Habertürk 30.05.2013

30 Mayıs 2013 günlük burç yorumları

Bugün tempo çok hızlı ve bir o kadar da akıcı olabilir, yeni projelerde yer almayı düşünebiliriz. 30 Mayıs 2013 günlük burç yorumları Pudra.com'da!

KOÇ: Bugün, sosyal çevre alanlarınız aktif olacak. Arkadaşlarınızla keyifli ortamlara girebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanların ortaya atacağı bir fikir sizi derinden etkileyebilir.

30 Mayıs 2013 günlük burç yorumları

BOĞA: İş ortamlarınızda şanslı bir gün geçirebilirsiniz. Neyi nasıl yapmanız gerektiğini gayet iyi bilecek, işlerinize kolay kanalize olacaksınız. Kendinizi biraz daha öne çıkamaya çalışın.

İKİZLER: Bugün, uzaktaki akrabalarınızdan güzel haberler alabilir ya da onlarla bir araya gelebilirsiniz. Hayata bakış açınız geniş ve iyimser olacak. Seyahat etme isteğiniz yüksek olabilir.

YENGEÇ: Ortaklaşa para konularınız devrede olacak. Banka işlemlerinizi halletmek için erken saatlerde yol almaya bakın. Hisleriniz sizi doğru yönlendirebilir, onlara kulak vermelisiniz.

ASLAN: Sevdiğiniz insanla yapacağınız planlarda haftanın yorgunluğunu üzerinizden atmak isteyeceksiniz. Arkadaş ortamlarınızda ortaya çıkacak bir fikir sizi heyecanlandırabilir.

BAŞAK: Yapmanız gerekenlere ve günlük rutin koşuşturmalarınıza odaklanabilirsiniz. İş alanlarınızda alacağınız keyifli haberler sizi harekete geçirecek. Bir insan, üzerinizde etkili olabilir.

TERAZİ: Aşk hayatınıza ya da yaratıcılığa dayalı işlerinize eğilebilirsiniz. Kendinize yöneldiğiniz bu dönemde kafanızdaki planları uygulamak için bir insandan yardım alabilirsiniz.

AKREP: Eviniz ve ailenizle bir arada olmak ya da ailenize daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Hiç tahmin etmeyeceğiniz kişilerden ya da yerlerden destek görecek, mutlu olacaksınız.

YAY: Yakın çevrenizle bir araya gelebilir ve bazı bilgileri onlarla paylaşabilirsiniz. İletişiminiz gün içinde yoğun olacak. Yalnız hareket etmektense, diğer insanların fikirlerine açık olun.

OĞLAK: Parasal konularda güzel şanslara sahip olabilirsiniz. İş alanlarınızda parasal konuşmalar gündeme gelebilir. İş yaptığınız insanlar fikirleriyle size yardıma hazır olacaklar.

KOVA:
Çocuklarınızla ilişkilerinizde, aşk hayatınızda, spor alanlarınızda enerjiniz yüksek olacak. Kişisel istekleriniz ve yapacaklarınız konusunda oldukça şanslı bir gün geçireceksiniz.

BALIK: Bugün yapacağınız işlerde isteksizliğiniz yüksek olabilir. Bu isteksizliğinizi ailevi ortamlarda geçirilecek güzel vakitlerle üzerinizden atabilirsiniz. Yeni fikirlere ihtiyacınız var.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER