@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.08.2014

3 Ağustos 2014 günlük burç yorumları

Tutkularınızın ortaya çıktığı bir gün olacak. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 3 Ağustos 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

3 Ağustos 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Borç, alacak gibi konulara dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Adımlarınızı sağlam atmalısınız. Kredi, kredi kartı gibi ödemeleri iyi dengelemelisiniz. Sigorta, vergi, prim, hisse, ceza gibi ödemeler kapıya dayanabilir. Yedek bütçenizi devreye sokmanız gerekeceğinden kontrollü olmalısınız. Pazar gününü bütçe işlerine ayırmanız yerinde olur.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Pazar gününü kendinize değil, partnerinize odaklanarak geçirmelisiniz. Evlilik, ortaklık gibi konuların ağırlık kazanacağı bir zamandan geçtiğinizi bilmelisiniz. Tek başınıza adım atmak sorun olabilir. O yüzden partnerinizin, eşinizin ya da ortağınızın onayını almalısınız. Onun duygusal dünyasına girmeyi başarmalısınız.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Herkes tatil yapsa bile, gün içinde pek çok iş üzerinize kalacak. O yüzden erkenden işleri planlamalı, size yardım edebilecek kişileri organize etmelisiniz. Personelinizle ilişkilerinizi düzenlemelisiniz. Aksi halde oldukça yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Bu yoğunluktan sağlık açısından da etkilenmemek için kendinize yatırım yapmayı unutmayın.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Bugün kendinize zaman ayırmalısınız. Belki bir sinema, gösteri ya da etkinliğe katılabilirsiniz. Hayatın renkli yönleriyle ilgilenmek size iyi gelecek. Hayata duyduğunuz inancı, sevgiyi artırmak için fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Aşk hayatınız ya da çocuklarla ilişkiniz bu sayede gelişecek.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Pazar gününü fırsat bilip, evinize çeki düzen vermeniz yerinde olur. Birikmiş işleri tamamlamak için biraz vakit ayırmalısınız. Evdeki sorumlulukları yerine getirmeniz iyi olur. Aksi halde anne, baba ya da aile içindeki kişilerin sitemlerini işitebilirsiniz. Ailenize yatırım yapmalısınız. Böylece işinize, kariyerinize daha rahatlamış olarak devam edebilirsiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Pazar günü yakın çevrenizdeki hareketlilik artacak. Arkadaşınızla yaptığınız bir konuşma ya da kısa bir seyahat gündeminizi hareketlendirecek. Yeni şeyler öğrenmek ya da öğretmek için heyecan duyabilirsiniz. Ancak kendinizi doğru anlatmaya özen göstermeli, iletişim hatalarından sakınmalısınız.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Bu Pazar günü daha yavaş hareket etmelisiniz. Özellikle maddi konularda dikkatli olmalısınız. Yapacağınız harcamaları önceden kontrol etmeniz, düşündüğünüzden daha yararlı olacak. Alışveriş yerlerine gitmeniz gerekiyorsa önceden alışveriş listesi yapmalısınız. Gereksiz harcamadan kaçınmalısınız.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Haftanın son günü kendinizi doğal olarak ortaya koyacağınız şartlar oluşacak. Günün nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin dikkatini üstünüze çekebilirsiniz. Bir adım önde olduğunuzu bilmeli, ona göre hareket etmelisiniz. Sağlığınıza yatırım yapmak için iyi bir gündesiniz. Spora ya da diyete başlamanız yararlı olacak.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Başkalarına uyum sağlamanız gereken bir gündesiniz. O yüzden olayları kontrol etmeye çalışarak kendinizi yıpratmamalısınız. Başkalarının çıkarları için kendinizden vermeniz gereken şeyler olabilir. O yüzden sağduyunuzu kullanmalı, soğukkanlı olmalısınız. Tatile rağmen, iş sebebiyle yurt dışı bağlantılarınız varsa bugün hareketlenip artabilir.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Bugünü başkalarıyla birlikte geçirmekten keyif alabilirsiniz. Yeni sosyal ortamlara girebilir, çevrenizi geliştirebilirsiniz. Yalnız kalmamalı, arkadaşlarınızı aramalısınız. Onlarla birlikte olmaktan mutlu olabilirsiniz. Ancak bireysel değil, kollektif düşünmelisiniz. Herkesin faydasına hareket etmelisiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Pazar gününü işinize ayırmanız yararlı olur. Zira işiniz için önemli günlerden geçiyorsunuz. Kariyeriniz açısından yapmanız gerekenleri ön sıraya almalısınız. Göreviniz neyi gerektiriyorsa ona uygun davranmayı planlamalısınız. Size destek verecek kişileri belirlemelisiniz. Böylece ulaşmak istediğiniz kişilere yakınlaşabilirsiniz. Başkalarının onayını alabilir, saygınlığınızı artırabilirsiniz.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Pazar gününü kendinizi geliştirmeye ayırmanızı tavsiye ederim. Yabancılarla bağlantılarınızı güçlendirmeniz gereken bir gündesiniz. Yeni kişilere ulaşmak için basın, yayın, medya ya da internet gibi araçları kullanabilirsiniz. Rastlayacağınız kişiler başka fikirler geliştirmenize yaracak. Böylece kendinizi geliştirebilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER