Habertürk 28.11.2012

28 Kasım 2012 günlük burç yorumları

Bugün yaşananacak olan Ay tutulması burcumuzu nasıl etkileyecek? Astrolojik açıdan bizi neler bekliyor? 16 Kasım 2012 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

KOÇ burcu 28 Kasım 2012 yorumu

28 Kasım 2012 günlük burç yorumları

Akraba veya kardeşlerinizin hayatındaki oluşumlar sizi de hassas kılabilir. Onlarla olan ilişkilerinizde bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. İletişime dayalı işlerinizde hızlı olaylar gündeme gelecek.

BOĞA burcu 28 Kasım 2012 yorumu

Ay tutulması yine parasal konuları hayatınızın merkezine taşıyabilir. Bu alanlarda ani olaylarla karşılaşabilirsiniz. Tahsil etmekte zorlandığınız bir ödeme veya alacağınız varsa hızla elinize geçebilir.

İKİZLER burcu 28 Kasım 2012 yorumu

Tutulma, aşk hayatınızda ve kişisel alanlarınızda önemli kararlar almanızı etkinleştiriyor. Hayatınızda önemli değişimler yaşayacaksınız. İş alanlarınızdaki parasal destekler size rahat nefes aldıracak.

YENGEÇ burcu 28 Kasım 2012 yorumu

Tutulma, sizin kadersel evinizde oluşacak. Bir olayın iç yüzünü öğreneceksiniz. Beklenmedik durumlara karşı hazırlıklı olun. Sağlığınızla ilgili konularda daha özenli olmanız gerekebilir.

ASLAN burcu 28 Kasım 2012 yorumu

Ay tutulması, sizin arkadaşlık evinizde ve sosyal çevre alanlarınızda oluşacak. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Organizasyona dayalı işleriniz sonuca varabilir.

BAŞAK burcu 28 Kasım 2012 yorumu

Öğleden sonra oluşacak Ay tutulması, kariyer hayatınızda yeni yönler çizebilir. Bu alanda yeni kararlar alabilir, yön değiştirebilir veya önemli girişimlerde bulunabilirsiniz. Kendinizi göstereceksiniz.

TERAZİ burcu 28 Kasım 2012 yorumu

Ay tutulması uzak çevre alanlarınızda gerçekleşecek. Medya, yabancı ortaklı işler ve seyahat alanlarınızda kararlarınız devreye girebilir. Beklediğiniz bir dava varsa sonuca ulaşabilir.

AKREP burcu 28 Kasım 2012 yorumu

Ortaklaşa para alanlarınızda Ay tutulması gerçekleşecek. Parasal konular kafanızda fazlasıyla yer edecek. Bir yerden beklediğiniz bir para varken ortaya çıkacak bir ödeme sizi sıkıştırabilir.

YAY burcu 28 Kasım 2012 yorumu

Bu tutulma sizin aşk, evlilik ve ikili ilişkilerinizde gerçekleşecek. O yüzden ani kararların bu tarihten sonra alınması söz konusu olabilir. Taşınmayla ilgili konular gündeminize yerleşebilir.

OĞLAK burcu 28 Kasım 2012 yorumu

İş ve hizmet alanlarınızda beklemediğiniz olaylarla karşılaşacağınız bir dönem olabilir. Başvuruda bulunduğunuz bir iş varsa bu işin sonuçlarıyla da karşılaşabilirsiniz.

KOVA burcu 28 Kasım 2012 yorumu

Aşkı yaşamak, etkilerini hissetmek ya da çocuk sahibi olmak için harika bir dönem. İş alanlarınızda da yaratıcılığınızı ve gücünüzü içinizden geldiği gibi kullanabileceksiniz.

BALIK burcu 28 Kasım 2012 yorumu

Bugün oluşan Ay tutulması, sizin ev ve aile alanlarınızı etkileyecek. Evinizle ilgili konularda yeni olaylar gündeminizde olabilir. Ailevi meselelerde bir olayın ortaya çıkması söz konusu.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER