Habertürk 03.01.2012

3 Ocak 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumunuz..

KOÇ burcu 03 Ocak 2012 yorumu

3 Ocak 2012 günlük burç yorumları

Bugün maddi konularınızı gözden geçirmek ve buna göre adım atmak isteyeceksiniz. isanlarla girişeceğiniz işbirliklerinizden önemli faydalar sağlayabilirsiniz. İş alanlarınızda kendinize olangüveniniz tam ama yoğunluktan bunalmış gibisiniz.

BOĞA burcu 03 Ocak 2012 yorumu

Bu birkaç gün arkadaşlarınızla işbirliği içinde olmak ve yapacağınız işlere onları dahil etmek size kazandıracak. Kendinize vakit ayırmak istiyorsunuz ama yapacaklarınız fazlasıyla birikmiş durumda, bugün bir mola vermek için iyi bir fırsat olabilir.

İKİZLER burcu 03 Ocak 2012 yorumu

Bugün, hayata bakış açınızda, ilişkilerinizde ve iş ortamlarınızda güne adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Sizin gibi bir iletişim kurdunun sakin durduğunu görmek, çevrenizdekileri şaşırtabilir. Bu aralar her konuda sessiz ve derinden gidiyorsunuz.

YENGEÇ burcu 03 Ocak 2012 yorumu

Özel hayatınızda olumlu etkiler altında olacak, sevdiğiniz insanla birtakım organizasyonlarda bulunacaksınız. Ortaklı işlerinizde güzel gelişmeler ve işbirlikleri görülüyor. Üzerinizde baskı hissedebilirsiniz.

ASLAN burcu 03 Ocak 2012 yorumu

Hareketli bir gün sizi bekliyor. İş alanlarınızda kendinize güveniniz tam olacak ve çok çalışmanızın karşılığını alacaksınız. Ortaklaşa para alanlarınızda iş arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz, göreceğiniz destekle işbirliği yapabilirsiniz.

BAŞAK burcu 03 Ocak 2012 yorumu

Birkaç gün, uzak akrabalardan veya daha az tanıdığınız insanlardan haber alabilirsiniz. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla seyahat planları yapacağınız bir gün olabilir. Her tür işinizde sevdiğiniz insandan
destek görmek istiyorsunuz.

TERAZİ burcu 03 Ocak 2012 yorumu

Aileniz ve evinizle ilgili yapmanız gerekenler konusunda istekli olabilirsiniz. Müthiş bir değişim yaşıyorsunuz ve şu sıralar enerjiniz neyi, ne şekilde yaptığınızla çok ilgili. Özellikle bugün alışkanlıklarınızı gözden geçirmek için uygun bir gün.

AKREP burcu 03 Ocak 2012 yorumu

Bu birkaç gün, yakın çevrenizle aşk hayatınızda ortaklaşa adımlar atmayı tercih etmeli, size yardımı dokunacak insanlarla işbirliğine girmekten çekinmemelisiniz. Sevdiğiniz insanla aranız bugünlerde çok iyi.

YAY burcu 03 Ocak 2012 yorumu

Bugün iş ve hizmet alanlarınız fazlasıyla aktif olacak. Ödemeleriniz varsa, bugün rahatlıkla halledebilirsiniz. İş alanlarınızda kendinizi gösterecek ortamları yaratacak ve gerekli çabayı gösterirseniz, önemli fırsatlar yakalayacaksınız.

OĞLAK burcu 03 Ocak 2012 yorumu

Yakın çevreniz size her konuda destek atacak, olumlu işbirlikleri iş alanınızda sizi istediğiniz noktalara taşıyabilir. Yapacaklarınızı şöyle bir gözden geçirmeniz gerekiyor. Bugün keyif yapmak ve sevdiğiniz kişiyle vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

KOVA burcu 03 Ocak 2012 yorumu

Aşk hayatınızda bu sıralar yolunda gitmeyen bir şeyler var gibi hissetmeniz çok normal, çünkü bu konular için enerjinizi harcamaya haliniz yok. Bugün ev yaşantınız ve aile ilişkileriniz ön planda olacak. Kendinizi bu kadar kapatmamalısınız.

BALIK burcu 02 Ocak 2012 yorumu

Haftaya para konularınız ön planda olarak başlıyorsunuz. Ortaklaşa para alanlarınızda zorlanmalarınız olabilir. Birkaç gün yapılacak görüşmeler size para olarak geri dönebilir.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER