@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.08.2013

29 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Gün boyu Ay’ın boşlukta olması, hızlı karar vermenize ve eyleme geçmenize engel oluyor. Bu yüzden iç dünyanıza yönelerek rahatlamaya çalışmalı ve iç sesinize kulak vermelisiniz. Astroloji Uzmanı Asude Argun bugünün astrolojik ipuçlarını Pudra.com'a açıklıyor.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

29 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Bugün aklınız yaratıcı bir şekilde çalışacak. Yakın çevrenizdeki hareketlilik de yaratıcılığınızı ve düşüncelerinizi besleyecek. Ancak önemli kararlar almadan önce iyi düşünmenizi öneririm. Çeşitli konuşmalara, yazışmalara ve mesaj trafiğine dahil olabilirsiniz. Kısa yolculuklar veya haberleşme sayesinde fırsatlara yaklaşacaksınız.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Güne parasal konular damgasını vuracak. Bütçenizi destekleyen ek bir avantaj yakalarsanız, iyi değerlendirmenizi tavsiye ederim. Değer verdiğiniz, anlamlı bulduğunuz maddi ve manevi şeylerin üzerine eğilebilirsiniz. Kaynaklarınızı iyi değerlendirmenizde yarar var. Böylece kendinizi daha güvende hissedeceksiniz.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Bugün liderlik özelliklerinizi gösterecek ve gündemde olacaksınız. Kendinizi daha değerli ve yaratıcı hissedeceksiniz . Ancak abartıdan uzak durmalı, sorumluluklarınızı unutmamalısınız. Kendinize yönelik bir konuda yeni başlangıçlar yapmak için biraz daha beklemenizi tavsiye ederim.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Bugün kendinizi biraz hüzünlü ve kasvetli hissetseniz de rahat olmanızı öneririm. Bu sayede koşulları çok zorlamadan ilerleyebilirsiniz. Dinlenmeniz ve kendinize zaman ayırmanız için oldukça iyi bir gündesiniz. Hayallere dalıp iç aleminizi keşfedeceksiniz. Bu da ruhunuzu arındırıp yaratıcılığınızı artıracak.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Bugün yapacağınız grup çalışmasıyla şansı yakalayabilirsiniz. Beklentileriniz ve arzularınız bu oranda artabilir. Ama işin zor yönlerinin de olduğunu unutmamalısınız. Dostluk ilişkilerinizi geliştirmeniz sayesinde işten elde ettiğiniz geliri artırabilirsiniz. Sosyal sınıflara, kulüplere veya derneklere yönelik faaliyetlerde bulunmanız mümkün.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
İşinizin, mesleğinizin veya gelecek hedeflerinizin öne çıktığı bir gündesiniz. Performansınız ve yaratıcılığınız en üst düzeyde olacak. Kendinizi göstermek ve hedeflerinize ulaşmak için şans kapınızı çalacak. Hem fırsatları değerlendirmenizi hem de sorumluluklarınızı ihmal etmemenizi hatırlatırım.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Din, felsefe, inanç gibi konularda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yeni ufuklara açılmak, maceraya atılmak sizin açınızdan kazançlı olabilir. Hukuksal konularda olumlu gelişmelere yakınsınız. Yayıncılık ve medya alanındaki işlerinizde karlı çıkabilirsiniz. Abartıdan uzak durmanızı ve küçük kazançları iyi değerlendirmenizi öneririm.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Ortaklaşa finans işlerini organize etmeniz gereken ve olumlu etkiler taşıyan bir gündesiniz. Eşinizle aranızdaki çekim gücünün artması sizi mutlu hissettirecek. Dolayısıyla kendinizden daha emin olacaksınız. Miras, vergi ve prim gibi konularda karlı çıkabilirsiniz. Gizli kalmış konuların ilginizi çekmesi mümkün.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Eşinizle ilgili konulardan yana şanslı bir gündesiniz. İlişkinizi yenileyecek ve canlandıracak gelişmeler olabilir. Herhangi bir anlaşma yapmak için gereken şartları da değerlendirmeniz mümkün. Ancak büyük girişimler için hiç de uygun bir zamanda olmadığınızı söylemem gerek.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Bugün de günlük yaşamınızdaki rutin işlerle uğraşmanız gerekecek. Yaratıcı tavrınızla kazançlı çıkabilirsiniz. Görevliler, servis elemanları ya da tamircilerle işleriniz olursa, hepsi olumlu geçecek. Abartıdan uzak kalmanızı ve sorumluluklarınızın farkında olmanızı öneririm. Sağlık, hijyen, beslenme konularında iş olanakları gelişebilir.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Yaratıcılığınızın artacağı bir gündesiniz. Çocuklarla ilgili konularda çeşitli fırsatlar karşınıza çıkabilir. Gün içerisinde oyun, eğlence veya gösteri alanlarında kendinizi göstermekten hoşlanabilirsiniz. Şansınıza güvenerek kumar ve spor gibi risk içeren konulara yönelirken dikkatli olmanızı öneririm.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
Aileniz içinde sevinç duyacağınız veya yaratıcılığınızı attıracak gelişmeler olabilir. Evinizle, ailenizle ve güvenliğinizle ilgili konularda girişimlerde bulunmak istemeniz de mümkün. Şansınızı değerlendirmenizi, ancak büyük kararlar almaktan uzak durmanızı ve sorumluluklarınızı ihmal etmemenizi tavsiye ederim.


Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER