Habertürk 29.05.2013

29 Mayıs 2013 günlük burç yorumu

Bugün sorumluluklar, hedefler ve otorite figürleri aşılması gereken sorunlar olarak gözükebilir. Bakalım günlük burç yorumunuz başka neler söylüyor?

KOÇ: Bugün, iş alanlarınızda kolaylıkla harekete geçeceksiniz. Sosyal çevre alanlarınız aktif olacak. Düşünceleriniz ön plana çıkacak. Yakın çevrenizi ihmal etmemeye özen gösterin.

29 Mayıs 2013 günlük burç yorumu

BOĞA: Gün boyunca göz önünde olacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Aklınız yapacağınız bir seyahatin planlarına takılı olabilir. Hayatınız adına karar verip harekete geçmeniz gerekebilir.

İKİZLER: İş hayatınızda kolay demoralize olabilirsiniz. Değişik yerler ve ortamlar her zamankinden daha fazla dikkatinizi çekecek. Gezmek, dolaşmak ve alışveriş yapmak isteyeceksiniz.

YENGEÇ:
Ortaklaşa para konularında özgür ve kafanıza buyruk davranmayı seviyorsunuz. Sezgileriniz gün içinde çok yüksek çalışacak. İçinize doğanları es geçmemeye çalışın.

ASLAN: Özel hayatınızda keyifli ve anlamlı bir gün sizi bekliyor. Sevdiğiniz insanla güzel planlar yapabilirsiniz. Duyacaklarınızı özel hayatınıza yansıtmamaya özen göstermelisiniz.

BAŞAK: Hayal ettiklerinizi gerçekleştireceğiniz bir dönemdesiniz. İş hayatınıza farklı yaklaşımlarınız sizi bir sürü insan arasında özel kılacak. Yapılması gerekenler sizi aşağıya çekmemeli.

TERAZİ:
İş alanlarınızda yaratıcı etkiler yüksek olacak. Aşk hayatınıza, varsa çocuklarınızla ilişkilerinize ya da eğlenceli ortamlara kanalize olacaksınız. Şansınızı kendiniz yaratacaksınız.

AKREP: Ailenize karşı vurdumduymaz tavırlardan uzak durun ve onlara daha fazla ilgi gösterin. Dinlenmek ve evinizin tadını çıkarmak isteyeceksiniz. Bugün, hayatı sorgulayacaksınız.

YAY: Aile büyüklerinizle, kardeş ya da akrabalarınızla olan konular ön plana çıkacak. Sevdiğiniz kişiyle iletişiminiz yüksek olacak. Beklenmedik olaylar enerjinizi aşağıya çekmemeli.

OĞLAK: Aklınız fikriniz işinizde! Bugün bir şey satın alabilir, para harcamalarında bulunabilirsiniz. Ailenize yaklaşımınız esnek olacak. Zorlandığınız konuların üzerine gidebilirsiniz.

KOVA: İş konularını hallettikten sonra size ilham verecek eğlenceli kişilerle güzel yerlerde bulunmayı ihmal etmeyin. Yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz. Değişik bir gün sizi bekliyor.

BALIK: Her şeyi geçmişle karşılaştırmaktan vazgeçmelisiniz. Aile hayatınıza yöneldiğinizde kendinizi daha dingin ve rahat hissedeceksiniz. Maddi konulara bakış açınız esnek olmalı.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER