@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.07.2013

30 Temmuz 2013 günlük burç yorumu

Bugün saat 18.57 ile yarın 18.41 saatleri arasında Ay boşlukta kalacağından girişimleriniz boşa çıkabilir. Bugüne dair beklenenleri Astroloji Uzmanı Asude Argun Pudra.com'a açıklıyor.

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar:

30 Temmuz 2013 günlük burç yorumu
Günü karlı geçirmenin yollarını aramalısınız. Öncelikle yapmanız gereken harcamaları iyi planlamalı, bütçenizi kontrol etmelisiniz. Yaptığınız analiz alışveriş yapmanız yönünde çıkarsa, akşamüstü daha kazançlı olabilir ve alternatifler elde edebilirsiniz. Yakın çevrenizden alacağınız öğütleri de değerlendirmelisiniz.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar:
Gün içinde kendinize vakit ayırmalı, kişisel bakımınıza önem vermelisiniz. Ne zamandır ihmal ettiğiniz şeyleri yapmak için uygun bir zamandasınız. Ancak akşamüstü şartların değişmesiyle; özellikle maddi konular ağırlık kazanacak, harcamalarınız artabilecektir. Bütçenizi iyi kontrol etmeniz, kaynaklarınızı korumanız yerinde olur.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar:
Bugün gelişen olaylara karşı sabırlı davranmalısınız. Üst üste gelen terslikler sabrınızı deniyor olabilir. Akşamüstü rahatlamış olacaksınız. Kendinizi daha rahat ortaya koyacak ve şartları kontrol edebileceksiniz. O zamana kadar beklemede kalmaya, enerjinizi saklamaya özen göstermelisiniz.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar:
Sosyal çevreniz, arkadaşlarınız sayesinde keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir gün olacak. Onlarla birlikte olmaktan mutluluk duyacak, ortak hedefler için adım atabileceksiniz. Ancak akşamüstü şartlar ağırlaşabilir. Geçmiş konular gündeme gelirken, korkularınız, endişeleriniz artabilir. Sakinliğinizi korumalı, tepki vermemelisiniz.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar:
Toplumsal konularla ön planda olabilirsiniz. İş yerinizde önem verdiğiniz insanların bakışlarını üstünüze kolaylıkla toplayacaksınız. Alkış alabileceğiniz, beğeni toplayabileceğiniz fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Akşamüstü işyerinizin finansal göstergeleri gündeme gelebilir. Elde ettiğiniz kazançları gözden geçirebilirsiniz.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar:
Uluslararası konular gündeme gelebilir. Farklı kişilerle tanışıp, daha üst boyutta ticari faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Ancak hukuksal konulara dikkat etmelisiniz. Akşamüstü edindiğiniz yeni fikirleri işinize taşıma şansı elde edebilirsiniz. Patron, müdür ya da yöneticinizin dikkatini üstünüze toplayabilirsiniz.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar:
Bugün hem maddi hem manevi açıdan risk almamalısınız. Harcama yaparken dikkatli olmalı, karanlık konuları irdelemekten kaçınmalısınız. Akşamüstü endişelerden kurtulacaksınız. Kendinizi daha iyimser hissedecek, gelişime hevesli olacaksınız. Basın, yayın ya da medya ile ilgili konular dikkatinizi çekebilir.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar:
Ortağınız ya da eşinizle ilgili konular günün ilk yarısında gündemde olabilir. tek başınıza hareket etmekte zorlanabilir, eleştiri oklarına hedef olabilirsiniz. Akşamüstü konular değişecektir. Ancak bu kez maddi konularda ihtiyatlı olmanız gerekecektir. Yaptığınız harcamaların getireceği ek sorunları da düşünmelisiniz.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar:
Detayları atlamadan ilerlemeniz gerekiyor. Pek çok işi bir arada yapmanın yolu, pratik olmaya özen göstermeniz olacaktır. Astlarınızdan, yanınızda çalışan kişilerden yardım isterken duygu birliği sağlamaya özen göstermelisiniz. Akşamüstü ikili ilişkiler vakit ayırmanız gerekecektir. Eşinizle, partnerinizle ilgilenmelisiniz.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar:
Günün büyük bir kısmını keyifle, kendinize vakit ayırarak geçireceksiniz. Hayatının renkli taraflarıyla ilgilenebileceksiniz. Boş zamanlarınızı geçirmek için yararlı işler yapabileceksiniz. Ancak akşamüstü daha çok çalışmanız gerekecektir. Hizmet içeren konular ağırlık kazanacaktır. Yoğunluktan dolayı sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar:
Ailevi konulara gün boyunca dikkatinizi vermek durumunda kalabilirsiniz. Evle, yerleşimle ilgili konuları ihmal etmeniz mümkün olmayacaktır. Ancak akşamüstü rahatlayacaksınız. Kendinize ve sevdiğiniz insana daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Aşk hayatınızı canlandıracak, sizi harekete geçirecek güzel olaylar olabilir.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:
Yakın çevrenizdeki hareketlilik, kısa ziyaret ve komşuluk ilişkileri gününüze renk katacaktır. Pek çok şey öğrenip, iletişim içinde olacaksınız. Ancak dedikodulara karşı dikkatli olmalısınız. Akşamüstü bu hareketlilik durulacak, evinize, ailenize zaman ayırabileceksiniz. Sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Asude Argun
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER