Habertürk 31.10.2012

31 Ekim 2012 günlük burç yorumları

Bugün astrolojik açıdan sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte 31 Ekim 2012 günlük burç yorumunuz..

KOÇ burcu 31 Ekim 2012 yorumu

31 Ekim 2012 günlük burç yorumları

Bugün akşam saatlerine kadar maddi konularda kendinizi ortaya koyacaksınız. Akşam saatlerinde kafanız dalgın ve karışık olabilir. Herhangi bir eşyanızı unutmamak için dalgın yapınıza dikkat edin.

BOĞA
burcu 31 Ekim 2012 yorumu

Bugün hâlâ kişisel kararlarınız ve kendi istekleriniz için harekete geçeceksiniz. Arkadaşlarınıza veya bir arada olacağınız insanlara karşı kafa dalgınlığınız ve bazı istekleriniz devrede olabilir.

İKİZLER
burcu 31 Ekim 2012 yorumu

Bayram süresince yaşadığınız hızlı olayları hâlâ üzerinizden atmış değilsiniz. Gün içinde iş alanlarınızda kafa karışıklıkları oluşabilir. Akşam saatlerinde dirilecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

YENGEÇ
burcu 31 Ekim 2012 yorumu

Sosyal ortamlarınız bugün de fazlasıyla hareketli olabilir. Arkadaş buluşmalarınızda bazı konularda kafanız karışık olabilir. Ailenize ve evinize akşam saatlerinde vakit ayırmanız, sizi mutlu edebilir.

ASLAN
burcu 31 Ekim 2012 yorumu

Yakın çevre ilişkilerinizin güzelleştiği bu dönem, akraba veya kardeşlerinizle daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Para konularında kafanız karışık olabilir. Önemli işlerinizi yarına bırakmayı deneyin.

BAŞAK burcu 31 Ekim 2012 yorumu

Bugün de uzaktaki akrabalarınız ve tanıdıklarınızla bir arada olabilir veya telefonla bile olsa onlarla iletişime geçebilirsiniz. Maddi konularda kazançlarınızı artıracağınız bir dönem içinde olduğunuzu bilin.

TERAZİ
burcu 31 Ekim 2012 yorumu

Ortaklaşa para konuları hala gündeminizde olacak. Parasal konularda alacağınız haberler gün içinde kafanızı karıştırabilir. Şansınızın ve kişisel ilişkilerinizin devreye girdiği bir dönem içindesiniz.

AKREP burcu 31 Ekim 2012 yorumu

Özel hayatınızda kendinizi ortaya koyacağınız bugün akşam saatlerinde kafanız bazı konularda bulanık olabilir. Sevdiğinizi anlamakta zorlanabilirsiniz, keza ilişkilerinizde geri çekilmeler oluşabilir.

YAY
burcu 31 Ekim 2012 yorumu

Ufak tefek günlük işleriniz bugün devrede olacak. Evinizde bazı eşyalarınızı kaybedebilirsiniz. Bu kafanızın karışık olmasından kaynaklanacak. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi güçlendireceğiniz bir dönem.

OĞLAK
burcu 31 Ekim 2012 yorumu

Yakın çevre ilişkilerinizde bazı kafa bulanıkları görülebilir, planlarınızı iyice gözden geçirin. Kariyer ve iş alanlarınızda güçlü ilişkiler kuracağınız ve kendinizi göstereceğiniz bir dönem içindesiniz.

KOVA burcu 31 Ekim 2012 yorumu

Aile konularınız hayatınızın merkezinde olacak. Maddi konularda kafanız istediğiniz gibi çalışmayabilir. Sizi daha az tanıyan insanlarla ilişkilerinizin artacağı ve güçleneceği bir dönem içindesiniz.

BALIK
burcu 31 Ekim 2012 yorumu

Bugün yakın çevreniz veya kardeşlerinizle olan iletişiminizde kafanız karışık olabilir. Ortaklaşa para konularında oldukça keyifli ve şanslı bir dönem içindesiniz. Bilinmeyen konu ve olaylara ilginiz artacak.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER