Habertürk 03.12.2011

3 Aralık 2011 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumlarınız..

KOÇ burcu 03 Aralık 2011 yorumu

3 Aralık 2011 günlük burç yorumları

Bugün, biraz isteksiz olacaksınız. Ortada hiçbir neden yokken ağzınızın tadı tuzu olmayabilir ve kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Aslında şanslı olduğunuzu ve bu aralar her şeyin istediğiniz gibi olduğunu biliyorsunuz.

BOĞA burcu 03 Aralık 2011 yorumu

Sosyal ortamlarda kafanız biraz dalgın olabilir veya vakit geçirme işini gereksiz yere uzatabilirsiniz. İş alanlarınızdaki aşırı iyimserliğinizi sosyal ortamlarınıza taşıyabilirsiniz. Beklenmedik fikir değişikliklerinden kaçının.

İKİZLER burcu 03 Aralık 2011 yorumu

İş ortamlarınızda ve göz önünde olacağınız ortamlarda keyifli etkiler altında olacaksınız. Karar vermeniz gereken konularda kafanız net olmayabilir veya karar vermekte zorlanabilirsiniz. Ortaklı işinizde temkinli davranın.

YENGEÇ burcu 03 Aralık 2011 yorumu

Bugün, rahat ortamlar içinde bulunacak ve değişik insanlarla bir arada olmak isteyeceksiniz. Tanımadığınız insanların yanında kendinizi rahat hissedebilirsiniz. Bu durum, işlerinize odaklanamamanıza neden olabilir.

ASLAN burcu 03 Aralık 2011 yorumu

Eşiniz veya sevdiğiniz insan, bugün parasal alanda güzel gelişmeler yaşayabilir. Gün içinde, yüzeysel ve özgürlükçü yanlarınızla derin ve tutkuyla hareket eden taraflarınız arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz.

BAŞAK burcu 03 Aralık 2011 yorumu

Ev ve aile hayatınızda sevdiğiniz kişiyle anlaşmakta zorlanabilirsiniz, çünkü kendi içinizde ne istediğinizi bilmiyor olacaksınız. Sevdiğiniz insanın hayatına göre hareket etmek zaman zaman sizi zorluyor. Biraz dinlenmelisiniz

TERAZİ burcu 03 Aralık 2011 yorumu

Yaptığınız işten gerekli tatmini sağlayabilir, gün içinde işle ilgili konularda sevindirici haberler alabilirsiniz. Odaklanmanız gereken konsantrasyonu yüksek işleriniz varsa kolay sıkılabilir ve insanlara gereksiz tepkiler verebilirsiniz.

AKREP burcu 03 Aralık 2011 yorumu

Parasal konularda elinizin açık olması sizi biraz gerecek. Hayal ettiklerinizle sahip olduklarınız arasında çatışma yaşanabilir. Aşk, sizi kendinize getiren tek şey. Bugün, mutluluğunuz aşk hayatınızdaki gelişmelere bağlı.

YAY burcu 03 Aralık 2011 yorumu

Önemli bir işiniz varsa yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Randevularınıza geç kalabilirsiniz, çünkü hızlı davranamayacaksınız. Algınız kolay dağılabilir. Bugün, hem keyif yapmak hem de fırsatları kaçırmamak isteyeceksiniz.

OĞLAK burcu 03 Aralık 2011 yorumu

İletişime dayalı konularda üzerinizde rehavet olabilir. Daha atak, enerjik ve hızlı olmanız gerekirken, bunu yapmakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanların hayatlarında çok önemli ve ani gelişmelere şahit olacaksınız.

KOVA burcu 03 Aralık 2011 yorumu

Maddi konularda kafanız bulanık olabilir. Aniden karşınıza çıkacak fırsatları iyi takip etmeli ve mümkünse güvendiğiniz insanlardan yardım almalısınız. Birden fazla işi aynı anda idare etmeye çalışırken zorlanacaksınız.

BALIK burcu 03 Aralık 2011 yorumu

Kendinize vakit ayırmak isteseniz de, sorumluluklarınız ve iş planlarınız buna izin vermeyebilir. Bu durum karşısında hemen isyan etmemelisiniz. Hiç düşünmediğiniz harcamalar gündeminize gelebilir. Sabırlı davranın.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER