Habertürk 31.12.2012

31 Aralık2012 günlük burç yorumları

Yılın son gününde bakalım bizi neler bekliyor? Burcumuza göre aşk,iş ve eğitim konularında ne gibi gelişmeler olcaka? İşte 31 Aralık 2012 günlük burç yorumları...

KOÇ burcu 31 Aralık 2012 yorumu

31 Aralık2012 günlük burç yorumları

Yılın son günü, sizin için oldukça eğlenceli ve keyifli geçebilir. Uzak yerlerde ve ortamlarda bulunarak, sevdiklerinizle güzel bir yılbaşı geçirebilirsiniz. İş alanlarınızdaki streslerinizi bir kenara bırakın.

BOĞA burcu 31 Aralık 2012 yorumu

Bugün evinize ve ailenize yönelik olaylarla yeni yılı kapatıyorsunuz. Bu yılbaşını ailevi ortamlarda veya daha çok evinizde bulunarak geçireceksiniz. Kendinizi evinizde gibi hissettiğiniz farklı bir yer de olabilir...

İKİZLER burcu 31 Aralık 2012 yorumu

Bu haftaya iletişiminiz yüksek bir şekilde başlayacaksınız. Yakın çevreniz ve akrabalarınızla beraber, sevdiğiniz insanla yapacağınız güzel planlar bu gece hayatınızda etkili olacak. Neşeli bir gün olacak.

YENGEÇ
burcu 31 Aralık 2012 yorumu

Yeni yıla bir yandan özel hayatınız, diğer yandan maddi konularınız ön planda olarak giriş yapacaksınız. Yapmanız gerekenler fazla olabilir ama siz severek alışveriş yapıp bol para harcayacaksınız.

ASLAN burcu 31 Aralık 2012 yorumu

Yeni yıla şansınız yüksek bir şekilde giriş yapacaksınız. Bugün, gün içinde her türlü konuda koşullar sizden yana olacak. Aşk hayatınızda romantik, eğlenceli ve bir o kadar keyifli bir gece sizi bekliyor.

BAŞAK
burcu 31 Aralık 2012 yorumu

2013’e biraz geri planda durarak ve geçmişi düşünerek, hesaplar yaparak gireceksiniz. Aşk hayatınızdaki güzel etkileşimlere kulak verin ve bu yılbaşı, evinizde misafir ağırlamanın tadını çıkarın.

TERAZİ burcu 31 Aralık 2012 yorumu

Bu yılbaşı, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla bir arada olmanın mutluluğunu duyacaksınız. Katılacağınız ortamlarda keyifli bir iletişim sizi bekliyor. Evde bile olsanız keyfiniz yerinde olacak.

AKREP burcu 31 Aralık 2012 yorumu

Yeni yılı yakın çevre, kardeş ve akrabalarınızla bir arada olarak karşılayacaksınız. Göz önünde olmak ya da kalabalık ortamların içinde bulunmak ve sosyalleşmik de isteyebilirsiniz. Keyfiniz yerinde.

YAY burcu 31 Aralık 2012 yorumu

Bugün, uzak ortamlarda veya seyahatlerde kendinizle ve sevdiklerinizle ilişkiniz kuvvetli. Yeni yılı iletişimle, sosyalleşerek karşılayacaksınız. Çok hesapta olmasa da harcamalarınız hızlanabilir, dikkat!

OĞLAK burcu 31 Aralık 2012 yorumu

Bugün ortaklaşa para konularınız ön planda olacak. Alışveriş konularınızı erken halletmeye bakın. Sevdiklerinizle bir arada geçirilecek, huzurlu ve sakin bir yılbaşı sizi çok mutlu edebilir.

KOVA burcu 31 Aralık 2012 yorumu

Sevdiğiniz insanla, arkadaşlarınız, dostlarınızla oldukça keyifli ve etkili bir yeni yıl geçirebilirsiniz. Jüpiter’den alacağınız güzel etkilerle yeni yıl bileti almamazlık etmeyin, çünkü çok şanslısınız.

BALIK
burcu 31 Aralık 2012 yorumu

Bu gece, yeni yıla sevdiğiniz, etkili ve güçlü dostlarınızla gireceksiniz. Ayrıca tam da yapılması gerekenlere odaklısınız. İşlerinizi gündüzden halledin, ister evinizde, ister dışarıda bu gecenin keyfini çıkarın!

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER