Habertürk 27.05.2013

27 Mayıs 2013 günlük burç yorumu

Haftaya yoğun bir iş temposu ile başlayabilirsiniz. 27 Mayıs 2013 burç yorumunuz neler diyor?

KOÇ: Haftaya iş ve kariyer alanlarınızda kendinizi ortaya koyma isteğiyle başlayabilirsiniz. Satış, iletişim, reklam veya pazarlamaya dayalı işiniz varsa bugün önemli görüşmeler gündeme gelebilir.

27 Mayıs 2013 günlük burç yorumu

BOĞA:
Bu hafta dış ortamlarınız aktif olacak. Seyahat ve eğitime dayalı işleriniz devrede olabilir. Maddi konularda şansınız yüksek olacak. Bugün önemli görüşmeler yapabilir ve teklifler alabilirsiniz.

İKİZLER: Haftaya ortaklaşa para konularınız devrede olarak giriş yapacaksınız. Banka ödemeleri, vergi, alacak verecek işlerinizi bir düzene oturtmanız gerekebilir. Kişisel girişimleriniz için iyi bir gün.

YENGEÇ: Özel hayatınız ve bire bir ilişkileriniz ön planda olacak. Güvensiz yapınızla bugün görünür alanlarda sabırsız olabilirsiniz. Diğer insanlara yardım konuşmaları ve görüşmeleri hızlanabilir.

ASLAN:
Haftaya yapılması gereken günlük işlerinizin düzenlemeleriyle giriş yapabilirsiniz. Sosyal ortamlardan alacağınız güzel teklifler sizi mutlu kılacak. Konuşmalarınızda abartıdan uzak durun.

BAŞAK: Bugün, eğlence alanlarınızda ve aşk hayatınızda güvensiz adımlarla ilerleyebilirsiniz. İletişime dayalı her tür iş için uygun ve şanslı bir dönem içindesiniz. Yeni anlaşmalar gündemde.

TERAZİ: Ailevi konularda kendinizi ortaya koymak isterken, seyahat veya eğitim gündeminiz yoğun olabilir. Medyada işi olanlar için güzel görüşmelerin yapılacağı bir dönem. Şansınız artıyor.

AKREP: İletişime dayalı konular ön planda olarak haftaya başlangıç yapacaksınız. Ortaklaşa para gelirleri veya harcamalarınız konusunda konuşmalarınız artabilir. Harcarken paranıza dikkat edin.

YAY: Maddi konularda kendinizi güvene alma ihtiyacınız bu hafta başı yoğun olabilir. Özel hayatınızda güzel gelişmeler yaşanacak. Taşınma, yer değiştirme ve ortaklı işler anlamında şanslı bir dönem.

OĞLAK: Haftaya kişisel istekleriniz ön planda olarak başlıyorsunuz. İş yoğunluklarınızın fazla olduğu bu dönemde, biraz eğlenmek size iyi gelecek. İş alanlarınızda önemli görüşmeler olacak.

KOVA: Geri planda kalma isteğiyle haftaya giriş yapıyorsunuz. Eğlenceli konu ve olaylar, yaratıcılığa dayalı işler, aşk hayatınız yaşantınızın merkezinde. Alacağınız bir teklif sizi çok mutlu edebilir.

BALIK: Haftaya sosyal alanlarınız ve arkadaşlık ilişkileriniz devrede olarak başlayacaksınız. Aile hayatınızda önemli gelişmeler ve konuşmalar oluşabilir. Emlak alım satım işlerinden kârlı çıkacaksınız.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER