@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.08.2013

31 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Duygusal konuların ağırlık kazanacağı oldukça hareketli bir gün başlıyor. Endişeden uzak durmalı, olaylara odaklanmalısınız. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

31 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Gün içinde işinize odaklanmışken, evdeki gelişmeleri de ihmal etmemenizi öneririm. Yapmanız gereken işleri yerine getirdiğinizde daha rahatlayacaksınız. Özellikle aile büyüklerinizle ilgilenmeniz ve gönüllerini almanız size de iyi gelecek. Yerleşim, ev değişikliği veya tamirat gibi konular gündeminize gelebilir.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Yakın yerlere gitmeniz, kısa seyahatler yapmanız gerekebilir. Hayatınızdaki hareketliliğin hızlandığı bugün, iletişimle ilgili kazalara karşı dikkatli olmanızı öneririm. Yanlış anlamalara sebep olmamak için ifadelerinize dikkat etmeniz faydalı olur. Fırsatları iyi değerlendirirseniz ticari bağlantılarınızı güçlendirebilirsiniz.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Gün içinde paranızı iyi değerlendirmelisiniz. Yapacağınız masrafların abartılı olmamasını ve lüks şeyler satın almamaya özen göstermenizi tavsiye ederim. Cebinizi, bütçenizi iyi ayarlamak faydalı olur. Kaynaklarınızı iyi değerlendirmeli, sonradan pişman olacağınız harcamalar yapmamalısınız.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Gün boyu kendinizi iyi hissedecek, insanların ilgisini çekeceksiniz. Yeteneklerinizi ortaya koyarak ön plana çıkmanız için hiçbir engel yok. Fırsatları iyi değerlendirmeli, ne zamandır yapmak istediğiniz kişisel isteklerinize ağırlık vermelisiniz. İlişkinizi geliştirmenin yollarını aramanızı öneririm.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Elinizde olmayan koşullardan dolayı zorlanma ve baskı altında kalabilirsiniz. Hayaller ve iç aleminize sığınmak istemeniz bu durumda oldukça normal. Kendinizi birey olarak dağılmış hissederken, daha büyük bir bütünün parçası olduğunuzu da unutmamanızı öneririm. Egonuzu törpülersiniz, herkesinin yararına olacak çalışmalarda bulunabilir ve hayır işlerine dahil olabilirsiniz.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Dostluklar ve arkadaşlıklardan yana duygusal tatmin yaşadığınız bir gündesiniz. Kendinizi oldukça umutlu ve mutlu hissedeceksiniz. Arkadaşlarınızdan öne çıkan biriyle geleceğe dair planlar kurabilirsiniz. Samimi isteklerinizin, arzu ve beklentilerinizin artması sizi daha da motive edecek.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
İş hayatınızda öne çıkacağınız güzel bir günde bulunuyorsunuz. İletişim becerileriniz sayesinde hedeflerinize vardığınızı hissedeceksiniz. Arkadaşlarınızdan ön plana çıkan birinden de destek almanız mümkün. Toplumun önünde yer almanız sizi oldukça tatmin edecek. Kadınlar ve kadınsı konular gündemde olabilir.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Endişelerinizin üstüne gitmeli, iyimserliğinizi artırmanın yollarını bulmalısınız. Olayları daha farklı ve üst boyuttan değerlendirmenize yarayacak kişilerle tanışmanız mümkün. Özellikle yabancı ülkelerle bağlantı içinde olabilirsiniz. Basın, yayın, medya ya da internet yoluyla kendinizi geliştirecek konularla ilgilenebilirsiniz.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Tutumlu olmanız gereken bir gündesiniz. Özellikle borç ve alacak gibi maddi konularda daha kararlı, hedefe odaklı düşünmenin yararını göreceksiniz. Gereksiz yere risk almamalı, başkalarına güvenerek yatırım yapmamalısınız. Eşinizin vaya partnerinizin gelir giderlerini de kontrol etmeniz gerekebilir.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Bugünü tek başınıza geçirmek üzere planladıysanız, planınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Eşinizin ihtiyaçlarını da göz önüne almanızı öneririm. Beraber yapmanız gereken sorumluluklar ortaya çıkabilir. Onun ihtiyacı olduğu anda sorgulamadan yanında olmanız, sorunları büyümeden halletmenize yarayacak.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Gün içinde pek çok işi bir arada yapmaktan yorulabilirsiniz. Bu sırada sağlığınızı tehlikeye atmamak için bedeninize dikkat etmenizi öneririm. Kendinizi yıpratmadan, yapılacak işleri yanınızdakilere de paylaştırmalısınız. Daha pratik davranarak detay gerektiren işlere kalıcı çözümler bulmanız en iyisi olacak.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
Hayatın neşesini yakalayabileceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcı yönlerinizi ortaya çıkarmaya çalışmalısınız. Sanatsal konulara yönelebilir, yaptığınız şeylere daha çok şey katabilirsiniz. Kendinize biraz zaman ayırıp spor yapmanızı öneririm çünkü bu size iyi gelecek. Hobilerinize yönelme fırsatı bulmanız da mümkün. Günün tadını çıkarmaya bakın.


Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER