Habertürk 27.11.2012

27 Kasım 2012 günlük burç yorumları

Bugün astrolojik açıdan sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte 27 Kasım 2012 günlük burç yorumunuz..

KOÇ burcu 27 Kasım 2012 yorumu

27 Kasım 2012 günlük burç yorumları

Bugün hayata karşı oldukça hevesli, keyifli ve farklı yaklaşabilirsiniz. Değişik konular, olaylar, yerler ve insanlar ilginizi çekecek. Bazı ödemeleriniz olsa bile, bugün kafanıza hiçbir şeyi takmayacaksınız.

BOĞA burcu 27 Kasım 2012 yorumu

Kişisel gelişiminizde farklımetot ve teknikleri deneyimleyebilirsiniz. Bugün, farklı ve değişik olan her şeye daha fazla ilgi duyacaksınız. Özel hayatınızdaki zorlanmalara çok takılmamanız gerekiyor.

İKİZLER burcu 27 Kasım 2012 yorumu

Sosyal çevrenizde diğer insanlarla ortaklık yapmaktan ve hayatı paylaşmaktan keyif alacaksınız. Bugün sıra dışı ve keyifli bir gün olsa bile, zaman zaman duygularınızı başkalarından saklayabilirsiniz.

YENGEÇ burcu 27 Kasım 2012 yorumu

İş alanlarınızda sizi desteklyen bir güne hazır olun. Otorite figürleriyle ve patronlarınızla anlaşmanız kolay gözüküyor. Sosyal çevre alanlarınızda hızlı bir gün geçirmek, özel hayatınızda sizi yıpratabilir.

ASLAN burcu 27 Kasım 2012 yorumu

Yaratıcılığa, seyahate ve sanata dayalı işlerinizde keyifli etkiler altındasınız. Sizi az tanıyan insanlarla olan ilişkileriniz açısından sıra dışı bir gün olacak. İş hayatınızdaki zorlanmaları düşünmeyin.

BAŞAK burcu 27 Kasım 2012 yorumu

Ev ve aile hayatınızda ortaklaşa yapılacak alışverişler, değişik ve farklı bir gün geçirmenize neden olabilir. Kendinizi iyi hissedeceksiniz. Değişik yerlerde bulunma isteğinizemutlaka kulak vermelisiniz.

TERAZİ burcu 27 Kasım 2012 yorumu

İletişimhalinde olacağınız insanlarla ve sevdiğiniz insanla değişik bir gün geçirebilirsiniz. Güzel iş görüşmeleri gündeme gelebilir. Para konularında bazı sorunlarınız var ama bugün onlara takılmayın.

AKREP burcu 27 Kasım 2012 yorumu

Paraya dayalı işlerinizde ve iş alanlarınızda getirilerinizle ilgili konularda şanslı etkiler altında olacaksınız. Özel hayatınıza gereken özeni göstermelisiniz ama bugün bunu yapmak kolay olmayacak.

YAY burcu 27 Kasım 2012 yorumu

Aşk hayatınızdaki güzel gelişmeler sizi hayata daha çok bağlayacak. Kendinizi şanslı vemutlu hissedebilirsiniz. İş hayatınızda kendinizi hâlâ istediğiniz gibi ortaya koyamıyorsunuz. Sağlığınızı çok zorlamayın.

OĞLAK burcu 27 Kasım 2012 yorumu

Eviniz ve aileniz sizin için önemli olmaya başlıyor. Aile ortamlarınızda oldukça keyifli ve heyecanlı bir gün geçireceksiniz. Sosyal ortamlardaki görüşmeleriniz, özel hayatınızdan çalmanıza neden olabilir.

KOVA
burcu 27 Kasım 2012 yorumu

Sosyal ortamlarda ve iletişime dayalı işlerinizde farklı bir gün geçirebilirsiniz. Yapacağınız planlar sizi harekete geçirebilir. Aile hayatınıza ayırmanız gereken vakit, iş ortamlarınız yüzünden sizi zorlayabilir.

BALIK burcu 27 Kasım 2012 yorumu

İş alanlarınızda, paraya dayalı görüşmelerinizin devreye girmesiyle gününüz hızlanabilir. Beklenmedik yerlerden güzel kazançlar sağlayabilirsiniz. Yakın çevrenize göstermek istediğiniz ilgiyi gösterin.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER