Habertürk 31.01.2012

31 Ocak 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumunuz..

KOÇ burcu 31 Ocak 2012 yorumu

31 Ocak 2012 günlük burç yorumları

Bugün, paraya dayalı işlerinizde sorunlar oluşabilir. Arkadaşlarınızla borç alışverişlerine girmeyin. İş hayatında önemli insanlardan alacağınız destekler fazla olacak. Fırsatı değerlendirin.

BOĞA burcu 31 Ocak 2012 yorumu

İşleriniz yoğun olduğundan bir programınızı erteleyebilirsiniz. Gitmeniz gereken yönü tayin etmekte ve kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Duygularınızın tahlilini başka bir güne bırakın.

İKİZLER burcu 31 Ocak 2012 yorumu

Bugün, mantıklı davranmakta ve hayatı hafife alan yanlarınızı ortaya çıkarmakta zorlanabilirsiniz. Seyahat, eğitim, akrabalarıla yapılacak işlerinizde isteksizlik hissedebilirsiniz.

YENGEÇ burcu 31 Ocak 2012 yorumu

Göz önünde olacağınız ortamlarda kişiliğinizi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Birlikte iş yaptığınız insanlardan veya hayat arkadaşınızdan alacağınız tavsiyeler size yol gösterebilir.

ASLAN burcu 31 Ocak 2012 yorumu

İş alanlarında ortak hareket etmek zor gelebilir. Özel hayatınız ve iş alanları arasında çatışmalar yaşayabilirsiniz. İşiniz konusunda ısrarcı olmanız sorunlar yaşamanıza neden olabilir.

BAŞAK burcu 31 Ocak 2012 yorumu

İş seyahatlerinde sorunlar yaşamanız mümkün. Mantıkla davranmanız gereken yerlerde duygularınızla hareket edebilirsiniz. İnatçılık ve ısrarcılıktan mümkün olduğunca kaçınmalısınız.

TERAZİ burcu 31 Ocak 2012 yorumu

Borsada yatırım yapanlar için rahat davranamayacakları bir gün olabilir. Eğlenceli yanlarınızla, tutkulu ve sahiplenici taraflarınız arasında çatışma yaşayabilirsiniz. İlişki alanlarına dikkat!

AKREP burcu 31 Ocak 2012 yorumu

Aile ortamlarında sorunlar oluşabilir. Ne kadar mantıkla yaklaşırsanız, duygusal olarak o kadar zorlanabilirsiniz ya da tam tersi olabilir. Kurallarınız bazen sevdiklerinize sert gelebiliyor.

YAY burcu 31 Ocak 2012 yorumu

Yakın çevre iletişiminizde bazı anlaşmazlıklar görülebilir. Özgür olmak isterken yapmak zorunda kalacaklarınız sizi kızdırabilir. Kazançlarınızı doğru alanlara yönlendirmeye çalışın.

OĞLAK burcu 31 Ocak 2012 yorumu

Aşırı harcamalarınız sorun yaratabilir. Parasal konulara önem verdiğiniz bu dönemde, her şeyi ince eleyip ona göre davranmak niyetindesiniz ama bazen evdeki hesap çarşıya uymayabilir.

KOVA burcu 31 Ocak 2012 yorumu

Seçimleriniz ve istekleriniz, ailenizin istekleri ve planlarıyla örtüşmeyebilir. Mantığınız ve duygularınız arasında kalabilir ve var olan ilişkilerinizde birtakım sorunlar yaşayabilirsiniz. Dikkatli olun!

BALIK burcu 31 Ocak 2012 yorumu

Bugün, yakın çevre ilişkilerinizde anlaşmazlıklar oluşabilir. Bu biraz da sizin isteksizliğinizden kaynaklanıyor olabilir. Hareketli olmanız gereken konularda istediğiniz performansı gösteremezseniz, sinirlerinizi bozmamaya çalışın.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER