızda gelişen konular sebebiyle geride kalabilirsiniz. Bazı kayıplar ve korkularınız olabilir. Kendinizi dinlemelisiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Arkadaşlarla ilişkinizin, dostluklarınızın ortada olduğu bir gündesiniz. Sosyal alanlarda, gruplar içinde hareketlilikle karşılaşabilirsiniz. Dost meclislerinde, gelecek planları kurabilirsiniz. Samimi istek ve arzularınızın desteklenmesi sizi mutlu edecek. Üye olduğunuz kuruluşlardan yana gelişmeler olabilir.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Kariyeriniz, işiniz bugün tüm gününüzü kaplayacak. Hedeflerinizi gözden geçirmek için şanslı bir gündesiniz. Ulaşmak istediğiniz ideallerinizi geliştirebilirsiniz. Saygınlığınızı artırıp, maddi manevi fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yöneticilerle ilgili konulara odaklanabilirsiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Hukuksal konular gündeme gelebilir. Akademik, üniversitelerle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Kanunları, doğru yanlışı ayırma kapasitenizdeki artışla irdeleyebilirsiniz. Uzak ülkeler, farklı kültürlerle ilgili çalışmalarınızın desteklemesi sizi mutlu edecek.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Sigorta, vergi, kredi gibi konulardaki gelişmeler devam edebilir. Eşinizin gelirleriyle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Metafizik konular ya da psikolojiyle ilgili konulara kendinizi yakın hissedebilirsiniz. Ölüm ve ölüm ötesi konulara yoğunlaşabilirsiniz. Derinlere inme gücünüz artacak.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Eşiniz, ortağınızla ilgili konularda detay gerektiren çalışmalara devam edebilirsiniz. Başkaları için çalışmak, düzen gerektiren şeyleri ayarlamak için olumlu etkiler alabilirsiniz. Bu sayede işiniz, kariyerinizle ilgili konularda da olaylar ortaya çıkacak. Danışmanlık almak ya da vermek için uygun bir gündesiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Günlük hareketliliğiniz bugün de devam edecek. Fiziksel ve ruhsal sağlığınız üzerine eğilebilirsiniz. Verimlilik hesapları yapmak, yararlılık üzerine odaklanmak için uygun şartlar sizinle beraber. Her çeşit hizmet alanında çalışabilir, çalışanlarınızla ilgilenebilirsiniz. Evcil hayvanlar da gündeme gelebilir.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Yaratıcılığınızın artmasıyla kendinizi şanslı hisedebilirsiniz. Çocuklar, spor, hobiler hayattan daha fazla zevk almanıza sebep olacak. Sinema, tiyatro gibi eğlence yerlerine gitmek ya da talih oyunlarıyla şansınızı denemek isteyebilirsiniz. Genel olarak hızlı ama mutlu bir gün geçirebilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

astroloji 27 haziran gunluk burc yorumu


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER