Habertürk 27.01.2012

27 Ocak 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumunuz..

KOÇ burcu 27 Ocak 2012 yorumu

27 Ocak 2012 günlük burç yorumları

Merkür iki hafta boyunca sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde ilerlemeye başlıyor. Organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda ve davetlerde, grupsal çalışmalarda yeteneklerinizi ve becerilerinizi sergileyeceksiniz.

BOĞA burcu 27 Ocak 2012 yorumu

Kariyer evinizde ilerlemeye başlayan Merkür, 15 gün boyunca bu alanda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracak. Bugün ise, iş seyahatlerinizde veya iletişiminizde negatif duygu ve düşünceler altında olabilirsiniz.

İKİZLER burcu 27 Ocak 2012 yorumu

Medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınızda 2 hafta boyunca iletişiminizi hızlandıracak. Yine bugün, özel hayatınızda ve ortaklı para konularında keyfiniz pek olmayabilir. Kolay demoralize olabilirsiniz.

YENGEÇ burcu 27 Ocak 2012 yorumu

2 hafta boyunca ortaklaşa giderleriniz, harcamalarınız, banka işlemleriniz, vergi, kredi, faiz, nafaka, miras alanlarınızda becerilerinizi ve uğraşılarınızı artırabilirsiniz. Bugün, aile ortamlarınızdaki iletişiminizde karamsar olabilirsiniz.

ASLAN burcu 27 Ocak 2012 yorumu

Merkür, 2 hafta boyunca özel hayatınız veya ortaklı işler alanınızda becerilerinizi ve düşüncelerinizi ortaya koymanıza neden olacak. Bugün, yakın çevre iletişiminizde ve iş alanlarınızda karamsar etkiler altında olabilirsiniz.

BAŞAK burcu 27 Ocak 2012 yorumu

Merkür, iş ve hizmet alanlarınızda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracak. Sağlığınızı gözden geçirmek ve kontrollerinizi yaptırmak için uygun bir 15 gün olacak. Bugün, aşk hayatınızla ilgili harcamalarınızla ilgili karamsar olabilirsiniz.

TERAZİ burcu 27 Ocak 2012 yorumu

Merkür 2 hafta boyunca sizin aşk ve çocuk evinizde dolaşmaya başlıyor. Aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir, sorunlarınız varsa çözüm bulmakta zorlanmayabilirsiniz. Bugün, ev ve aile ortamlarınızla ilgili eleştirelsiniz.

AKREP burcu 27 Ocak 2012 yorumu

Merkür 2 hafta boyunca ev ve aile evinizde hareket etmeye başlıyor. Eve dair, emlak alım, satım veya kiralama, yer değiştirme gibi işlemleriniz varsa harekete geçebilirsiniz. Bugün, yakın çevrenizde beklenmedik olaylara hazırlıklı olun.

YAY burcu 27 Ocak 2012 yorumu

Bugün itibarıyla yakın çevre evinizde hareket etmeye başlayan Merkür, pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji ve iletişim alanlarınızda etkili hareket etmenize neden olacak. Paraya dayalı anlaşmalarınızda sorun oluşabilir.

OĞLAK burcu 27 Ocak 2012 yorumu

Merkür, para ve sahip olduğunuz değerler alanınızda ilerlemeye başlıyor. Maddi konularda zorlandığınız konular üzerine becerilerinizi ortaya koyarak çözüm bulabilirsiniz. Bugün, iş ortamlarınızdaki görüşmeler canınızı sıkabilir.

KOVA burcu 27 Ocak 2012 yorumu

Merkür, 2 hafta boyunca sizin kişisel alanınızda dolaşmaya başlayacak. Önemli görüşme ve konuşmalar gündeme gelebilir. Bugün, kafanızda büyüttüğünüz etkiler bazı işlerinizde sorunlara yol açabilir ya da siz öyle hissedebilirsiniz.

BALIK burcu 27 Ocak 2012 yorumu

Önemli planlarınız varsa bu 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Geçmişi anabilirsiniz. Arkanızdan konuşan insanlar artabilir. Bugün arkadaşlık ilişkilerinizde parasal konularda bazı sorunlar yaşamanız mümkün.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER