@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.08.2013

28 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Değer verdiğiniz kişilerin sözlerine dikkat etmelisiniz. Eleştiri okları altındaki saklı öğütler, altın niteliğinde olabilir. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

28 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Bugün öğrenme ve öğretme kapasiteniz artabilir. Yakın çevrenizdeki hareketlilik sizi heveslendirecek. Telefon konuşmalarıyla, mesajlarla ve yazışmalarla iletişim hızınız artacak. Ancak ifadelerinize dikkat etmenizi öneririm. Etrafınızdaki kişilerin söylediklerine kulak vermeli ve iyi bir dinleyici olmalısınız.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Gündemin en önemli maddesi parasal konular, bütçeniz ve banka hesabınızla ilgili olacak. Kendinizi güvende hissetme ihtiyacı içindesiniz. Ancak bu durumu abartmamaya özen göstermelisiniz. Sahip olduğunuz değerleri korumak ve büyütmek için hareket edebilirsiniz. Aynı zamanda da büyük alışverişlerden uzak durmanızda yarar var.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Ön planda olmak ve kendinizi göstermek için şartlar bugün de olumlu devam edecek. Dolayısıyla yeteneklerinizi sergilemekten çekinmeyeceksiniz. Kişisel bakımınız ve görünümünüzle ilgili değişiklikler yapmanız mümkün. Duygusal değişikliklere açık olduğunuz için kararlı olmaya özen göstermenizi öneririm.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Kendinizi sınırlanmış, kıstırılmış, hapsedilmiş hissedebilirsiniz. Her ne kadar iyimser enerjilerle hareket etseniz de, işlerin istediğiniz gibi gitmediğini görebilirsiniz. Direnmeyip şartlara teslim olmanızda ve olayları akışına bırakmanızda yarar var. Dinlenmek ve yalnız kalıp geçmişi düşünmek için uygun bir gündesiniz.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Gelecek günlere ait beklentileriniz gün boyunca ön planda olacak. Ayrıca arkadaşlarınız arasında kendinizi iyimser bir ruh halinde bulacaksınız ve bu sizi mutlu edecek. Gelecek planlarınızı oluşturmak, ileriye ait organizasyonları kurgulamak için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
İşinizle ilgili konular gün boyunca sizi meşgul edebilir ve hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz. Üstlerinizle ilişkilerinizin de gündeme gelmesi mümkün. Otoritenizi, statünüzü, prestijinizi sergileyeceksiniz ve bu durum sizi mutlu edecek.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Uluslararası konular gündemde olabilir ve yabancı ülkeler, kültürlerle ilgilenebilirsiniz. Hukuksal konularla ilgili işlemler varsa, bunlar sizi yoracak. Eğitim ve öğretiminizi bir üst seviyeye taşımak için istekli olabilirsiniz. Yayıncılık ve medya gibi konuların da bugün gündeme gelmesi mümkün.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Borç ve alacak konularıyla ilgili yapmanız gereken işler gündeme gelecek. Sigorta, vergi, veraset gibi konularla ilgilenmeniz olası. Gizemli konulara ilgi duyup, esrarengiz olaylara yönelebilirsiniz. Ortaklaşa gelirlerinizle ilgili düzenlemeler yapmanızı öneririm. Kredi kartınızı dikkatli kullanmanızda fayda var.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Bugün yalnız hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Eşiniz, ortağınız ya da danışabileceğiniz biriyle adım atmak epey yararlı olacak. İşbirliğine açık olmanızı öneririm. Rakiplerinizle ilgili konularla ilgilenebilir; kontratlar, sözleşmeler üzerinde çalışabilirsiniz. Ancak imza atmak için acele etmemenizde yarar var.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Detay gereken konular veya hizmet içeren alanlarda çalışacaksınız. Diğer çalışanlarla ilişkileriniz de artacak. Günlük işlerinizdeki artışın sağlığınız üzerinde yarattığı negatif durumdan dolayı sağlığınızla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Diyetinize, egzersizlerinize ve kişisel hijyeninize özen göstermeniz gerek.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Yaratıcılığınızın ve sanatsallığınızın öne çıkacağı bir gündesiniz. Hayattan zevk alacağınız şeyler gündeme gelebilir. Çocuklarınızla ilgili konularda bazı olayların somut bir biçimde ortaya geldiğini görmeniz de mümkün. Sinema, tiyatro ya da konsere gitmek için istek duyacaksınız.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
Bugün anneniz ve babanızla ilgilenmenizi öneririm. Ailenizle ilgili konularla ilgilenmek sizi çocukluk yıllarınıza götürebilir. Eski günlere, kendi derinliğinize, bilinçaltınıza inmek isteyebilirsiniz. Eviniz ve güvenliğiniz gün içinde önem kazanacak. Gayrimenkul konuları üzerinde de durabilirsiniz. Toprakla ilgilenmek için fırsat bulursanız kaçırmayın. Bu size iyi gelecek.


Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER