Habertürk 28.10.2011

28 Ekim 2011 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumlarınız..

KOÇ burcu 28 Ekim 2011 yorumu

28 Ekim 2011 günlük burç yorumları
Aşk hayatınızdaki iletişiminiz gergin etkiler altında olabilir. Ortaklaşa para alanlarınızda kolay sinirlenmeye açıksınız. İş alanlarınızdaysa, patronlarınızdan destek ve yardım göreceğiniz iyi bir gün geçireceksiniz.

BOĞA burcu 28 Ekim 2011 yorumu
Bugün, özel hayatınızdaki iletişiminizde sinirli ve kavgacı yanlarınıza dikkat edin. Ailevi konularda kolay ikna olmayacak, sinirli davranmaya müsait olacaksınız. Uzak çevrenizden hayatınıza dair olumlu etkiler alıyorsunuz.

İKİZLER burcu 28 Ekim 2011 yorumu
Bugün, iletişim halinde olacağınız insanlarla gireceğiniz diyaloglara dikkat etmelisiniz. Aklınız iş alanlarınızda hızlı çalışacak. Çevrenizdekilerden de aynı hızı bekleyebilirsiniz. Beklenmedik bir şekilde yardım alacaksınız.

YENGEÇ burcu 28 Ekim 2011 yorumu
Aşk hayatınızda veya çocuklarınızla olan ilişkilerinizde, kolay sinirlenmeye yatkın olacaksınız. Gereksiz tartışmalardan uzak durmalısınız. Öğleden sonra, iş ve hizmet alanlarınız sizin için ön plana çıkmaya başlayacak.

ASLAN burcu 28 Ekim 2011 yorumu
Bugün, ailenizle veya sevdiğiniz insanla tartışmalar gündeme gelebilir. Sabırsız ve aceleci davranabilirsiniz. İnatçılıktan ve ısrarcılıktan uzak durmalısınız. Bu hafta, iş alanlarınızda etkili olan bir insandan destek alacaksınız.

BAŞAK burcu 28 Ekim 2011 yorumu
Yaratıcılıkla ilgili alanlarda dışarıdan güzel haberler alabilir ve istediğiniz türden sağlam temeller atabilirsiniz. Yakın çevrenize karşı kolay öfkelenmeye ve tepki vermeye açık bir gün olabilir. Öğleden sonra evde vakit geçireceksiniz.

TERAZİ burcu 28 Ekim 2011 yorumu
Parasal konularda tartışmalardan uzak durun. Kafanız hızlı çalışacak ve hırslı olacaksınız. Bu, bazı yanlış anlaşılmaları hayatınıza taşıyabilir. Eviniz ve aileniz konusunda, etkili bir insandan önümüzdeki birkaç gün yardım göreceksiniz.

AKREP burcu 28 Ekim 2011 yorumu
Bugün, sözlü tartışmalardan ve rekabeti körükleyecek ortamlardan kaçının. Yakın çevrenizde etkili olan bir insandan, ilişkilerinize dair güzel tavsiyeler alabilirsiniz. Öğleden sonra, maddi konular daha fazla ön plana çıkacak.

YAY burcu 28 Ekim 2011 yorumu
Duyacağınız bazı haberler gün içinde sizi sinirlendirebilir. Tanımadığınız veya az samimi olduğunuz insanlara karşı eleştirel bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Parasal konularda güçleniyorsunuz. Çeşitli fırsatlar yakalayacaksınız.

OĞLAK burcu 28 Ekim 2011 yorumu
Sosyal çevrenizde paylaşım ve iletişim halinde olacağınız insanlara karşı dikkatli olun. Sizi yönlendiren önemli bir insandan aşk hayatınıza, çocuk konusuna ya da yaratıcılıkla ilgili konulara ilişkin destek ve yardım alacaksınız.

KOVA burcu 28 Ekim 2011 yorumu
Bugün, göz önünde olacağınız yerlerde ve özel hayatınızda sinirli konuşmalardan kaçınmanız gerekecek. İnsanlara yardım etmeyi seviyorsunuz. Beklenmedik oluşumlar, sizi en çok aileniz ve eviniz konusunda koruyor.

BALIK burcu 28 Ekim 2011 yorumu
İş alanlarınızda veya uzak yerlerde, tartışmalar ve sabırsız konuşmalar öne çıkabilir. Kafanız ticari konulara iyi çalışacak. Güçlü ve etkili bir arkadaşınızdan, iletişime yönelik konularda fikir alabilir, fayda görebilirsiniz.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER