Habertürk 03.10.2012

3 Ekim 2012 günlük burç yorumları

Burcunuza göre aşk, iş, eğitim konularında bugün neler yaşanacak? Astrolojik açıdan bizi neler bekliyor? 3 Ekim 2012 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

KOÇ burcu 3 Ekim 2012 yorumu

3 Ekim 2012 günlük burç yorumları

İş, hizmet ve sağlık alanınızda 3 hafta boyunca güzel etkileşimler içinde olacaksınız. Kilo alımına ve diyet yapmayameyilli olabilirsiniz. Bugün, aşk hayatınızda sorumlulukla hareket edeceksiniz.

BOĞA burcu 3 Ekim 2012 yorumu

Üç hafta boyunca Venüs aşkla, çocuklarınızla veya yaratıcılıkla ilgili konularda ilişkilerinizi güzelleştirecek. Bugün, ev ve aile hayatınızda sorumluluk üstlenerek hareket edeceksiniz.

İKİZLER
burcu 3 Ekim 2012 yorumu

Venüs, ev, aile alanlarınızda iyi ilişkiler kurmanız için size destek verecek. Tadilat, dekorasyon işleriniz varsa harekete geçebilirsiniz. Bugün ailenizi ilgilendiren konularda kalıcı adımatabilirsiniz.

YENGEÇ
burcu 3 Ekim 2012 yorumu

Venüs sizin yakın çevre alanınızı etkilemeye başlayacak. Bu 3 haftalık dönem içinde yakın çevrenizde güzelliklerle karşılaşabilirsiniz. Ailenize yönelik maddi sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

ASLAN
burcu 3 Ekim 2012 yorumu

Para evinize giren Venüs size bu alanlarda kıyak geçmeye başlayacak. 3 hafta boyunca para konularında şanslı olacaksınız. Bugün, yakın çevrenizle sağlambağlantılar içinde olacaksınız.

BAŞAK
burcu 3 Ekim 2012 yorumu

Venüs sizin burcunuzda ilerlemeye başlayacak ve sizi kendinizi yenilemek ve göstermek için harekete geçirecek. Özel ilişkilerinizde açığa çıkmayan taraflar, artık görünür hale gelmeye başlayacak.

TERAZİ burcu 3 Ekim 2012 yorumu

Bu 3 haftalık dönemiçerisinde ilişkilerinizde ve sosyalliğinizde biraz geriye çekiliyor gibi bir hisse kapılabilirsiniz. Bugün, sosyal ortamlarınızda kalıcı, uzun soluklu bağlantılar devreye girebilir.


AKREP
burcu 3 Ekim 2012 yorumu

Venüs, arkadaşlık ve sosyal çevre alanlarınızda 3 hafta boyunca ilişkilerinizi sağlamlaştırarak ilerleyecek. Organizasyonlarda yer alacaksınız. Bugün, kariyerinizde sağlam ilişkiler kurabilirsiniz.

OĞLAK
burcu 3 Ekim 2012 yorumu

Venüs, uzak çevre, seyahat,medya, ticaret, yabancı ortaklı işler, hukuk ve eğitimalanlarınızda güzellikler yaşamanıza neden olacak. İş hayatınız için beklediğiniz para desteğini alacaksınız.

KOVA
burcu 3 Ekim 2012 yorumu

Ortaklaşa giderler ve gelirler alanlarınızdamükemmeliyetçi ve pratik yanlarınız 3 hafta boyunca ön planda olmaya başlayacak. Bugün, sevdiğiniz kişiyle yapacağınız planlar devreye girebilir.

BALIK
burcu 3 Ekim 2012 yorumu

Venüs özel hayatınıza güzellikler taşımaya başlayabilir. İlişkinizde sorunlarınız varsa uygun bir şekildemasaya yatırmalısınız. Özel hayatınızda anlayışlı ve sıcak yaklaşımlar geliştirmeniz gerekecek.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER