Habertürk 28.09.2012

28 Eylül günlük burç yorumları

Burcunuza göre aşk, iş, eğitim konularında bugün neler yaşanacak? Astrolojik açıdan bizi neler bekliyor? 28 Eylül 2012 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

KOÇ burcu 28 Eylül 2012 yorumu

28 Eylül günlük burç yorumları

Güne biraz geri planda durarak başlayabilirsiniz. Yaratıcılıkla ilgili bir işiniz varsa ilham perisi gün boyunca sizin yanınızda olacak. Bugün iş ortamınızda geri planda kalmanız işinize yarayacak.

BOĞA burcu 28 Eylül 2012 yorumu

Sosyal çevrenizin gözbebeği olabilir, hafta sonuna hareketli başlayabilirsiniz. Özel hayatınızda birkaç gün yelkenleri suya indirmeniz gerekebilir. Her alanda mücadele edemezsiniz.

İKİZLER
burcu 28 Eylül 2012 yorumu

Aktif iş alanlarınızda paylaşımcı yanlarınız ön planda olacak. Normalde mantıklı olan yapınız, konu iş ortamına gelince daha duygusal tepkilere yatkın görünüyor.

YENGEÇ burcu 28 Eylül 2012 yorumu

Uzak çevrenize karşı anlayışlı yönleriniz ön planda olacak. Seyahat, eğitim alanlarında şansınız yüksek görünüyor. Başkalarının yardımına koşarken bugün fazla abartmamaya çalışın.

ASLAN burcu 28 Eylül 2012 yorumu

Ortaklaşa giderleriniz konusunda fazla çömert ve dağınık bir yapı sergileyebilirsiniz. Özellikle ailenize ve sevdiklerinize karşı güzel jestler içinde olacaksınız. Güzel haberler sizi keyiflendirecek.

BAŞAK
burcu 28 Eylül 2012 yorumu

Özel yaşantınızda oldukça müşfik, sevecen ve paylaşımcı olacaksınız. Sevdiğiniz insanla halletmeniz gereken işleriniz varsa, yola koyulabilir ve onun programına göre hareket edebilirsiniz.

TERAZİ
burcu 28 Eylül 2012 yorumu

İş ve hizmet alanlarınız ön planda olacak. İş anlamında keyfiniz yerinde olduğundan, dikkat gerektiren konularda biraz tembel davranabilir, canınızın istediği alanları öne çıkarabilirsiniz.

AKREP burcu 28 Eylül 2012 yorumu

Yaratıcılık gerektiren alanlarınızla, aşk hayatınızla veya varsa çocuklarınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Hayatınızı ilgilendiren kararlarda güçlü yönlerinizle hareket edeceksiniz.

YAY burcu 28 Eylül 2012 yorumu

Bugün ev ve aile hayatınız sizin için önemli olacak. İşlerinizin çoğunu evinizden veya bulunduğunuz yerden halletmeye çalışacak, hareket ederek fazla enerji harcamayacaksınız.

OĞLAK
burcu 28 Eylül 2012 yorumu

Hızlı ve net olmayan iletişim trafiğiyle güne başlayacaksınız. İş ortamınızda anlayışlı olacaksınız. Yakın çevrenizde yapacağınız işlerde dalgınlık ve dağılma tehlikesine karşı uyanık olun.

KOVA
burcu 28 Eylül 2012 yorumu

Maddi konularda fedakârlık yapabilirsiniz. Her konuda cin gibisiniz ama konu paraya gelince yelkenleriniz çabuk suya iniyor. Eğlenceye dayalı harcamalarınızı abartmamaya çalışın.

BALIK
burcu 28 Eylül 2012 yorumu

Zamanınızın çoğunu kendi yapmak istediklerinize ayıracaksınız. Güçlü ve etkili aile dostlarınızdan hayatınıza dair güçlü destekler görebilirsiniz. Davranışlarınızda abartıya dikkat edin.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER