Habertürk 30.10.2012

30 Ekim 2012 günlük burç yorumları

Burcunuza göre aşk, iş, eğitim konularında bugün neler yaşanacak? Astrolojik açıdan bizi neler bekliyor? 30 Ekim 2012 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

KOÇ burcu 30 Ekim 2012 yorumu

30 Ekim 2012 günlük burç yorumları

Bugün, iş hayatınızda önemli insanlardan etkili yardımlar görebilirsiniz. Güvenilirliğiniz tam olacak. İş hayatınızda gücünüzü rahatça ortaya koyabilirsiniz. Maddi konular gün içinde kafanızı kurcalayabilir.

BOĞA burcu 30 Ekim 2012 yorumu

Dış ortamlardan veya seyahatlerden alacağınız haberlerle kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Bir davanız varsa sizi destekleyen sonuçlara yaklaşabilirsiniz. Sevdiğiniz insanı her konuda destekleyeceksiniz.

İKİZLER burcu 30 Ekim 2012 yorumu

İş hayatınızda ve parasal konularda istediğiniz destekleri alacaksınız. Güçlü bir insandan, iş alanında etkili yardımlar görmek hoşunuza gidebilir. Duygusal olarak düşündüklerinizi gerçekleştireceksiniz.

YENGEÇ burcu 30 Ekim 2012 yorumu

Özel hayatınızda güçlü etkiler altında olacaksınız. Sevdiğiniz insanın etkili yapısından hayatınıza dair destek görebilirsiniz. Yol gösterici bir insandan alacağınız tavsiyeler aşk hayatınızda işinize yarayabilir.

ASLAN
burcu 30 Ekim 2012 yorumu

Çalışma konusundaki azminizi, ailenizde halletmeniz gereken olaylara kaydırabilirsiniz. İş hayatınızda size yardım edecek güçlü ve etkili insanlar, aile hayatınızda huzur sağlamanıza da yardımcı olabilir.

BAŞAK
burcu 30 Ekim 2012 yorumu

Aşk hayatınızda güçlü ve etkili iletişimle hareket etmeniz mümkün. Âşık olduğunuz insanla yakın çevrenizin ilişkileri güzel ve güçlü akacak. Sevdiğiniz insanlardan destek görmek sizi mutlu edebilir.

TERAZİ burcu 30 Ekim 2012 yorumu

Parasal konularda ailenizden bir büyüğünüzün desteğini alabilirsiniz. Evinize dayalı konularda etkili davranmak için uygun bir gün olacak. Davranışlarınızdaki değişimler size olumlu şekilde yansıyor.

AKREP
burcu 30 Ekim 2012 yorumu

Bugün, yakın çevrenizde iletişim halinde bulunduğunuz önemli bir insandan hayatınıza dair güzel destekler göreceksiniz. Etkili iletişiminizle, çevrenizi ve hayatınızı yukarıya taşımak çok kolay olacak.

YAY
burcu 30 Ekim 2012 yorumu

Maddi konularda beklenmedik yerlerden iyilikler görebilirsiniz. Bilinçaltıma açacak olan bir insan, parayla ilgili konularda sizi yönlendirebilir. Başkalarına yapacağınız yardımlar bugün hayatınızda etkili olacak.

OĞLAK burcu 30 Ekim 2012 yorumu

Güçlü kişiliğinizle sosyal ortamlarda ve grupsal işlerinizde başarı sağlayabilirsiniz. Otoriter kişilerle anlaşmanız kolay olacak. Arkadaşlarınıza yardım edebilir veya onlardan yardım görebilirsiniz.

KOVA burcu 30 Ekim 2012 yorumu

Kariyer alanlarınızda güçlü ama geri planda duran insanlardan destek alacaksınız. Bilinçaltınızı doğru yönlendirmeniz ve pozitif düşünceleriniz iş alanlarınızda yeni kapılar açılmasına neden olabilir.

BALIK
burcu 30 Ekim 2012 yorumu

Güçlü arkadaşlarınızdan ve sosyal çevrenizden işinize dair önemli destek ve yardımlar görebilirsiniz. Kendinizi geliştireceğiniz bu dönemdesiniz. Çevrenizin desteğiyle bu dönem çok verimli geçecek.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER