@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.06.2014

28 Haziran 2014 günlük burç yorumları

Gün içinde kişisel isteklerinize odaklanmalı, ancak gelen uyarıları da dikkate almalısınız. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 28 Haziran 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen Burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

28 Haziran 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Ailenizle ilgili konularla ilgilenmek sizi erken çocukluk yıllarınıza götürebilir. Özünüze, bilinçaltınıza inmek isteyebilirsiniz. Anneniz, babanızla ilgilenebilirsiniz. Eviniz ve güvenliğinizle ilgili konular önem kazanacak. Gayrimenkuller üzerinde durabilirsiniz. Toprakla ilgilenmek iyi gelecek.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Öğrenme ve öğretme kapasiteniz artacak. Yakın çevrenizdeki hareketlilik sizi heveslendirebilir. Öğrenme kapasiteniz artsa da, yanlış anlamalara engel olmak için abartıdan uzak durmalısınız. Telefon, her çeşit posta trafiği ve bilgisayarla iletişim hızı artacak. Mesajlarınıza dikkat etmelisiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Kendinize biçtiğiniz değeri sorgulayabilirsiniz. Kaynaklarınızı kontrol ederek, güven ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Gün içinde paranızla, bütçenizle ilgili gelişmeler olabilir. Sahip olduğunuz değerleri korumak ve büyütmek için hareket edebilirsiniz. Hırsınızı, isteklerinizi abartmamalısınız.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Ön planda olmak, kendinizi göstermek için şartlar bugün de devam edecek. Yeteneklerinizi sergilemekten çekinmeyebilirsiniz. Kişisel bakımınız, görünümünüzle ilgili değişikliklere gidebilirsiniz. Duygusal değişikliklere açık olduğunuz için, kararlı olmaya özen göstermeli, ancak inat etmemelisiniz.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Kendinizi sınırlanmış, kıstırılmış, hapsedilmiş hissedebilirsiniz. İyimser enerjilerle hareket etseniz de işlerin istediğiniz gibi gitmediğini görebilirsiniz. Şartlara teslim olmalı, akışına bırakmalısınız. Dinlenmek, yalnız kalıp düşüncelerinizi sorgulamak için uygun bir günde bulunuyorsunuz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
İşiniz ve kariyerinizden elde ettiğiniz değerler gün boyunca ön planda olacak. Arkadaşlar ya da sosyal gruplar içinde kendinizi iyimser bir yapıda bulabilirsiniz. Dostlarınızla felsefeler geliştirebilirsiniz. Sosyal gruplar içinde bulunmak sizi mutlu edecek.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
İşiniz, toplumsal statünüz bugün de ön planda olacak. Fırsatları kaçırmamalı, ancak abartıdan uzak olmalısınız. Üstlerinizle, müdürlerinizle, patronlarınızla birlikte olabilirsiniz. Hedeflerinizi gözden geçirip, iyimser ve enerjik bir biçimde hareket edebilirsiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Dini konulara, inançlara ve ahlaki değerlere yakın olduğunuz bir gündesiniz. Doğru ile yanlışı ayırma kapasiteniz artacak. Daha yüksek bir bilinçle, daha iyimser bir şekilde olaylara bakabilirsiniz. Hayatın büyük bir deneyim olduğunu hissedebilirsiniz. Bu deneyimi öğrenme isteğiniz artacak.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Bazı ortaklaşa konulardaki sırlarla uğraşabilirsiniz. Eşinizle aranızdaki çekim gücü artacak. Başkalarının değerleri hakkında yoğunlaşabilirsiniz. Dedektif gibi davranabilirsiniz. Psişik güçleriniz artacak. Ölüm ötesi konularla, metafizik temalarla ilgilenebilirsiniz. Okült ilimler ilginizi çekebilir.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Rakiplerinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Kontratlar, sözleşmeler üzerinde çalışabilirsiniz. Ancak imza atmak için acele etmemelisiniz. Tanıdıklarınızla beraber olabilirsiniz. Karşınızdakilerle ortaklaşa hareket edebilirsiniz. Danışmanlık almak için uygun bir gündesiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Günlük yaşamınızın hareketliliği ve rutin işlerinizin birbirine girmesiyle uğraşabilirsiniz. Kendinizi oldukça iyimser hissetseniz de sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Detay gereken konular, hizmet içeren alanlarda çalışabilirsiniz. Çalışanlarla ilişkileriniz artacak.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Spekülasyona açık bir günde bulunmaktasınız. Abartılı hareketlerden ve risk almaktan kaçınmalısınız. Yarışmalara, kumara, spora ya da hobilere yönelmek isteyebilirsiniz. Sevgi alma ve verme kapasiteniz artacak. Yaratıcılığınızın, sanatsallığınızın öne çıkacağı bir gündesiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

28 haziran gunluk burc astroloji


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER