@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.08.2013

30 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Sizin için önemli kişilerle ilgili ciddi olaylar gündeme gelebilir. Başarıyı, ancak sorumluluk alarak yakalayabileceğinizi de unutmayın. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

30 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Hızlı bir güne başlıyorsunuz. Kısa seyahatler, yolculuklar ya da konuşmalar yapabilirsiniz. Ancak öğleden sonra temponuz daha yavaşlayacak. Hatta evinize ve ailenize de zaman ayırmanız mümkün. Böylece ne zamandır yapmak istediğiniz sorumlulukları yerine getirmekten keyif alacaksınız.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Günün ilk kısmında parasal konular gündemde olacak. Harcama yapmanız gerekiyorsa öğleden sonrayı beklemeniz daha karlı olabilir. Hızlanan gündemin size pek çok alternatif sunması mümkün. Bu sayede başka insanların görüşlerinden de yararlanabilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişim halinde olmaya devam edeceksiniz.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Sabah keyifle uyanacaksınız. Kendinizi duygularınızı ifade etmek için zorlamanız gerekmeyecek. Kişisel isteklerinizi kolayca karşılayabilirsiniz. Öğlene doğru parasal konuların gündeminize girmesi mümkün. Kaynaklarınızı gözden geçirmek, bütçe yapmak, hesapları kontrol etmek için daha detaylı çalışabilirsiniz.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Güne pek de keyifli başlamayabilirsiniz. Terslikler keyfinizi kaçırabilir. Ama öğlene doğru rahatlayacaksınız. Kendinizi ifade etmekte zorlanmayacaksınız. Kişisel isteklerinizi rahatlıkla ortaya koyacak, başkalarının dikkatini çekebileceksiniz. Ne zamandır yapmak istediğiniz kişisel işlere öncelik vermenizi öneririm.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Arkadaş çevrenizdeki hareketlilik günün ilk yarısında umut verici gelişmelere yol açacak. Ancak öğlene doğru karamsar hissetmeye başlayabilirsiniz. Ortaya çıkan olayların şevkinizi kırması olası. Olayları zorlamak yerine geri çekilmenizi tavsiye ederim. Enerjinizi manevi alanda kullanmanızda fayda var.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Günün ilk kısmında işiniz ve kariyerinizle ilgili pek çok konu gündeme gelebilir. Kendinizi göstermek için fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Ancak öğlene doğru daha çok sosyalleşmeye özen göstermenizi öneririm. Arkadaşlarınız sayesinde pek çok işin altından kalkacaksınız.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Kendinizi geliştirmeye açık bir güne başlıyorsunuz. Yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Öğleye doğru önem verdiğiniz başka insanlarla beraber olacaksınız. Hedeflerinize odaklanmalı, isteklerinizi netleştirmeli ve saygınlığınızı ortaya koymalısınız. Bu şekilde ne zamandır beklediğiniz fırsatlara erişmeniz mümkün.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Maddi konulara önem vermeniz gereken bir gündesiniz. Özellikle borç ve alacak ilişkileri önem taşıyacak. Öğleden sonra üzerinizdeki baskı hafifleyecek. Yurtdışı, yabancılar ve yeni kişilerle kontak kurmanız mümkün. Maddi ve manevi anlamda kendinizi geliştirebilecek olaylar ortaya çıkabilir.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
İkili ilişkilere önem vermeniz gerekecek. Eşiniz, ortağınız ya da partnerinizle günün ilk yarısında yakınlaşabilirsiniz. Öğlene doğru dikkatiniz daha çok maddi konulara kayacak. Ortak harcamalara ve kazançlara dikkat etmenizi öneririm. Borç ve alacak gibi konular da gündeminizde yer alabilir.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Güne yapmanız gereken sorumluluklarla başlıyorsunuz. Çok çalışmanız gerekiyor belki ama sağlığınızı da ihmal etmemelisiniz. Öğlene doğru üzerinizdeki baskı hafifleyecek. Birebir ilişkileriniz ve partneriniz ön planda yer alacak. Tek başınıza hareket etmek yerine iletişime açık olmanızı öneririm. Birlikte çalışmak için güzel bir gündesiniz.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Güne zinde ve keyifli başlıyorsunuz. Yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Ancak öğlene doğru detaylara dikkat etmeniz gerekecek. Pek çok işi bir arada yapmanız, konsantre olmanız sorunları aşmanıza yardım edebilir. Hizmet içeren konular gündeme gelecek. Size yardım eden kişilerden destek almanız yerinde olur.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
Ailevi konularla ilgili sorumluluklarınızı geride bıraktıktan sonra rahatlayacaksınız. Özellikle öğleden sonra daha yaratıcı ve keyifli olacaksınız. Kendinize vakit ayırıp, size zevk veren konulara yönelin. Sanatsal çalışmalar için de uygun zamandasınız. Çocuklarınızla ilgili gelişmeler sizi mutlu edecek.


Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER