Habertürk 28.11.2011

28 Kasım 2011 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumlarınız..

KOÇ burcu 28 Kasım 2011 yorumu

28 Kasım 2011 günlük burç yorumları

Haftaya iş ve kariyer hayatınız aktif olarak başlıyorsunuz. Bugün mantığınız ve duygularınız arasında kalabilirsiniz. İş alanlarınızda ve özel hayatınızla ilgili konularda yetersizlikler görülebilir veya pişmanlıklar ortaya çıkabilir. Çok takılmayın.

BOĞA burcu 28 Kasım 2011 yorumu

Haftaya dış ortamlar, seyahat ve eğitim alanlarınızla başlangıç yapıyorsunuz. Bugün bulunacağınız ortamlarda kendinizi rahat ve güvenli hissetmeyebilirsiniz. Şüphelerinizin ve güvensizliğinizin iş ortamlarınızda sizi ele geçirmesine izin vermeyin.

İKİZLER burcu 28 Kasım 2011 yorumu

Haftaya ortaklaşa para alanlarınız, banka konuları gündemde olarak başlıyorsunuz. Bu alanlarda gün içerisinde bazı güvensizlikleriniz oluşabilir. Moralinizin hemen bozulmasına izin vermeyin.Ailenizle ilgili konularda harekete geçmek size zor gelebilir.

YENGEÇ burcu 28 Kasım 2011 yorumu

Haftaya ikili ilişkileriniz, ortaklı işleriniz aktif olarak başlıyorsunuz. Sevdiğiniz insanla olan bağınızda bugün ona güvenmek pek de kolay olmayabilir. Paranoyalar yapacağınıza, kendinizi daha çok işinize vermeniz yararınıza olacak.

ASLAN burcu 28 Kasım 2011 yorumu

İş, hizmet ve sağlık alanlarınızdaki yoğunluklarla haftaya başlayacaksınız. Geçen haftadan yapılması gerekenler üzerine yoğunlaşabilirsiniz. İş hayatınızda, iletişim halinde olacağınız insanların moralinizi bozmasına izin vermemeye çalışın.

BAŞAK burcu 28 Kasım 2011 yorumu

Yaratıcılıkla, sanatla ilgili konular ve aşk hayatınızın detayları bugün ön planda olabilir. Çocuğunuz varsa onunla ilgilenmek ve vaktinizi ona harcamak isteyeceksiniz. Aşk hayatınızda güvensizliklerinizi karşı tarafa yansıtmamaya çalışın.

TERAZİ burcu 28 Kasım 2011 yorumu

Haftaya ev ve aile hayatınızın detaylarıyla başlıyorsunuz. Önemli işleriniz varsa bugün evden yapmak isteyebilir ve adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Bugünlerde evinize harcamak istiyorsunuz. Güvensizliklerinizi ailenize yansıtmamaya çalışın.

AKREP burcu 28 Kasım 2011 yorumu

Haftaya iletişim halinde ve yakın çevre alanlarınızdaki yoğunluklarla “merhaba” diyeceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan diyaloglarınızda bugün güvensizlikler görülebilir. Beklenmedik olayların sizi olumsuz etkilemesine izin vermeyin.

YAY burcu 28 Kasım 2011 yorumu

Bugün maddi konular daha fazla gündeminizde olacak. Paranızın hesabını yapmak, bütçe ayarlamalarında bulunmak isteyebilirsiniz. Bu alanlardaki güvensizlikleriniz, sosyal çevre ortamlarınızda kendinizi yetersiz hissetmenize yol açabilir.

OĞLAK burcu 28 Kasım 2011 yorumu

Haftaya kendi kişisel istekleriniz ve arzularınız doğrultusunda başlayacaksınız. Kendinizi ve işinizi eleştireceğiniz bugün, en ufak bir olumsuzluk karşısında kendinizi moralsiz hissedebilirsiniz. Kendinize iyi bakmayı ihmal etmeyin ve enerjinizi yükseltin.

KOVA burcu 28 Kasım 2011 yorumu

Haftaya biraz geri planda durarak ve geçmiş konulara odaklanarak giriş yapacaksınız. Bulunacağınız ortamlarda karşılaştırmalar yapabilirsiniz ama kararlarınızı geçmişe göre vermemeye çalışın. Eski tanıdıklarınız ve arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

BALIK burcu 28 Kasım 2011 yorumu

Bugün sosyal ortamlarınız ve arkadaş ilişkileriniz aktif olacak. Hızlı ve etkili bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Bazı işlerinizi tamamlamalısınız. Çevrenizde yaşanan önemli değişimlerin, sosyal çevre ilişkilerinizde sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER