Habertürk 03.11.2011

3 Kasım 2011 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumlarınız..

KOÇ burcu 03 Kasım 2011 yorumu

3 Kasım 2011 günlük burç yorumları

Bugün, birçok konuda kafanız sistemli ve iyi çalışacak. Özgürlük ve değişkenlik isteğiyle hareket edebilir, yapacağınız görüşmelerde, iyi bağlantılar sağlayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmeye çok yatkın bir dönemdesiniz.

BOĞA burcu 03 Kasım 2011 yorumu

Parasal konularda iç sesinizi dinleyecek, farklı yaklaşımlarla hareket edeceksiniz. İçgüdüsel olarak nasıl para kazanmanız gerektiğini, neler yapmanız gerektiğini biliyor olacaksınız. Beklenmedik yerlerden destek alacaksınız.

İKİZLER burcu 03 Kasım 2011 yorumu

Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde sosyal çevrenizdeki insanlardan alacağınız güzel yardımlar ve etkileşimlerle hareket edebilirsiniz. Geleceğiniz için adım atmak ya da geleceğinizi şekillendirmek için harika bir gün.

YENGEÇ burcu 03 Kasım 2011 yorumu

Kafanızda düşündüklerinizi yapmak ve insanlara sunmak için harika bir gün olabilir. İş konularında bugünün heyecan verici enerjisinden yararlanın. Ortaklaşa para konularında duygularınızla hareket etmemelisiniz.

ASLAN burcu 03 Kasım 2011 yorumu

Yaratıcılığa ve sanata dayalı işlerinizde güzel ve esnek etkileşimler altında olacaksınız. Düşündüklerinizi hayata geçirmek kolay olabilir. Sevdiğiniz insanla yapacağınız seyahat ve yolculuk planları sizi çok heyecanlandıracak.

BAŞAK burcu 03 Kasım 2011 yorumu

Bugün, ailenizle beraber hareket edecek ve evinizin ortak harcamalarıyla uğraşacaksınız. Kafanız yapılması gerekenler adına çok hızlı ve yapıcı çalışabilir. İş alanlarınızda duygusal olarak kendinizi kandırmaya yatkınsınız.

TERAZİ burcu 03 Kasım 2011 yorumu

Kafanız ortaklaşa yapacağınız işlerde çok etkili çalışacak. Güçlü iletişiminizle birçok işinizi aynı anda halledebilir ve önemli görüşmelerde istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla iletişiminiz de güçlü akacak.

AKREP burcu 03 Kasım 2011 yorumu

İş alanlarınızda ve paraya dayalı işlerinizde şanslı etkilere sahip olacaksınız. Para kazanımlarınız size heyecan verebilir. Önemli görüşmelerinizi ve anlaşmalarınızı bugüne denk getirmeye çalışın. Evinize zaman ayırın.

YAY burcu 03 Kasım 2011 yorumu

Hayatınızla ilgili konu ve görüşmelerde kendinizi rahatça ortaya koyabilirsiniz. Sanatsal ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde heyecanlara ve farklı oluşumlara açık bir gün geçirebilirsiniz. Karşı cinsle iletişiminiz hızlı akacak.

OĞLAK burcu 03 Kasım 2011 yorumu

Bugün, aile hayatınızda değişimlere ve heyecanlara açık olacaksınız. Evinize ve ailenize dair almak istediğiniz önemli kararlarınız varsa; bu günden faydalanmaya bakın. Parasal konularda çabuk yumuşamaya müsait olacaksınız.

KOVA burcu 03 Kasım 2011 yorumu

Yakın çevrenizle ve arkadaşlarınızla güzel planlar içerisine girebilirsiniz. İletişime ve gruplara dayalı işlerinizde şans sizden yana olacak. Önemli görüşmelerinizi bu güne denk getirin çünkü ikna gücünüz çok yüksek.

BALIK burcu 03 Kasım 2011 yorumu

Kariyer alanlarınızda esnek, heyecanlı ve farklı duygular içinde olacaksınız. İstediğiniz birçok şeyi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Değişik konu ve olaylar sizi heyecanlandıracak. Düşüncelerinizi korkmadan söyleyin.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER