Habertürk 28.12.2012

28 Aralık 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte, 28 Aralık 2012 günlük burç yorumunuz.

KOÇ burcu 28 Aralık 2012 yorumu

28 Aralık 2012 günlük burç yorumları

Birkaç gün boyunca ailevi konular ön plana çıkabilir. İşiniz ve aileniz arasındaki dengeyi iyi sağlamaya çalışın. Vaktinizi ve enerjinizi onlara yöneltmeyi unutmadan harekete geçmelisiniz.

BOĞA burcu 28 Aralık 2012 yorumu

Öğlen saatlerinde oluşan dolunay yakın çevrenize ilginizi çevirmenize neden olacak, hem duygusal, hem de fikirsel olarak hassas birkaç gün geçirebilirsiniz. Değişimlere açık olmalısınız.

İKİZLER burcu 28 Aralık 2012 yorumu

Bu dolunay, parasal konularda birkaç gün sizi hassas kılabilir. Ya da elinize bir miktar para geçebilir. Sosyal çevrenizde, arkadaşlık ilişkilerinizde parasal konularda anlaşmazlıklar oluşabilir.

YENGEÇ burcu 28 Aralık 2012 yorumu

Bugünkü dolunaya dikkat. Öğlen saatlerinde oluşan dolunay, hayatınızla ilgili önemli kararları hayatınıza taşıyabilir. Sevdiğiniz insanla olan ilişkilerinizde bu dolunay hassaslıklara açık olun.

ASLAN burcu 28 Aralık 2012 yorumu

Öğlen saatlerinde oluşan dolunay, beklenmedik olayları hayatınıza taşıyabilir, seyahatteyseniz bu süreçte dikkatli olmalısınız. İşinizle ilgili bir konunun aydınlandığını görebilirsiniz.

BAŞAK burcu 28 Aralık 2012 yorumu

Bugün oluşan dolunay, sosyal ortamlarınızda arkadaşlık ilişkilerinizi öne çıkaracak. Arkadaşlarınızın hayatında önemli olaylar yaşanabilir. Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.

TERAZİ burcu 28 Aralık 2012 yorumu

Dolunay kariyer hayatınızda önemli sorumlulukları hayatınıza taşıyabilir. Bir işten beklediğiniz bir sonuç varsa bu birkaç gün haberler alabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla anlaşmazlıklara dikkat.

AKREP burcu 28 Aralık 2012 yorumu

Öğlen saatlerinde oluşan dolunay, uzak çevre alanlarınızı etkileyecek. Uzaktaki akrabalarınızın hayatındaki olaylara şahit olabilirsiniz. Dış ortam koşullarınız devreye girebilir.

YAY burcu 28 Aralık 2012 yorumu

Ortaklaşa para alanlarınızda oluşan dolunay bir ödemeye odaklanmanıza neden olabilir. Eşinizin veya hayatınızdaki insanın parasal durumuyla ilgili konular ön planda olacak.

OĞLAK burcu 28 Aralık 2012 yorumu

İkili ilişkiler ve aşk hayatınız aktif hale gelmeye başlıyor. Yine bu süreç içinde ikili ilişkiler ve evlilik hayatınızda önemli gelişmeler söz konusu olabilir. Aile hayatınızdaki gerginliklere dikkat.

KOVA burcu 28 Aralık 2012 yorumu

Dolunay, iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda hızlı gelişmeleri hayatınıza taşıyabilir. Yakın çevre iletişiminizde beklenmedik olaylar karşısında ani tepkilerden kaçınmalısınız. Sağlığınıza dikkat.

BALIK burcu 28 Aralık 2012 yorumu

Öğlen saatlerinde oluşan dolunay aşk hayatınızı hareketlendirebilir. Sosyal çevrelerde tanışacağınız bir insanla aşka yelken açabilirsiniz. Parasal konularda zorlanmalarınıza dikkat.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER