Habertürk 28.06.2013

28 Haziran 2013 günlük burç yorumu

Bugün duyarlılığınız, hassasiyetiniz ve sezgileriniz yine çok yüksek ancak duygusal olarak biraz inişli çıkışlı hissetmeniz mümkün. Günlük burç yorumunuz Pudra.com'da!

KOÇ: Beklenmedik duygu değişimlerine açık olmalısınız. Sanki hayatınızın yönetimi elinizde değilmiş gibi hissedebilir, etrafınızda kadersel birçok olaya şahit olabilirsiniz. Lütfen duygularınızı kontrol altında tutun.

28 Haziran 2013 günlük burç yorumu

BOĞA: Sosyal çevrenizde ve arkadaş ortamlarınızda insanlarla bir araya gelebilir, hiç anlaşacağınızı düşünmediğiniz insanlardan oldukça keyif alabilirsiniz. İsteklerinizin zıttı doğrultusunda hareket edebilirsiniz.

İKİZLER: Bugün kariyerinizde ve iş ortamlarınızda kendi şansınızı kendiniz yaratabilirsiniz. Yalnız yaptıklarınız düşüncelerinizle örtüşmediğinden, tepkilerinizle şansınızı fark etmeyebilirsiniz. Sizin için şanslı bir gün kaçırmayın.

YENGEÇ: İlginç olaylar fazlasıyla ilginizi çekecek çünkü bu aralar kafanızı rahatlatmaya ihtiyacınız çok yüksek. Kadersel olaylara karşı sabırlı olmalısınız. Beklenmedik tepkilerden kaçının.

ASLAN: Bugün eşinizin veya partnerinizin maddi durumuyla ilgili konularda beklenmedik olaylar gelişebilir ve siz de bu olayları farkında olmadan körükleyebilirsiniz. Konuştuklarınızla, yaptıklarınız birbirini tutmayacak.

BAŞAK: Bugün özel yaşantınızda duygusallıkla hareket etmeyi tercih edeceksiniz. Bu güzel oluşumları eleştirel bakış açınızla bozmamaya ve fazla söylenmemeye özen gösterin. Gün içindeki gerginliklerden uzak durun.

TERAZİ: Bugün iş ortamınızda ve çevrenizde duygu değişkenliğiniz fazla olacağından etrafınızdaki insanları şaşırtmayı başaracaksınız. Bir de geçmişte yaşadıklarınızı tekrar etme korkunuz olmasa verimli adımlar atabilirsiniz.

AKREP: Aşk hayatınızda duygu değişimleriniz fazla olacak. Romantik ve biraz daha vefakar etkileşimlerinizi, gereksiz mantık kullanarak yok etmemeye çalışın. Siz sezgilerin insanısınız.

YAY: Bugün aile hayatınızda ortaklaşa adım atmakta, sevdiklerinizle aynı anda hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Bilinmeyen konulara karşı yaklaşımınız olumsuz ve negatif olmamalı. Pozitif olun her şey güzel olsun.

OĞLAK: Bugün iletişiminizde ve yakın çevre olaylarınızda değişiklik isteğinizle, sabırsız ve anlayışsız hareket edebilirsiniz. İş yaşantınızdaki yanlış anlaşılmalara dikkat edin. Olumsuz tavırlardan kaçının.

KOVA: Bugün, parasal konularda aklınız biraz bulanık olabilir. Bu biraz da uzayan ve kangren olmuş parasal beklentilerinizden kaynaklanıyor olacak. Sakin olmayı becerirseniz, her şey istediğiniz gibi gelişecek.

BALIK: Bugün hayata karşı duygusal tepkiler verebilirsiniz. İstek ve beklentilerinizi kısıtlamamalı, her tür konu ve görüşe açık olmalısınız. Anlayışı elden bırakmayın.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER